socio66 írta:nagyon jól oldotta meg messi ezt a szerepkört ma,igaz nem is volt annyira szorosan fogva mint eddig,ezért messzemenő következtetéseket nem nagyon lehet levonni.
higuain kár hogy rossz napot fogott ki,messi így megállt két gólpassznál,pedig lehetett volna négy-öt is.
pastore is beállt végre,biztatóan is mozgott,igaz a vége felé az ellenfél már csak a lefújást várta,szóval nem volt nehéz egy kis lendületet tenni a meccsbe.
összességében jók voltak,csak kérdés hogy elég lesz-e ez egy komolyabb csapattal szemben,a kövi körben uruguay vagy chile ellen kiderül. 
Végre megérte felkelni
Amúgy én is számolgattam mennyi gólpassza lehetett volna: 2+ amit Agüero fölélőtt, pedig szép kontra volt, Higu egy finom beadásba nem tudott belefejelni, Lavezzi kapufát lőtt, hihetetlen.
Ezúton elfelejteném Lavezzit, Higuval nem tudom mi legyen. Szerencsére előbbi nem játszhat a következő meccsen. Szvsz Gago nem volt rossz, bár a kezdeti lendület elfogyott, de odatette magát, főleg a szereléseknél.
MOM: Messi. Minden akcióban benne volt, kiszolgálta a többieket, brutálisan nagyot játszott. Agüeroval remekül megértették egymást, mekkora összjáték volt az minek a végén Messi fejelt és ráesett a kapusra, mondjuk les volt..
Batistának egy dologért jár a piros: a Higu-Pastore cseréért mindenképp. Gondoltam hogy őt hozza le, így Pastore került Messi pozicíójára, Messi pedig eggyel feljebb, legalábbis ez lett volna az elképzelés szerintem, kár hogy alig volt vissza idő.
A játék közepes volt, a helyzetkihasználás viszont kevés lesz egy komolyabb csapat ellen.
Szerk.: Tocy! Teljesen egyetértek, meggyőződésem hogy a végére Batista gólt akart lövetni Messivel. Pastore nem tudom hogy milyen lenne, maradni fog ebben a szerepkörben Leo, ez valami fenomenális volt tőle.