rivaldo23 írta:Srácok tudna nekem vki segíteni!!! Az gész városban nincs sport1 kéne egy link ahol tudom nézni a mecset!!! Megköszönném ha vki tudna adni vmit!
ird be a google ba adthnet.hu ezt idr be ez nagyon király
rivaldo23 írta:Srácok tudna nekem vki segíteni!!! Az gész városban nincs sport1 kéne egy link ahol tudom nézni a mecset!!! Megköszönném ha vki tudna adni vmit!
Énis megyek. Nem találjátok ki kitől lesz jegyem! Dzsudzsák Balázstólultrasur írta:Hajrá Magyarok!
Szerdán megyek ki, remélem a kettős győzelmet ünnepelni.
20,30 óra - Sport1, élő.henry1994 írta:ma van magyar mecs:( nem tom hogy melyik csatornán megy valaki meg mondaná???![]()
Nem sokat volt a pályán de nem is lehetett észrevenni..végig csak a labdát passzolgató izraeli védőket kergette...socio66 írta:Egy helyzete volt de sajnos a kapus hamarabb érte el a labdát.Marci írta:Szalai jó volt? Pörgött legalább?
Én 20 percig bírtam csak nézni..
Játékban nem volt észrevehető egyébként,ezáltal nem is értékelhető a teljesítménye.
Egy helyzete volt de sajnos a kapus hamarabb érte el a labdát.Marci írta:Szalai jó volt? Pörgött legalább?
Én 20 percig bírtam csak nézni..
Esélyünk sem volt ? Nem egy meccset néztünk úgy látom... Juhász léc alá fejelt labdája sem volt helyzet...ill Hajnal lövése és a végén mikor Szalainak 1 cm kellett, hogy bepöcizze a labdát...cps46 írta:Izrael-Magyarország 1-0
Sajnos voltam olyan hülye, hogy végignéztem. Nem tudom, hogy jó jelnek vegyem-e, hogy már egy barátságos meccset sem tudunk megnyerni. Sőt, hiába fényezett minket a kommentátor, esélyünk nem volt, hogy egyáltalán helyzetet alakítsunk ki. Remélem élesben majd jobban pörgünk.