Magyar Válogatott
- danko94
- Entrenador del Barça
3pont a zsebbe pacifütyülő meg a seggbe és ennyi!!!! Nem érdekel hogy játszottunk nem édekel miket hagytunk ki az a lényeg hogy MEGINT GYŐZTÜNK!!!! és ennyi az Albánok ellen mégegy győzelem majd egy ix portugálokkal és ezt még 1x lehozni és akk kinn vagyunk!!!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bocs, mire észrevettem, már válaszoltak rá...Perrero írta:Visszaolvasás...
Sanyi
SZÉP VOLT FIÚK!!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nyertünk. Hurá-hurá....
Hacsak ennyivel bírunk győzni, egy nevenincs csapat ellen. Akkor Dánia,Svédország,Portugália szanaszét fog minket verni. Nembaj én örülök hogy nyertünk. Hajrá magyarok és további szép estét mindenkinek!
Hacsak ennyivel bírunk győzni, egy nevenincs csapat ellen. Akkor Dánia,Svédország,Portugália szanaszét fog minket verni. Nembaj én örülök hogy nyertünk. Hajrá magyarok és további szép estét mindenkinek!

- Messa
Piramis, vigyázz! 
Amúgy nagyon köszi srácok!

Amúgy nagyon köszi srácok!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Torgelle fejelte .Messa írta:Gólszerző?BarcasKrisz írta:1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Megvan
1:0-ra nyertünk.
1:0-ra nyertünk.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
/Ismerős Arcok/
ott vagyunk a ganajon 

Na a 3 pont a lényeg:)
Sanyiiiiiii
Sanyiiiiiii

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Messa
Gólszerző?BarcasKrisz írta:1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nyerünk meglesz a 3 pont !kovinho írta:Mi az, hogy izgulnunk kell egy szaros Málta elleni meccs miatt?
...
Mindegy, ezt most be kell húzni, akármilyen rosszul is játszunk.

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
/Ismerős Arcok/
/Ismerős Arcok/
- Messa
Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
Köszi.

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem is lesz képnoodle77260 írta:A kedves máltai kollégák addig-addig dolgoznak az ügyön, míg vége lesz a meccsnek. Mert nincs kép!

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
rosszul játszunk szerintem nem is fogunk most jobban.Etooka írta:Ez eddig elég gyenge!Remélem,megnyomják a második félidőt a fiúk!
Egyébként-személy szerint-én nem várok nagy győzelmet a csapattol,főleg idegenben!Legyen meg a meccs,aztán majd amikor itthon játszunk Máltával,majd akkor legyen szép játék!
Ennek ellenére,remélem,még rúgúnk egyet!Egy 0-2vel kiegyeznék!

-
- Jugador del Barça
A kedves máltai kollégák addig-addig dolgoznak az ügyön, míg vége lesz a meccsnek. Mert nincs kép!
Ez eddig elég gyenge!Remélem,megnyomják a második félidőt a fiúk!
Egyébként-személy szerint-én nem várok nagy győzelmet a csapattol,főleg idegenben!Legyen meg a meccs,aztán majd amikor itthon játszunk Máltával,majd akkor legyen szép játék!
.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
/Ismerős Arcok/
/Ismerős Arcok/
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én végigszundikáltam az első félidőt...

-
- Capitá del Barça
Na ez már valami
...úgy látom Air Sanyi formában van nagyon megy neki a fejjáték.
Azért nem gondoltam volna hogy a sokak által lenézett illetve nem sokra becsült Torghelle bizonyítja miért játszik címeres mezben,nem csak úgy teng-leng a pályán mint anno Priskin.

Azért nem gondoltam volna hogy a sokak által lenézett illetve nem sokra becsült Torghelle bizonyítja miért játszik címeres mezben,nem csak úgy teng-leng a pályán mint anno Priskin.
-
- Director del Fútbol
Hát nem meglepő, de az első félidő hihetetlen gyenge játékot hozott. Alacsony színvonal, vagdosódás, sok szabálytalanság, nulla akarat. Torghelle ismét a fejéből él, lábaival egy normális labdaérintésre sem képes, szép gólt fejelt, de ettől még Gáborral tudok egyetérteni: továbbra is nagyon gyenge játékosnak tartom.
A csapatból szokás szerint Juhász emelhető ki, a nemzetközileg jegyzett játékosaink, így Gera és Huszti, valamint Dzsudzsák nagyon-nagyon gyenge, pontatlan és sok labdát eladnak. Hármójuk közül talán még Huszti emelhető ki.
Akivel gond van szerintem: Fülöp és Bodor. Nem tudom, hogy a Bodor Boldizsár nevű gyerek mit keres a válogatottban, de ha Koemannak van esze, lehozza és az életbe többet nem engedi a címeres mez közelébe. Ritka gyenge, nulla technika, elképesztő nagy vakság jellemzi a srácot. Még Bodnár is jobbat játszott a helyén a svédek ellen úgy, hogy nem a balhátvéd az eredeti posztja. Fülöp meg nagy tehetség, de sajnos játéklehetőség nélkül forma sincsen.
A csapatból szokás szerint Juhász emelhető ki, a nemzetközileg jegyzett játékosaink, így Gera és Huszti, valamint Dzsudzsák nagyon-nagyon gyenge, pontatlan és sok labdát eladnak. Hármójuk közül talán még Huszti emelhető ki.
Akivel gond van szerintem: Fülöp és Bodor. Nem tudom, hogy a Bodor Boldizsár nevű gyerek mit keres a válogatottban, de ha Koemannak van esze, lehozza és az életbe többet nem engedi a címeres mez közelébe. Ritka gyenge, nulla technika, elképesztő nagy vakság jellemzi a srácot. Még Bodnár is jobbat játszott a helyén a svédek ellen úgy, hogy nem a balhátvéd az eredeti posztja. Fülöp meg nagy tehetség, de sajnos játéklehetőség nélkül forma sincsen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!