http://www.rojadirecta.com/superG írta:A neten hol lehet nézni a válogatott mecset?
Elöre is köszi!
Hát most figyelj..... Ha a pályát oldalról nézzük akkor tényleg szélen voltBarcaforever írta:Tv2 Cápák című műsor.Ki volt az 1952-es aranycsapat kapusa?
A pasi:,,Grosics 100%, h a szélen volt."
El is bukták.Sztem ezt a témát mindenkinek illik tudnia.![]()
Vagy ha nem tudom nem mondok hülyeséget.
Sport 2, 19:15.Capon írta:Nem látom, hogy adnák a sort tv-n a meccsünket. Nem tudjátok hol lesz?
Már meg is adtad a választ. Hajnal nagyon gyenge a válogatottban (kb. egy meccs kivételével), ő az egyetlen a jobb légiósaink közül, aki nem tudja felszívni magát. Ezért akár Gera, akár Buzsáky játszik a helyén, jól járunk.Etooka írta:Remélem,Halmosi a balszélen kezd,ott sokkal jobb lenne,Hajnal-t pedig nem tudom,ki tudná pótolni?Talán Gera?Mondjuk,Buzsáky eléggé jól mozgott,amikor beállt legutóbb!
sanyi egyébként nem tehetségtelen, mármint messze nem olyan béna és ügyetlen, mint amit sokszor látni tőle. mondom, szerintem az agya az elsőszámú probléma, mert érdekes mód most TÉNYLEG minden szempontból elsőosztályú volt a játéka, nem csak a gól. ha koncentrál, akkor igenis tud focizni, nem csak küzdeni. nem a legtechnikásabb játékos, de azért egy totál falábú nem löbböli át olyan gyönyörűen a kapust, mint ő a jenában, vagy ollóz gólt. de ez a mostani fejese, vagy amikor lerakta mellel lövésre, vagy amikor ellőtte kapásból, és csak alig tévesztett célt..Bányász írta:
Alapvetően az a baj,h lehet nem tudod az alibi fogalmát...
Azt kell,h mondjam,h Torghelle télleg az a játékos aki sose/de legalábbis iszonyat ritkán(én még nem láttam) alibizik.
45 meccsen 1gól az nem szép mérleg.De ez van...ennyit tud.Viszont a szívét lelkét kiteszi bármelyik meccsen.Egész egyszerűen meg se engedhetné magának,h alibizik mert ezért "szeretik" h hajt mint egy állat.
Az az alibi játékos akinek a képessége megvan valami nagyhoz vagy jobbhoz de mégse hozza ki magából szvsz.Torghellének szerények a képességei,ennyire elég amennyit látunk sajnos.
De bocsáss meg,hülyeség őt alibi focistának nevezni!
itt a pontBenga írta:Az alibi szót nálam Tőzsér testesíti meg. E téren szenzációs az-az ember.
rendben, de ez már más lapra tartozik. ha sanyit válogatják be, akkor nem fogok nem szurkolni neki, ha látom, hogy igyekszik. és végképp nem fogok rajta gúnyolódni a stadionban, meg gyűlölettől fröcsögő kommenteket irogatni, hogy micsoda egy [auto_cenzúra].bowlinggolyo írta:Abban igazad van h nem kellene Sanyit utálni mert nem miatta van ott a magyar foci ahol van. De Koemannak is lehetne annyi esze h legalább a fiataloknak esélyt nem egy "kiégőben" lévő játékosnak, a továbbjutásra nincs esély Portugália s Svédország ellen.chi omega írta:minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.
sanyi elég béna tud lenni, elsősorban a fejében vannak zavarok, de mostanában jól megy neki, megtalálta a saját szintjét, és láthatólag le is nyugodott. egy biztos, nem adta fel, és nem jött haza magyarországra.
és most a válogatottban is nagyon jó volt, hajtott, küzdött, de a játék is ment neki. nem kell ünnepelni, én is várom már némót, meg szalait, reméljük az lesz belőlük, amire a tehetségük alapján megvan az esélyük. ha már sanyiból, és még számtalan játékosból nem lett, mert nem is lehetett.
Alapvetően az a baj,h lehet nem tudod az alibi fogalmát...Los Banditos írta:A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizniha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
Málta ellen aztán hatalmas nagy kunszt gólt rúgni, bár a világranglistán már nagyon közelítenek felénk (illetve mi feléjük).
Abban igazad van h nem kellene Sanyit utálni mert nem miatta van ott a magyar foci ahol van. De Koemannak is lehetne annyi esze h legalább a fiataloknak esélyt nem egy "kiégőben" lévő játékosnak, a továbbjutásra nincs esély Portugália s Svédország ellen.chi omega írta:minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.
sanyi elég béna tud lenni, elsősorban a fejében vannak zavarok, de mostanában jól megy neki, megtalálta a saját szintjét, és láthatólag le is nyugodott. egy biztos, nem adta fel, és nem jött haza magyarországra.
és most a válogatottban is nagyon jó volt, hajtott, küzdött, de a játék is ment neki. nem kell ünnepelni, én is várom már némót, meg szalait, reméljük az lesz belőlük, amire a tehetségük alapján megvan az esélyük. ha már sanyiból, és még számtalan játékosból nem lett, mert nem is lehetett.
minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.Los Banditos írta:A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizniha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
Málta ellen aztán hatalmas nagy kunszt gólt rúgni, bár a világranglistán már nagyon közelítenek felénk (illetve mi feléjük).
20 éves a gyerek, felesleges károgni. egyébként is az ő posztján pont nem szorulunk új emberekreantiimperialista írta:Csongor! Koman magyar állampolgár, másképp nem játszhatott volna az összes korosztályos válogatottban. Honosítani tehát nem kellene, viszont, ha az ukránok hívnák, és ott játszana a felnőtt válogatottban, utána már csak ukrán válogatott lehetne...
Egyébként most nem úgy tűnik, hogy be fogja futni azt a pályát, amit jósoltak neki, fene se tudja, miért...