Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 20:10:46

ja vagy meg sport2 ha van valakinek :!: :!: :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Dawe
Jugador d'estrella

2008.10.15. 20:08:49

Hajrá Magyarok!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 20:07:26

superG írta:A neten hol lehet nézni a válogatott mecset?
Elöre is köszi!
http://www.rojadirecta.com/
itt :D
egyébként meg vezetünk Torgelle fejes :!: :!: :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
superG
Barça B

2008.10.15. 19:31:33

A neten hol lehet nézni a válogatott mecset?
Elöre is köszi!
Capon
Llegenda del Barça

2008.10.15. 17:54:14

Köszönöm szépen. Csak port.hu-n meg újságban néztem meg, de ezek szerint vak vagyok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.15. 17:54:13

Barcaforever írta:Tv2 Cápák című műsor.Ki volt az 1952-es aranycsapat kapusa?

A pasi:,,Grosics 100%, h a szélen volt."

El is bukták.Sztem ezt a témát mindenkinek illik tudnia. :shock: :roll: Vagy ha nem tudom nem mondok hülyeséget.
Hát most figyelj..... Ha a pályát oldalról nézzük akkor tényleg szélen volt :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.15. 17:52:33

Capon írta:Nem látom, hogy adnák a sort tv-n a meccsünket. Nem tudjátok hol lesz?
Sport 2, 19:15.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.15. 17:44:58

Tv2 Cápák című műsor.Ki volt az 1952-es aranycsapat kapusa?

A pasi:,,Grosics 100%, h a szélen volt."

El is bukták.Sztem ezt a témát mindenkinek illik tudnia. :shock: :roll: Vagy ha nem tudom nem mondok hülyeséget.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.10.15. 17:42:40

Nem látom, hogy adnák a sort tv-n a meccsünket. Nem tudjátok hol lesz?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.10.15. 09:26:31

Etooka írta:Remélem,Halmosi a balszélen kezd,ott sokkal jobb lenne,Hajnal-t pedig nem tudom,ki tudná pótolni?Talán Gera?Mondjuk,Buzsáky eléggé jól mozgott,amikor beállt legutóbb!
Már meg is adtad a választ. Hajnal nagyon gyenge a válogatottban (kb. egy meccs kivételével), ő az egyetlen a jobb légiósaink közül, aki nem tudja felszívni magát. Ezért akár Gera, akár Buzsáky játszik a helyén, jól járunk.
Én ma is várok Sanyi-gólt, meg győzelmet is! Remélhetőleg nem kell külön motiváció a srácoknak!

HAJRÁ MAGYAROK!!!
19
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.14. 16:27:11

Optimista vagyok, szerintem 2-3 góllal nyerünk Mindegy ki lesz eredményes, egy a lényeg: Nyerjünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.14. 16:11:23

Na,kíváncsi leszek,mit alkotnak a fiúk Máltán!

Ideje lenne egy kicsit megtépázott renoméjukat helyretenni,mert azt hiszem,hogy a 2 meccs 2 győzelem után,a következő hazai meccsen telt ház fogadná őket és akkor elkezdenének hinni az emberek!Szóval,szerintem itt nem egyszerű győzelemről van csak szó!

Remélem,Halmosi a balszélen kezd,ott sokkal jobb lenne,Hajnal-t pedig nem tudom,ki tudná pótolni?Talán Gera?Mondjuk,Buzsáky eléggé jól mozgott,amikor beállt legutóbb!

Nos,bizakodva várom a meccset!Hajrá Magyarok :!:
.
takivini
Capitá del Barça

2008.10.13. 20:26:35

Horti feat. Torghelle
Érdemes megnézni, a híres (hírhedt ) Horthy kommentár Sanyi fejesgóljánál + a tegnapelőtti Torghelle fejes. Nyerő kombináció :wink:

szerk: ok bocsi, csak tegnap annyi hsz jött nem tudtam lekövetni :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.10.13. 20:34:27-kor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.13. 19:41:23

Nos, Torghellét magam sem láttam még alibizni.
Igaz, futballozni sem. +: Van egy erőszakos stílusa, ami a pozicióharcokban aranyat érhet, ill. viszonylag jól fejel. -: nem tud futballozni, minimális technikái képzettséggel sem rendelkezik. Amikor látom erőlködni, vhogy nem az jön lem hogy "hejj, de harcol már megint ez a Sanyi", hanem az. hogy Uramisten...mit keres ez az ember a válogatottban. Egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy nincs jobb csatárunk.
Most olvasom, hogy válaszolt a góllal a kritikusainak...ja. Amikor csatárként két év alatt összesen rúgott vagy egy gólt a Crystal Palaceban, meg a görög klubjaiban...azt hiszem igen, erre méltó válasz egy gól az albánoknak. Ilyen egy jó csatár :?: Persze nekem mindegy ki eredményes, akár játsszaon felőlem 11 Sanyi, csak nyerjünk. Kívánom neki, hogy legyen eredményes a Svédek, és a Portugálok ellen is, szórjon a csoportban még 6-7 gólt, és esküszöm, én leszek a legboldogabb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.10.13. 19:25:47

Kellemesen csalódtam Sanyiban én is, de már korábban is meglepődve néztem a jútúbos videókat. A kommentár tegnap előtt azt mondta, hogy 28 meccs alatt 8 gól a válogatott beli eredménye? A góllal 9 lehet, ami szerintem annyira nem is rossz, pláne, hogy van Juhászunk is, azaz pontrúgásoknál veszélyes védőnk, és még sok fürge, technikás "óriásunk", illetve még akiket kihaytam. Vérmes reményeket nem dédelgetek, de jó Sanyi agilitását látni.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.13. 19:21:03

ha koncentrál, tud focizni. ha nem, akkor nem. ne bonyolítsátok túl :) aztán azt mindenki döntse el magának, h az alibizés, avagy sem :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.13. 19:19:20

Bányász írta:
Alapvetően az a baj,h lehet nem tudod az alibi fogalmát...

Azt kell,h mondjam,h Torghelle télleg az a játékos aki sose/de legalábbis iszonyat ritkán(én még nem láttam) alibizik.

45 meccsen 1gól az nem szép mérleg.De ez van...ennyit tud.Viszont a szívét lelkét kiteszi bármelyik meccsen.Egész egyszerűen meg se engedhetné magának,h alibizik mert ezért "szeretik" h hajt mint egy állat.

Az az alibi játékos akinek a képessége megvan valami nagyhoz vagy jobbhoz de mégse hozza ki magából szvsz.Torghellének szerények a képességei,ennyire elég amennyit látunk sajnos.

De bocsáss meg,hülyeség őt alibi focistának nevezni!
sanyi egyébként nem tehetségtelen, mármint messze nem olyan béna és ügyetlen, mint amit sokszor látni tőle. mondom, szerintem az agya az elsőszámú probléma, mert érdekes mód most TÉNYLEG minden szempontból elsőosztályú volt a játéka, nem csak a gól. ha koncentrál, akkor igenis tud focizni, nem csak küzdeni. nem a legtechnikásabb játékos, de azért egy totál falábú nem löbböli át olyan gyönyörűen a kapust, mint ő a jenában, vagy ollóz gólt. de ez a mostani fejese, vagy amikor lerakta mellel lövésre, vagy amikor ellőtte kapásból, és csak alig tévesztett célt..
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.13. 19:14:41

Benga írta:Az alibi szót nálam Tőzsér testesíti meg. E téren szenzációs az-az ember.
itt a pont
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.13. 19:13:04

bowlinggolyo írta:
chi omega írta:minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.
sanyi elég béna tud lenni, elsősorban a fejében vannak zavarok, de mostanában jól megy neki, megtalálta a saját szintjét, és láthatólag le is nyugodott. egy biztos, nem adta fel, és nem jött haza magyarországra.
és most a válogatottban is nagyon jó volt, hajtott, küzdött, de a játék is ment neki. nem kell ünnepelni, én is várom már némót, meg szalait, reméljük az lesz belőlük, amire a tehetségük alapján megvan az esélyük. ha már sanyiból, és még számtalan játékosból nem lett, mert nem is lehetett.
Abban igazad van h nem kellene Sanyit utálni mert nem miatta van ott a magyar foci ahol van. De Koemannak is lehetne annyi esze h legalább a fiataloknak esélyt nem egy "kiégőben" lévő játékosnak, a továbbjutásra nincs esély Portugália s Svédország ellen.
rendben, de ez már más lapra tartozik. ha sanyit válogatják be, akkor nem fogok nem szurkolni neki, ha látom, hogy igyekszik. és végképp nem fogok rajta gúnyolódni a stadionban, meg gyűlölettől fröcsögő kommenteket irogatni, hogy micsoda egy [auto_cenzúra].

az, hogy málta ellen gólt lőtt, nem azért nagy durranás, mert málta nehéz ellenfél, hanem mert ott mindenki, de tényleg kivétel nélkül mindenki beleszart a meccsbe, kivéve sanyit.
Benga
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:47:29

Az alibi szót nálam Tőzsér testesíti meg. E téren szenzációs az-az ember.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.13. 18:44:27

Los Banditos írta:
Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizni :?: ha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.

Málta ellen aztán hatalmas nagy kunszt gólt rúgni, bár a világranglistán már nagyon közelítenek felénk (illetve mi feléjük).
Alapvetően az a baj,h lehet nem tudod az alibi fogalmát...

Azt kell,h mondjam,h Torghelle télleg az a játékos aki sose/de legalábbis iszonyat ritkán(én még nem láttam) alibizik.

45 meccsen 1gól az nem szép mérleg.De ez van...ennyit tud.Viszont a szívét lelkét kiteszi bármelyik meccsen.Egész egyszerűen meg se engedhetné magának,h alibizik mert ezért "szeretik" h hajt mint egy állat.

Az az alibi játékos akinek a képessége megvan valami nagyhoz vagy jobbhoz de mégse hozza ki magából szvsz.Torghellének szerények a képességei,ennyire elég amennyit látunk sajnos.

De bocsáss meg,hülyeség őt alibi focistának nevezni!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:30:31

chi omega írta:minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.
sanyi elég béna tud lenni, elsősorban a fejében vannak zavarok, de mostanában jól megy neki, megtalálta a saját szintjét, és láthatólag le is nyugodott. egy biztos, nem adta fel, és nem jött haza magyarországra.
és most a válogatottban is nagyon jó volt, hajtott, küzdött, de a játék is ment neki. nem kell ünnepelni, én is várom már némót, meg szalait, reméljük az lesz belőlük, amire a tehetségük alapján megvan az esélyük. ha már sanyiból, és még számtalan játékosból nem lett, mert nem is lehetett.
Abban igazad van h nem kellene Sanyit utálni mert nem miatta van ott a magyar foci ahol van. De Koemannak is lehetne annyi esze h legalább a fiataloknak esélyt nem egy "kiégőben" lévő játékosnak, a továbbjutásra nincs esély Portugália s Svédország ellen.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:24:46

Los Banditos írta:
Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizni :?: ha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.

Málta ellen aztán hatalmas nagy kunszt gólt rúgni, bár a világranglistán már nagyon közelítenek felénk (illetve mi feléjük).
minek gyűlölöd a saját játékosodat ember? mintha torghelle, vagy akármelyik másik tökkelütött hibája lenne, hogy itt tart a magyar foci. nem rájuk kell haragudni.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:17:01

antiimperialista írta:Csongor! Koman magyar állampolgár, másképp nem játszhatott volna az összes korosztályos válogatottban. Honosítani tehát nem kellene, viszont, ha az ukránok hívnák, és ott játszana a felnőtt válogatottban, utána már csak ukrán válogatott lehetne...
Egyébként most nem úgy tűnik, hogy be fogja futni azt a pályát, amit jósoltak neki, fene se tudja, miért...
20 éves a gyerek, felesleges károgni. egyébként is az ő posztján pont nem szorulunk új emberekre
Válasz küldése