Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Véleményed szerint.alvaro írta:pl a Barca hiaba duplazik iden, mindenki a Roma ellen buktaval azonositja a szezonotokat
Véleményed szerint.alvaro írta:Bajnoksagot barmikor lehet
Ne fájjon! Arra gondolj ilyenkor, hogy mi meg sokkal, de sokkal több katalán kupát húztunk be. Nekik sosem lesz annyi.Nero. írta:Ha öröm focival nyernének se tudnám elviselni, egyszerűen fáj és kész mert a riválisunk. Rohadtul fáj.
Egyertelmuen a BLnek van a legnagyobb presztizse (pl a Barca hiaba duplazik iden, mindenki a Roma ellen buktaval azonositja a szezonotokat), azt akkor kell megnyerni, amikor van hozza csapatod. Bajnoksagot barmikor lehet, mert ott a Malaga elleni gyozelem ugyanannyit er, mint a Tico elleni. Lasd a Valencia bajnoki cimeit a 2000es evek elejen.Cestus írta: Franc. Azt hittem, legalább az megmarad nekünk.
Franc. Azt hittem, legalább az megmarad nekünk.alvaro írta:Szerintem a kisebb csapatok ellen kisebb a motivacio. Majd ha kimegy CR, Ramos, Modric szinte egyszerre, es nem lesz esely egy darabig a BLre, akkor raalnak a bajnoksagra.Nyiri81 írta: De vicces hogy a bajnokságban meg épp hogy harmadikok. Fura ez.
Abban bizhatsz baratomLeon írta:Csak abban bízok hogy a Liverpool nem "Barcazik" egyet Rómában és a döntőbe elkeni a szájukat!
Ha öröm focival nyernének se tudnám elviselni, egyszerűen fáj és kész mert a riválisunk. Rohadtul fáj.Alcantara írta:Miért? Jobb a Madrid és ennyi. Be kellett volna 1:0-nál rúgni a helyzeteket és 3 gólos előnnyel fordulni. Ugyanaz a forgatókönyv, mint tavaly. Riberyt meg nyugdíjba kellett volna tenni 3 éve többek között.Nero. írta:Nem bírom idegileg.... ezt nem tudom elviselni
Szerintem a kisebb csapatok ellen kisebb a motivacio. Majd ha kimegy CR, Ramos, Modric szinte egyszerre, es nem lesz esely egy darabig a BLre, akkor raalnak a bajnoksagra.Nyiri81 írta: De vicces hogy a bajnokságban meg épp hogy harmadikok. Fura ez.
Miért? Jobb a Madrid és ennyi. Be kellett volna 1:0-nál rúgni a helyzeteket és 3 gólos előnnyel fordulni. Ugyanaz a forgatókönyv, mint tavaly. Riberyt meg nyugdíjba kellett volna tenni 3 éve többek között.Nero. írta:Nem bírom idegileg.... ezt nem tudom elviselni
Azert Pep csucs Robberyt, es triplazo csapatot vett at, Jupp nyugdijasat, es mentalisan lent levo csapatotSamper írta:Ha Jupp nem tudja továbbjuttatni a csapatot, akkor javul Pep müncheni nekrológja.