Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizniha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
Eléggé beképzelt gyerek, attól h rúgott egy gólt.Los Banditos írta:Itt egy interjú Torghellével a szombati meccs után.: http://www.youtube.com/watch?v=BysCmAKtEZM
Nagyon szerényen, és értelmesen nyilatkozott...![]()
Azt hiszem a Málta elleni szemét után nyugodtan lett mellőzve a válogatottól 2-3 évig. A klubjaiban sem mutatott, olyan jó teljesítményt. 3 év alatt 3-4 klub. Hmm...antiimperialista írta:Torghellét mikor láttad alibizni?Los Banditos írta:de az a tendencia nála, hogy most a következő meccseken alibizik, és néha kiállitatja magát.
Amíg van esély a csoportban addig mondhatjuk,h necces.De az a baj,h pl Némethet akkor se próbálták ki amikor már nem volt esély.Perrero írta:antiimperialistával dumáztuk úton a meccsre, vagy utána, fene tudja, hogy SAJNOS még túl necces lenne pályára bökni őket..
szerk.: de mint írtamtegnap
elleszünk látva jó fiatalokkal
és kérdeztem akkor is, hogy Koman honosításával mi vanjátszott már a nagycsapatban
Akkor úgy fogalmazok h minden valamire való focista.Bányász írta:Gondolom Te már számtalan gólt lőttél Málta ellen...bowlinggolyo írta:Málta ellen akárki tud gólt lőni.
Máltán rettegik a nevet...bowlinggolyo.
Amúgy nagyon túl van reagálva ez a Sanyi dolog.Szvsz.
Teljesen átlagos a teljesítménye.A feladatát megoldotta és pluszba még lőtt egy gólt is.
Neki se kéne hősködnie meg az újságíróknak se kéne [auto_cenzúra] szegényt.Ez van ezt kell szeretni.El kell fogadni,h jelenleg Ő van nekünk.
De várom már,h Németh vagy mondjuk Szalai bemutatkozzon egyszer.
Gondolom Te már számtalan gólt lőttél Málta ellen...bowlinggolyo írta:Málta ellen akárki tud gólt lőni.
Nem tudom Sanyi mire vág fel annyira kapott egy pontos passzt amit illett befejelnie.És mi van amúgy ha Málta ellen is lő gólt? Megmondom semmi, Málta ellen akárki tud gólt lőni. Akkor vághatna fel ha a svédek, portugálok esetleg a dánok ellen szerez gólt de akkor meg semmit sem csinál.torrestoni írta:Így van, amikor a pályán van hajt, az más, hogy hol van a teljesítőképessége határa, s mire elég a tehetsége. A középpályánkhoz mérten nem elég jó, sajnos már-már jobb híján... Hol vannak már a régi szép idők...
Az pedig ismét rossz feltevés, hogy ha a következő meccsen is lő gólt, akkor van helye a csapatban, mivel kijöhet neki a lépés, főleg Málta ellen.
Ez még nem változtat azon, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítményre képes, tehetséges csatár nagyon hiányzik a csapatból, s ezt az űrt egyelőre senki sem tudja kitölteni, még Németh sem, de ha van rá lehetőség... nagyon jól jönne ha szokná a környezetet, Koemant, a csapatot, tapasztatalatot szerezne.
Torghellét mikor láttad alibizni?Los Banditos írta:de az a tendencia nála, hogy most a következő meccseken alibizik, és néha kiállitatja magát.
Az igaz,hogy a Palace-ban meg utána sem csinált semmit,viszont a Jena-ban-tavaly-már sztem jól tolta!Ha így játszik tovább,talán még a Bundesligába szerződtetik...Fernando írta:Most úgyérzem kicsit sokat gondol magáról. mintha ok nélkül vádolták volna őt két évig. Én elismerem mikor jól játszik, de aztis elkell mikor nem. 2 évig semmit sem csinált a válogatottban, sőt klubszinten se villogott. Egyre hátrébb és hátrébb míg végül kikötött az Augsburgban. Ne szállj el Sanyi!