Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem írtam h sima győzelem azt írtam h győzelem lesz/annak kell lennie. Azt nem írtam h sima lesz albániában..chi omega írta:ja, juhász nélkül idegenben albániában, sima győzelem, mi? a svédekkel, dánokkal is számolni kell a portugálok mellett.danko94 írta:3pont a zsebbe pacifütyülő meg a seggbe és ennyi!!!! Nem érdekel hogy játszottunk nem édekel miket hagytunk ki az a lényeg hogy MEGINT GYŐZTÜNK!!!! és ennyi az Albánok ellen mégegy győzelem majd egy ix portugálokkal és ezt még 1x lehozni és akk kinn vagyunk!!!
már a harmadik hely is bravúr lenne, de az összejöhet.
ja, juhász nélkül idegenben albániában, sima győzelem, mi? a svédekkel, dánokkal is számolni kell a portugálok mellett.danko94 írta:3pont a zsebbe pacifütyülő meg a seggbe és ennyi!!!! Nem érdekel hogy játszottunk nem édekel miket hagytunk ki az a lényeg hogy MEGINT GYŐZTÜNK!!!! és ennyi az Albánok ellen mégegy győzelem majd egy ix portugálokkal és ezt még 1x lehozni és akk kinn vagyunk!!!
Bocs, mire észrevettem, már válaszoltak rá...Perrero írta:Visszaolvasás...
Sanyi
Torgelle fejelte .Messa írta:Gólszerző?BarcasKrisz írta:1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.

Gólszerző?BarcasKrisz írta:1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
Nyerünk meglesz a 3 pont !kovinho írta:Mi az, hogy izgulnunk kell egy szaros Málta elleni meccs miatt?
...
Mindegy, ezt most be kell húzni, akármilyen rosszul is játszunk.

1:0 nekünkMessa írta:Valaki 1 eredménnyel dobjon meg pls, mert nem vagyok TV közelben!
Köszi.
Nem is lesz képnoodle77260 írta:A kedves máltai kollégák addig-addig dolgoznak az ügyön, míg vége lesz a meccsnek. Mert nincs kép!

rosszul játszunk szerintem nem is fogunk most jobban.Etooka írta:Ez eddig elég gyenge!Remélem,megnyomják a második félidőt a fiúk!
Egyébként-személy szerint-én nem várok nagy győzelmet a csapattol,főleg idegenben!Legyen meg a meccs,aztán majd amikor itthon játszunk Máltával,majd akkor legyen szép játék!
Ennek ellenére,remélem,még rúgúnk egyet!Egy 0-2vel kiegyeznék!