Perrero írta:antiimperialistával dumáztuk úton a meccsre, vagy utána, fene tudja, hogy SAJNOS még túl necces lenne pályára bökni őket..
szerk.: de mint írtam

tegnap

elleszünk látva jó fiatalokkal
és kérdeztem akkor is, hogy Koman honosításával mi van

játszott már a nagycsapatban

Amíg van esély a csoportban addig mondhatjuk,h necces.De az a baj,h pl Némethet akkor se próbálták ki amikor már nem volt esély.
És az a baj,h bari meccseken se teszik be.Pedig csak nyerhetünk rajta...
Ha nem úgy jön össze akkor mi van?Visszanyúlunk Torghelléhez(mint most) őt már nem kell barátságos meccseken próbálgatni.
Attól meg nem félnék,h kudarcot vallana,mert amit nyáron mutatott a Pollba edzőmeccseken az azért szép volt.Igaz nem lőtt gólt és "csak" edzőmeccs de nem igazán volt megilletődve.
Itthon meg már bizonyított szerintem Nb1-be.Szóval én abszolút Németh párti vagyok.
De az a baj,h magyarok vagyunk...és hitetlenek,bizalmatlanok.
Nézzük csak meg mondjuk a nagy nemzeteket.Mondjuk Angliát.Walcott.0 meccsel odatették a válogatotthoz.Én nem mondom,h Németh akkora tehetség mint Ő,de Ő a mi Walcottunk...nyugodtan oda merném tenni.Külföldön az ilyenre nagyon sok példa van.
Nálunk ott volt Vass meg Filkor.Egyikük se vallott kudarcot.Vass meg végképp nem.
Komannal nem tudom mi van.Most meg is néztem az Avellino honlapját de a játékoskeretbe nincs is ott a neve a csapatképen viszont rajta van.

Remélem azért játszik.
Az viszont biztos,h a honosítás még várat magára.Remélem az se sokáig már.