Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.13. 18:08:50

Perrero írta:Te meg akkor válaszolj a kérdésére légyszives.. Mikor láttad Sanyit alibizni :?: ha a máltai vereségre gondolsz akkor emlékeim, és a lenti link alapján gólt szerzett.. legalább ő..
A PAOK-ban 45 meccsen 1 gólt szerzett. Nem nagyon néztem a görög bajnokikat, de szerintem ez elég sok mindent elárul.

Málta ellen aztán hatalmas nagy kunszt gólt rúgni, bár a világranglistán már nagyon közelítenek felénk (illetve mi feléjük).
in to exile
miihii
KHAL

2008.10.13. 18:03:38

Engem a kommentátor ölt meg a meccs alatt,amikor még 0:0-nál elkezdte sorolni az Aranycsapat 12:0-ás albánok elleni sikerének gólszerzőit...Mi értelme van ennek?Nem hiszem el,h nem lehetne erről a vonalról már leszállni.Oké,h szép volt,meg ez is történelem.DE AKKOR IS A MÚLT!A jelenben egy ilyen pocsék játékot produkáló válogatott a "zseniális" Sankó vezérletével bebrusztolja a 3 pontot,és ez vagyunk mi.Az h 50 éve mi volt,nem lehet ma az égvilágon semmi hasznot húzni.Befejezhetnék már ezeket az összehasonlításokat,mert cs még jobban lehúzzák vele az embert.Régen rossz,h Torghellére kell alapoznunk csatárposzton,ez a kapa-foci néha bejön,de inkább hátrány.Sztem többször kerültünk emberhátrányba miatta,mint ahányszor szállította a pontokat.Így játszhatna nyugodtan Ferenczi meg Waltner is...De nyugodtabb lennék,ha tényleg bedobnák mélyvízbe Némót,hadd próbálja meg a kicsi is.Annyit összehozna,mint Sanyink,cs esetleg még több FUTBALLT láthatnánk a pályán.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:01:14

Los Banditos írta:Itt egy interjú Torghellével a szombati meccs után.: http://www.youtube.com/watch?v=BysCmAKtEZM
Nagyon szerényen, és értelmesen nyilatkozott... :roll:
Eléggé beképzelt gyerek, attól h rúgott egy gólt.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.13. 17:54:40

antiimperialista írta:
Los Banditos írta:de az a tendencia nála, hogy most a következő meccseken alibizik, és néha kiállitatja magát. :roll:
Torghellét mikor láttad alibizni?
Azt hiszem a Málta elleni szemét után nyugodtan lett mellőzve a válogatottól 2-3 évig. A klubjaiban sem mutatott, olyan jó teljesítményt. 3 év alatt 3-4 klub. Hmm...

Perrero: Majd ha esetleg van hozzá kedved, akkor írd le a saját véleményedet is, ne csak azt szajkózd , ami anti véleménye.

Itt egy interjú Torghellével a szombati meccs után.: http://www.youtube.com/watch?v=BysCmAKtEZM

Nagyon szerényen, és értelmesen nyilatkozott... :roll:

Némethet, Szalait, Szabicsot és a többit is nyugodtan kilehetne próbálni. Esélyünk úgysincs, hogy továbbmenjünk a csoportból, úgyhogy nyugodt szívvel lehet kísérletezni.
in to exile
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.10.13. 17:40:53

Csongor! Koman magyar állampolgár, másképp nem játszhatott volna az összes korosztályos válogatottban. Honosítani tehát nem kellene, viszont, ha az ukránok hívnák, és ott játszana a felnőtt válogatottban, utána már csak ukrán válogatott lehetne...
Egyébként most nem úgy tűnik, hogy be fogja futni azt a pályát, amit jósoltak neki, fene se tudja, miért...
19
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.13. 16:39:21

Perrero írta:antiimperialistával dumáztuk úton a meccsre, vagy utána, fene tudja, hogy SAJNOS még túl necces lenne pályára bökni őket..

szerk.: de mint írtam :?: tegnap :?: elleszünk látva jó fiatalokkal :)

és kérdeztem akkor is, hogy Koman honosításával mi van :?: játszott már a nagycsapatban :?:
Amíg van esély a csoportban addig mondhatjuk,h necces.De az a baj,h pl Némethet akkor se próbálták ki amikor már nem volt esély.

És az a baj,h bari meccseken se teszik be.Pedig csak nyerhetünk rajta...
Ha nem úgy jön össze akkor mi van?Visszanyúlunk Torghelléhez(mint most) őt már nem kell barátságos meccseken próbálgatni.

Attól meg nem félnék,h kudarcot vallana,mert amit nyáron mutatott a Pollba edzőmeccseken az azért szép volt.Igaz nem lőtt gólt és "csak" edzőmeccs de nem igazán volt megilletődve.

Itthon meg már bizonyított szerintem Nb1-be.Szóval én abszolút Németh párti vagyok.

De az a baj,h magyarok vagyunk...és hitetlenek,bizalmatlanok.

Nézzük csak meg mondjuk a nagy nemzeteket.Mondjuk Angliát.Walcott.0 meccsel odatették a válogatotthoz.Én nem mondom,h Németh akkora tehetség mint Ő,de Ő a mi Walcottunk...nyugodtan oda merném tenni.Külföldön az ilyenre nagyon sok példa van.

Nálunk ott volt Vass meg Filkor.Egyikük se vallott kudarcot.Vass meg végképp nem.

Komannal nem tudom mi van.Most meg is néztem az Avellino honlapját de a játékoskeretbe nincs is ott a neve a csapatképen viszont rajta van. :roll: Remélem azért játszik.

Az viszont biztos,h a honosítás még várat magára.Remélem az se sokáig már.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 16:29:34

Bányász írta:
bowlinggolyo írta:Málta ellen akárki tud gólt lőni.
Gondolom Te már számtalan gólt lőttél Málta ellen...

Máltán rettegik a nevet...bowlinggolyo.

Amúgy nagyon túl van reagálva ez a Sanyi dolog.Szvsz.
Teljesen átlagos a teljesítménye.A feladatát megoldotta és pluszba még lőtt egy gólt is.
Neki se kéne hősködnie meg az újságíróknak se kéne [auto_cenzúra] szegényt.Ez van ezt kell szeretni.El kell fogadni,h jelenleg Ő van nekünk.

De várom már,h Németh vagy mondjuk Szalai bemutatkozzon egyszer.
Akkor úgy fogalmazok h minden valamire való focista.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.13. 16:19:07

bowlinggolyo írta:Málta ellen akárki tud gólt lőni.
Gondolom Te már számtalan gólt lőttél Málta ellen...

Máltán rettegik a nevet...bowlinggolyo.

Amúgy nagyon túl van reagálva ez a Sanyi dolog.Szvsz.
Teljesen átlagos a teljesítménye.A feladatát megoldotta és pluszba még lőtt egy gólt is.
Neki se kéne hősködnie meg az újságíróknak se kéne baszogatni szegényt.Ez van ezt kell szeretni.El kell fogadni,h jelenleg Ő van nekünk.

De várom már,h Németh vagy mondjuk Szalai bemutatkozzon egyszer.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 16:08:24

torrestoni írta:Így van, amikor a pályán van hajt, az más, hogy hol van a teljesítőképessége határa, s mire elég a tehetsége. A középpályánkhoz mérten nem elég jó, sajnos már-már jobb híján... Hol vannak már a régi szép idők...

Az pedig ismét rossz feltevés, hogy ha a következő meccsen is lő gólt, akkor van helye a csapatban, mivel kijöhet neki a lépés, főleg Málta ellen.

Ez még nem változtat azon, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítményre képes, tehetséges csatár nagyon hiányzik a csapatból, s ezt az űrt egyelőre senki sem tudja kitölteni, még Németh sem, de ha van rá lehetőség... nagyon jól jönne ha szokná a környezetet, Koemant, a csapatot, tapasztatalatot szerezne.
Nem tudom Sanyi mire vág fel annyira kapott egy pontos passzt amit illett befejelnie.És mi van amúgy ha Málta ellen is lő gólt? Megmondom semmi, Málta ellen akárki tud gólt lőni. Akkor vághatna fel ha a svédek, portugálok esetleg a dánok ellen szerez gólt de akkor meg semmit sem csinál.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.13. 15:58:20

Így van, amikor a pályán van hajt, az más, hogy hol van a teljesítőképessége határa, s mire elég a tehetsége. A középpályánkhoz mérten nem elég jó, sajnos már-már jobb híján... Hol vannak már a régi szép idők...

Az pedig ismét rossz feltevés, hogy ha a következő meccsen is lő gólt, akkor van helye a csapatban, mivel kijöhet neki a lépés, főleg Málta ellen.

Ez még nem változtat azon, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítményre képes, tehetséges csatár nagyon hiányzik a csapatból, s ezt az űrt egyelőre senki sem tudja kitölteni, még Németh sem, de ha van rá lehetőség... nagyon jól jönne ha szokná a környezetet, Koemant, a csapatot, tapasztatalatot szerezne.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.10.13. 15:52:10

Los Banditos írta:de az a tendencia nála, hogy most a következő meccseken alibizik, és néha kiállitatja magát. :roll:
Torghellét mikor láttad alibizni?
19
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.13. 15:34:20

Torghelle jól megfejelt egy labdát, és már mindjárt Magyarország legjobb csatárának lett kinyilvánítva. Ő már párszor leszerepelt. Nem értem miért kell erőltetni.
Majd ha a következő meccseken is lő gólt, akkor énis elismerem, hogy az egyik lehető legjobb csatár, de az a tendencia nála, hogy most a következő meccseken alibizik, és néha kiállitatja magát. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=tZHSocNGeU0 (0:16-nál érdemes figyelni)

Szabics Imre miért nem kaphat lehetőséget?
in to exile
skadi
Capitá del Barça

2008.10.13. 15:30:34

hát nem tudom...
szerintem a meccs ritkasz@r volt
ötlettelen statikus játék,nulla lendület...
csatárkérdés?
nekem egyértelmü,hogy thorelle nem megoldás,söt,néznie sem szabadna a focit,de nincs más...bár én egy szalait a madrid b böl azért ha tovább nem is, egy kipróbálás erejéig behívnék,de sajnos nem tisztem...
pedig mennyivel jobban keresnék :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.13. 14:26:45

Hát szerintem az Augsburg csak egy süllyedő hajóról való menekülés volt számára mert a Jena kiesett. Ennyi erővel már Szabicsot is visszahívhatjuk a válogatottba. Tudtommal több gólt lőtt az Augsburgban mint Torghelle.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.13. 14:20:39

Fernando írta:Most úgyérzem kicsit sokat gondol magáról. mintha ok nélkül vádolták volna őt két évig. Én elismerem mikor jól játszik, de aztis elkell mikor nem. 2 évig semmit sem csinált a válogatottban, sőt klubszinten se villogott. Egyre hátrébb és hátrébb míg végül kikötött az Augsburgban. Ne szállj el Sanyi!
Az igaz,hogy a Palace-ban meg utána sem csinált semmit,viszont a Jena-ban-tavaly-már sztem jól tolta!Ha így játszik tovább,talán még a Bundesligába szerződtetik... :lol:
.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.13. 14:09:09

Most úgyérzem kicsit sokat gondol magáról. mintha ok nélkül vádolták volna őt két évig. Én elismerem mikor jól játszik, de aztis elkell mikor nem. 2 évig semmit sem csinált a válogatottban, sőt klubszinten se villogott. Egyre hátrébb és hátrébb míg végül kikötött az Augsburgban. Ne szállj el Sanyi!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.13. 13:17:43

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203554

Na,ez az Sanyi :lol: Amíg így játszol,melletted állok! :lol:
.
Válasz küldése