http://www.youtube.com/watch?v=8jQfpH1y ... re=related

Hát az első Félidőben nem voltunk jók, de a 2. félidőben igen. Azért nyertünk. Hajrá Magyarok !!!kleno04 írta:Grat a Fiúknak jól játszottak megérdemelt volt a győzelem
Szerintem egyáltalán nem játszottunk jól. Főleg az első félidőben. Harmatgyengék voltak az albánok. Ez volt a szerencsénk. Sanyi gólja szépvolt. Rég láttam így játszani a válogatottban, de Nyílnak igazat adok, jó ez a keret csak a posztokat kéne még stabilizálni. Mindenki a helyén játszhatna.kleno04 írta:Grat a Fiúknak jól játszottak megérdemelt volt a győzelem
Ezt is írtamozsimiki írta:Csak akkor kell megvédeni,amikor meg is érdemli, itt maxra megérdemelte. Remélem hogy folytatja így, mert elég nagy szükség van egy ilyen robosztus playara.
Etooka írta:"Főleg,ha olyan jól játszik,mint tegnap"
Szívemből szóltálozsimiki írta:Sanyiról!
Riva! lehet,h nem őstehetség, sőt biztos, de számomra többet ér egy folyton küzdő, és mindent beleadó playa, mint egy tehetségesebb, ügyesebb, de meccs 80%ban beleszharó emberkeŐ mindent megtesz amit lehet, és ez már dícsérendő, főleg ha társul mellé ilyen eredményes játék is.
Az,h első félidőben halványabb volt..jajj még a legnagyobb sztárok sem nyomják végig magas színvonalon a meccseket, a lényeg,h győztünk, és ezen a meccsen Sanyi igenis az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.
csak az elején hullámoztak, aztán gondolom odaszóltak az ottani ultrák, h figyelj már ezt lehet, h nem kéne.Benga írta:Jó volt a hangulat. Albánok formák voltak hullámoztak velünk.
A metro volt a nap csúcspontja.
Remélem Máltát is ütjük.
Gábor!Rivaldo11 írta:1. hozzád ki szólt kisfiú?chi omega írta:a több ezer szurkoló is magasról szarik a te véleményedre, menj szurkolj angliának, vagy olaszországnak, aztán örvendezz, hogy "kijutottatok". sanyi harmatos, de nekünk ő jutott, mi legalább képesek vagyunk a tükörbenézni, és elfogadni, de még szeretni is, ha látjuk, hogy harcol értünk, nekünk. akármekkora balfék is.
2. majd biztos te mondod meg kinek szurkoljak...kapjál a fejedhez. Legközelebb csak akkor írj, ha véleményed van.
3. Azt írom, amit láttam. Ha te nem azt láttad, sajnálom. De még jó hogy nem lkötelező Isteniteni, mert betalált az albánoknak. A góljának örülök, a véleményem viszont nem változik.
4. angliát, olaszországot speciel utálom.
5. Vigyázz, milyen hangot engedsz meg magadnak.
1. hozzád ki szólt kisfiú?chi omega írta:a több ezer szurkoló is magasról szarik a te véleményedre, menj szurkolj angliának, vagy olaszországnak, aztán örvendezz, hogy "kijutottatok". sanyi harmatos, de nekünk ő jutott, mi legalább képesek vagyunk a tükörbenézni, és elfogadni, de még szeretni is, ha látjuk, hogy harcol értünk, nekünk. akármekkora balfék is.
most őszintén, te minek nézel válogatott meccset? azért, hogy fanyaloghass? mert ha nyerünk (megérdemelten és tétmeccsen), akkor is kell találni valamit, amin siránkozni lehet.Rivaldo11 írta:magasról teszek a több ezer szurkoló véleményére. Azt mondom, amit én láttam. Az első félidőben lézengett csak. Lehet éltetni, betalált az albánoknak, juhéj.Perrero írta:valszeg azért éltette több ezer szurkoló... ezt majd antiimperialistával dumáld le... Sanyi ma k.rva jó volt...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.