magasról teszek a több ezer szurkoló véleményére. Azt mondom, amit én láttam. Az első félidőben lézengett csak. Lehet éltetni, betalált az albánoknak, juhéj. Én is örülök a góljának. Ennek ellenére minimális technikával, játékintelligenciával sem rendelkezik. Ez meg tény.Perrero írta:valszeg azért éltette több ezer szurkoló... ezt majd antiimperialistával dumáld le... Sanyi ma k.rva jó volt...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.
Magyar Válogatott
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.10.11. 23:59:19-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha rosszul értelmeztem, sorry.Krojf írta:Ezek szerint volt olyan szakasza a meccsnek, hogy a fiúk kiérdemelték
volna, ha elprat húgom néhány erre az alkalomra el ugyan nem
készített tortájával megdobáltuk volna őket, akkor nem szólhattak
volna egy szót sem!
Miért kell kiprovokálniuk a tortacsatát, én nem értem...
A parfé-, vagy orosz krémtorta milyen szépen mutatott volna
rajtuk, Koeman mesternek meg valamilyen holland édesség
repült volna a luxus és a kiváló magyaros vendégszeretet
jegyében!
Csak a kiküldött légiónk miatt győztünk!
Csongor biztosan irodalmi szöveggyűjteményt mondott fel...
K.
Szerintem bőven megérdemeltük a 2.félidei teljesítményünk miatt

Elsőt úgyis fel lehet fogni,h megnéztük mit tudnak támadásban, másodikban átvettük egyértelműen az írányítást, és megérdemelt győzelmet szereztünk!
SZÉP VOLT FIÚK!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ezek szerint volt olyan szakasza a meccsnek, hogy a fiúk kiérdemelték
volna egy szót sem!
jegyében!
K.
volna egy szót sem!
jegyében!
K.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Itt a vége, a 2. félidőbeli teljesítménnyel elégedettek lehetünk! Torghelle( akit a köv. meccsen is piszkálok, hátha bejön, eddig a maival együtt 2-ből kétszer...) remek gólja után már nálunk volt az irányítás. Az első félidőben is ezzel a mentalitással kellett volna menni előre, azzal atudattal, hogy itthon szét kell tépni mindenkit. Legalábbis ebben a hitben kell játszani legközelebb már az első perctől.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- elprat
- Capitá del Barça
Írtam Csongornak sms-t,kérdezvén: milyen a hangulat?
Természetesen jött a válasz,természetesen amolyan Csongoros:
"Odab@sz. Hullámzunk mint a p@csa."
Tehát megint csak sajnálom,hogy ma melóznom kellett
Azért szép volt fiúk!
Természetesen jött a válasz,természetesen amolyan Csongoros:
"Odab@sz. Hullámzunk mint a p@csa."
Tehát megint csak sajnálom,hogy ma melóznom kellett

Azért szép volt fiúk!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
2-0 Juhász!
- elprat
- Capitá del Barça
Még jó ,hogy elmentem zuhanyozni, kellemes meglepi várt most, mikor visszajöttem
A bibi csak annyi,hogy albán részről elég egy nyomorult állított helyzet és annyi...=1 gól a lefújás előtt 15 perccel :kevés
A Sanyinak meg Ati lesz a kabalája, tehát ezentúl minden, Torghellével felfegyverkezett válogatott meccsen ott a helyed

A bibi csak annyi,hogy albán részről elég egy nyomorult állított helyzet és annyi...=1 gól a lefújás előtt 15 perccel :kevés
A Sanyinak meg Ati lesz a kabalája, tehát ezentúl minden, Torghellével felfegyverkezett válogatott meccsen ott a helyed

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Azért Air Sanyi überelhetetlen ezt neked is be kell ismerned Riva!
Amúgy valóban sok több tehetséggel megáldott srác lehetne a csatárunk, Pl Németh Krisztián....
Amúgy valóban sok több tehetséggel megáldott srác lehetne a csatárunk, Pl Németh Krisztián....
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mondjuk ha rajtam állna a dolog, a válogatott közelébe sem jöhetne-szép fejesgól ide vagy oda. Régebben az ilyen játékosokat bezavartuk a kapuba, hogy ne rontsák el a játékot. Azt szoktam mondani, hogy nem ő a hibás, hanem azok a nevelőedzők, akik nem terelték valami másik sportág felé. Ezen az sem változtatna, ha ma még hármat termelne. Kell, hogy valaki harcias legyen, meg ilyesmi, de...engem mérhetetlenül idegesít, ha valki ügyetlen. De ha valaki azt mondja, hogy el kell viselni Torghellét a csapatban, és vele nyerünk, kérdés nélkül aláírnám.Varga Tamás írta:Milyen szerencse, hogy a pályán van...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.![]()
1-0, Sanyi góljával. Szép támadás volt, jó befejezéssel. Így tovább!
Tessék, ott a második majdnem!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Milyen szerencse, hogy a pályán van...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.

1-0, Sanyi góljával. Szép támadás volt, jó befejezéssel. Így tovább!

- elprat
- Capitá del Barça
Van kint "pár" szurkoló a meccsen, sztem ha AKÁRMELYIK "grundfocista"beállna közülük támadni , csak hozzátenni tudna EHHEZ a "minőségi" játékhoz 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszönjük az albánoknak a 0-0-t.
Egyébként, igazat kell adnom Faragó Ricsinek, aki a félidő közepe táján feltette az 5000Ft-os kérdést: "Miért van az, hogy Huszti, Hajnal, Dárdai a klubcsapatában hétről-hétre kimagaslót nyújt, a válogatottban pedig a legegyszerűbb cselt nem képes megcsinálni?"
Ha ezt nekem megmagyaráznák, boldog lennék.
Meglehetősen vérszegények vagyunk, pedig győzelmet tippeltem a mai meccsre. Csakhát, támadójáték nélkül nehéz lesz. Hazai pályán a kapujuk elé illene szegezni az albánokat. Ennél több kell a győzelemhez, de én bízom bennük. A széleket jobban kellene használni, és a rövidpasszos játékban is annyit kellene nyújtanunk, mint a svédek ellen tettük. Nem egy verhetetlen válogatott az ellenfelünk.
HAJRÁ MAGYAROK!
Egyébként, igazat kell adnom Faragó Ricsinek, aki a félidő közepe táján feltette az 5000Ft-os kérdést: "Miért van az, hogy Huszti, Hajnal, Dárdai a klubcsapatában hétről-hétre kimagaslót nyújt, a válogatottban pedig a legegyszerűbb cselt nem képes megcsinálni?"
Ha ezt nekem megmagyaráznák, boldog lennék.
Meglehetősen vérszegények vagyunk, pedig győzelmet tippeltem a mai meccsre. Csakhát, támadójáték nélkül nehéz lesz. Hazai pályán a kapujuk elé illene szegezni az albánokat. Ennél több kell a győzelemhez, de én bízom bennük. A széleket jobban kellene használni, és a rövidpasszos játékban is annyit kellene nyújtanunk, mint a svédek ellen tettük. Nem egy verhetetlen válogatott az ellenfelünk.
HAJRÁ MAGYAROK!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gyötrelmesen gyenge teljesítmény, amit produkálunk. Nem lehet minősíteni. Jól kezdtünk, a himnuszokhoz az előre megbeszélt alakzatban álltunk fel, de kb. ennyi az össz pozitívum eddig. Közben hallom a reklámban waltner robit, aki gyerekkora óta "rúgja a gólokat".
Rivaldo-A Legnagyobb.
- elprat
- Capitá del Barça
Csongor,Sharky,Antiimperialista& a neje kint vannak,ők igyekeznek...bezzeg akiknek kéne...?!?ultrasur írta:köszi remélem sokan lesznek a Puskés F.-ben

Hajrá fiúk, most nem csak büszkén veszíthetünk mint eddig, végre nyerhetnénk is már büszkén!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Pedig kötelező lesz albánni velük, mert ha nem, akkor mehetünk
mi is a levesbe!
Tudom, hogy hazánkban kiváló levesnekvalók teremnek, de azért
nem kéne jelentkeznünk az előfőzésre!
K.
mi is a levesbe!
Tudom, hogy hazánkban kiváló levesnekvalók teremnek, de azért
nem kéne jelentkeznünk az előfőzésre!
K.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Látom kezdő a Sanyi. Nekem van is egy receptem, hogyan kéne vele gólt lövetni: Valakil-mondjuk Hajnal-cselezze be magát a gólvonalig, utána hívja oda maga mellé Torghellét, és rúgja rá a labdát a térdére. ez esetben csak kicsi az esélye annak, hogy kimarad. Na, a viccet félretéve remélem hogy sikerül nyerni Delhusáék ellen, ez itthon alap. A gólt mindegy ki lövi, de örülnék komolyan legalább egy csatárgólnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.