Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
magasról teszek a több ezer szurkoló véleményére. Azt mondom, amit én láttam. Az első félidőben lézengett csak. Lehet éltetni, betalált az albánoknak, juhéj. Én is örülök a góljának. Ennek ellenére minimális technikával, játékintelligenciával sem rendelkezik. Ez meg tény.Perrero írta:valszeg azért éltette több ezer szurkoló... ezt majd antiimperialistával dumáld le... Sanyi ma k.rva jó volt...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.
Ha rosszul értelmeztem, sorry.Krojf írta:Ezek szerint volt olyan szakasza a meccsnek, hogy a fiúk kiérdemelték
volna, ha elprat húgom néhány erre az alkalomra el ugyan nem
készített tortájával megdobáltuk volna őket, akkor nem szólhattak
volna egy szót sem!
Miért kell kiprovokálniuk a tortacsatát, én nem értem...
A parfé-, vagy orosz krémtorta milyen szépen mutatott volna
rajtuk, Koeman mesternek meg valamilyen holland édesség
repült volna a luxus és a kiváló magyaros vendégszeretet
jegyében!
Csak a kiküldött légiónk miatt győztünk!
Csongor biztosan irodalmi szöveggyűjteményt mondott fel...
K.
Mondjuk ha rajtam állna a dolog, a válogatott közelébe sem jöhetne-szép fejesgól ide vagy oda. Régebben az ilyen játékosokat bezavartuk a kapuba, hogy ne rontsák el a játékot. Azt szoktam mondani, hogy nem ő a hibás, hanem azok a nevelőedzők, akik nem terelték valami másik sportág felé. Ezen az sem változtatna, ha ma még hármat termelne. Kell, hogy valaki harcias legyen, meg ilyesmi, de...engem mérhetetlenül idegesít, ha valki ügyetlen. De ha valaki azt mondja, hogy el kell viselni Torghellét a csapatban, és vele nyerünk, kérdés nélkül aláírnám.Varga Tamás írta:Milyen szerencse, hogy a pályán van...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.![]()
1-0, Sanyi góljával. Szép támadás volt, jó befejezéssel. Így tovább!
Milyen szerencse, hogy a pályán van...Rivaldo11 írta:Asszongya' Puhl, hogy több játékos nem találja a helyét. Nos, Torghellének megmutatnám, ott találja a helyét a kispadon. De sajnos nem egy ember gyenge teljesítményéről van szó, harmatos az egész csapat.
Csongor,Sharky,Antiimperialista& a neje kint vannak,ők igyekeznek...bezzeg akiknek kéne...?!?ultrasur írta:köszi remélem sokan lesznek a Puskés F.-ben