Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden szavaddal egyetértek!Varatrix írta:Szerintem pont nem a kp-van a gondja Argentínának. Egyetértek azzal, hogy Pastore hiányzik a kezdőből, de Banega, Cambiasso, Mascherano remekül végzik a dolguk a kp-n. Amint más is írta, Messi rossz helyen játszik, ráadásul ilyen kutyaütő védelemmel nem lehet meccseket hozni. Nem feltétlen a képességeikkel van a gond, de rettenetesen szervezetlenek, ez meg edzői hiba.
amíg argentína így áll fel,addig az a meglepő,ha nem égnek meg.messiisten írta:Argentína nagyon jó csapat lenne ha 3 csatárral játszanának.
Agüero-Higuain-Messi(isten)
Tevezt szerintem el lehet felejteni meg aki Bolívia ellen játszott azt a barmot is. Hajnali 3 kor felkeltem, hogy megnézzek egy kumma gyenge Argentín csapatot. Remélem rájön az a barom még mielőtt Messit még hátrébb teszi egészen a kapuba. Egy zseni van a csapatba de nem engedi, hogy dolgozzon.
Örülök, hogy valaki pont úgy látja a szitut mint, én. Talán itt is leírtam, de máshol már sokszor, hogy Pastore kell arra a posztra amit Messire próbálnak ráerőltetni.Pastoréra szükség lehet, mert az argentínok agyáig eljuthatna, hogy ezt a játékot csak csatárokkal nem lehet megnyerni. Szinte az összes játékos csak egy-egyezni akart, nem volt egy olyan játékos, aki passzolt volna ( Messit kivéve), akkor amikor kell és oda ahová kell. Szerintem egyébként Pastore és Banéga ide, oda az argentín középpályás képzés óriási bajban van. Mindenki új Maradona, vagy most már Messi akar lenni.... Már évek óta ezt érzem. Ugyan Messi miatt nekik szurkolok elsősorban, de ennél jóval több kell és meg kellene tanulni passzolni. Nagyon hiányzik ebből a csapatból 1 vagy 2 Xavi-Ini típusú ( nem képességű) játékos, mert jelenleg nincs ilyen. Banégának is csak a cselen jár az esze ( ezt már a Valenciában is láttam).
Pastoréra szükség lehet, mert az argentínok agyáig eljuthatna, hogy ezt a játékot csak csatárokkal nem lehet megnyerni. Szinte az összes játékos csak egy-egyezni akart, nem volt egy olyan játékos, aki passzolt volna ( Messit kivéve), akkor amikor kell és oda ahová kell. Szerintem egyébként Pastore és Banéga ide, oda az argentín középpályás képzés óriási bajban van. Mindenki új Maradona, vagy most már Messi akar lenni.... Már évek óta ezt érzem. Ugyan Messi miatt nekik szurkolok elsősorban, de ennél jóval több kell és meg kellene tanulni passzolni. Nagyon hiányzik ebből a csapatból 1 vagy 2 Xavi-Ini típusú ( nem képességű) játékos, mert jelenleg nincs ilyen. Banégának is csak a cselen jár az esze ( ezt már a Valenciában is láttam).Lionel85 írta:Megérdemelte Bolívia a döntetlent. Nem tudom, mit akartunk játszani, egyszerűen semmit nem láttam a csapattól a 90 folyamán, hogyan is szeretnék megnyerni a meccset. Senki sem tudott kiemelkedőt nyújtani, sőt, negatívan teljesítőket tudnék többet mondani. Általában a dél-amerikaiakra jellemző alázatosság és fegyelem most is hiányzik, egyszerűen nem voltak képesek egyszerűen passzolni a játékosok, mindig kellett valami bonyolítást csinálni. Bolívia pedig elérte a célját, húzta az időt, tördelte a játékot. Azért ha akart volna Argentína, tudott volna nyerni, mert a helyzetei megvoltak.
Lavezzi szemmel láthatóan mentálisan nem volt felkészülve a meccsre, utolsó passzai, lövései mind ezt mutatták. Futni tud, de a többi az mind elmaradt, amit megszokhattunk tőle. Agüero góljai óriási volt, remélem a következő meccsen ő kezd Lavezzi helyett és Pastorénak is örülnék végre.
meglepődnék,ha látványos lenne. ganso,lucas lesz ma nálam a figyelem középpontjában. nagyon várom már a meccset.palesz77 írta:
Hát a hivatalos infók szerint igen, még nem próbáltam ki...
A Brazil meccsre meg én is kíváncsi leszek. Neymar, Ganso, Robinho, Pato, Lucas... Végre remélem Joga Bonitot láthatunk megint a Braziloktól, már nagyon hiányzik nekem egy látványos brazil foci.
Hát a hivatalos infók szerint igen, még nem próbáltam ki...fanbarca írta:
Ez élőben közvetít?
ON: Én is kíváncsi vagyok Gansora és Neymarra, nagy a teher rajtuk és fiatalok. Be is sülhetnek akár. Szerintem Neymar azért mondja, hogy nem megy el a Santosból, mert arra vágyik, hogy a Copa után még nagyobb fizetést ajánlnak neki.
Ez élőben közvetít?palesz77 írta:Ez nem jó?fanbarca írta:Valaki nem tud minőségi közvetítést online, vagy Romániában milyen adón lehet fogni a meccseket?
Nem is olyan könnyű azért ennek az argentín csapatnak összeállni, minden edző 60-70 százalékban megváltoztatja a keretet. Nem olyan könnyű ez. Mindenesetre én szorítok nekik.
Hasonló szerepkörben, igen. Ismét rengetegszer visszajött a félpályáig, szervezni a támadásokat, voltak sikeres megindulásai, szinte az összes támadás tőle indult. De ez rengeteget kivesz belőle, főleg azután domborodott ez ki, amikor Batista meglépte a Cambiasso-Di Maria cserét. Onnantól nem sokat ficánkolt elől Messi.MessiFan írta:Nem láttam a meccset.. Megmondaná valaki, hogy mit is takart ez a felállás?
Tévez---Agüero
------Messi------
Megint ő nyalja ki mások ...? Megint ott játszik mint a VB-n?
Ez nem jó?fanbarca írta:Valaki nem tud minőségi közvetítést online, vagy Romániában milyen adón lehet fogni a meccseket?
Nem is olyan könnyű azért ennek az argentín csapatnak összeállni, minden edző 60-70 százalékban megváltoztatja a keretet. Nem olyan könnyű ez. Mindenesetre én szorítok nekik.
pont ezt akartam én is most kérni, mert úgy látom,hogy most hajnalban nem lesz meccs...B. Tamás írta:Valaki nem tudna egy olyan linket adni, ahol szerepel az idei Copa America menetrendje magyar idő szerint? Megköszönném.
Kicsit rosszul fogalmaztam, én most a trequartista alatt egy szimpla szervező középpályást értettem, tudom hogy az igazi trequartista egy Del Piero, Totti vagy akár Messi szerű játékost jelent.sjd írta:Akkor nincs más hátra, minthogy a Barca kineveljen még 8-10 argentint Messi mellé, argentinnak szülessen a világ legjobb kapusa, és megtörik a rossz sorozatLG írta:
A szurkolóikat azzal vigasztalnám, h nézzék meg a spanyolokat: évekig a legnagyobb lúzer brigád voltak, aztán leesett nekik az EB és VB is egymást után. Egyszer majd megtörik az argentinok rossz sorozata is.
Adam Philip: sztem nem trequartistát kéne találni mögé, mert Messi nálunk is trequartistát játszik, hanem két épkézláb középpályást, aki fel tudja játszani neki a labdát (ahogy Te is mondtad)
Akkor nincs más hátra, minthogy a Barca kineveljen még 8-10 argentint Messi mellé, argentinnak szülessen a világ legjobb kapusa, és megtörik a rossz sorozatLG írta:
A szurkolóikat azzal vigasztalnám, h nézzék meg a spanyolokat: évekig a legnagyobb lúzer brigád voltak, aztán leesett nekik az EB és VB is egymást után. Egyszer majd megtörik az argentinok rossz sorozata is.
ozsimiki írta:[
Aki Argentin fannak tartja magát, írja már le mi a gond velük?
vhogy nem áll össze csapattá ez az egész.
Szerintem legkevésbé Messi hibája,hogy még nem értek el semmi nagyot.