Na, Özil-ről még nem is írtam...
Amikor olvastam, hogy Wenger (!) egy játékosért (!) kiad 50 millió eurót (!), akkor kb. olyan fejet vágtam, mint Özil. Akivel kapcsolatban amúgy vegyes érzéseim voltak:
+ gólpasszgyár
+ killer passok
+ elit CAM
- szerintem nem ér 50 milliót
- ha már ennyi pénzt kiadunk egy játékosért, akkor Suárez-nek jobban örültem volna
- kondi
De amúgy nem panaszkodok, mert végre költöttünk, jövőre meg jön a Puma deal, szóval megint lesz máni.
A szezon meg jól alakul idáig, kivéve az Aston Villa elleni meccset, csak ne lenne ennyi sérültünk már most

Diaby (bár őt már említenem sem kéne), Rosicky, Cazorla, Podolski, Ox, Walcott, szóval főleg elölről dőlnek ki a játékosaink...
Amúgy kiemelnék 4 játékost:
1. Ramsey: már tavaly év végén is jól játszott, de amit ebben a szezonban művel idáig, az fantasztikus. Végre kezd beérni.
2. Giroud: 5 meccs, 4 gól, csak le ne sérüljön és ne fáradjon ki, mert nélküle hatalmas bajban lennénk.
3. Özil: azért 2 meccs alatt rögtön kiosztott 3 gólpasszt. Vele végre veszélyesek vagyunk pontrúgás után is.
4. Flamini: hatalmas igazolás volt ő is, kb. ugyanazt lehozza ingyen, mint a 20 milliós Cabaye.
Bajnokság meg nagyon jó/kiegyenlített lesz, a családi vagyont nem tenném fel egyik csapatra sem. ManUnited botladozik, ManCity kikapott már az egyik újonctól, Liverpool-t és a Spurs-t valamiért nem érzem esélyesnek, Chelsea nekem nem annyira meggyőző, Arsenal-ban meg bármikor benne van, hogy botlik ill. a sérülések.