Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem a csapatrész legjobbja,hanem a világ legjobbja. mi ezzel a baj? ez inkább előny,mint hátrány.Barcaman14 írta:Az egyik legnagyobb kérdés számomra, és a leginkább reménykedek benne hogy "kitermelnek" még a brazilok legalább 1 játékost aki megközelíti egyiküket.Game90 írta:az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho -Ronaldo - Rivaldo hármashoz.Ronaldinhoval együtt ugyanis eltünt az amiért szerettem a brazil focit. Most arról beszélünk hogy a védelem az egyik legjobb lehet. Ez minden más csapat esetében dicséret(egy két kivétellel..
) de egy brazil válogatottnál ez kissé szokatlan.
Az egyik legnagyobb kérdés számomra, és a leginkább reménykedek benne hogy "kitermelnek" még a brazilok legalább 1 játékost aki megközelíti egyiküket.Game90 írta:az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho -Ronaldo - Rivaldo hármashoz.
a barcás,de én marcelot szeretném.Game90 írta:Először is, köszi az írást daffy![]()
Socio-val pedig egyetértek! Védelem az teljesen rendben van, régen volt ennyire jó brazil védelem, de utána azért vannak gondok szerintem. Ramires/Leiva/Hernanes/Ganso egyelőre sehol sincs egy spanyol, argentín vagy holland középpályához ill. az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho - Ronaldo - Rivaldo hármashoz.
De 2014-ig azért még sok minden változhat
Ő a Barcás vagy a Monacós Adriano?daffy írta:cesar-alves,luiz,silva,adriano-sandro,hernanes,ganso-lucas,neymar,pato
Ő a Barcás vagy a Monacós Adriano?daffy írta:cesar-alves,luiz,silva,adriano-sandro,hernanes,ganso-lucas,neymar,pato
meglássuk,a vb-re ilyesmit képzelek:socio66 írta:ahogy olvasom az írásod daffy,ez a brazil csapat még elég képlékeny.
a védelem tényleg jó lehet,de középen a két védekező embert nem tartom sokra,a támadóbb szelleműeket pedig nem ismerem.
elöl szintén,neymar még fekete folt,ahogy pato-nak is van hova fejlődnie.
három olyan ember van ebben a csapatban,akik még európai szinten nem jegyzett focisták,plusz jópár akiknek még bőven van hova fejlődniük.
kicsit soknak tűnik ez,az alapján hogy az utóbbi években hány brazil csodagyerek futott be,nehezen tudom elképzelni hogy a vb-ig itt mindenkiből klasszis játékos lesz.
maiconnak gyenge szezonja volt,alvesnek pedig jó. nálam egyértelmű,hogy alves kezd.Eazzy írta:Maicon apóval mi a helyzet most? Jó ideje nem hallottam róla, pedig eddig Alves előtt volt a jobboldalon a válogatottban.
hazai vb-n ha nem győznek,az már csalódás. az egyetlen,ami miatt aggódom,hogy a játékosok rosszul szerződnek és nem lesz megfelelő rutinjuk. ha igazak a hírek,pont a vb miatt nem igazolnak idén nyáron európába.Game90 írta:Daffy, tőled kérdezem, mert te vagy a nagy brazil fan![]()
VB-n mire lehet képes Brazília? Meg kb. milyen keretük lesz addigra?
semmiségFacsy írta:köszikösziFirefox írta:dobjak linket?Facsy írta:vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejérőlelőre is köszi
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... spain.html
itt az eddigi stat:
EGYESÜLT ÁLLAMOK: Howard - Spector, Lichaj, Onyewu, Ream - Jones, Rogers, Kjelstan, Edu - Altidore, Agudelo. Szövetségi kapitány: Bob Bradley. Cserepad: Hahnemann, Dempsey, Cherundolo, Wondolowski, Goodson, Bedoya, Bradley.
SPANYOLORSZÁG: Reina - Ramos, Piqué, Albiol, Arbeloa - Cazorla, Busquets, Alonso - Silva, Negredo, Villa. Szövetség kapitány: Vicente del Bosque. Cserepad: Casillas, Valdés, Iraola, Marchen, Iniesta, Soriano, Torres, Valero, Capdevila, Pedro, Llorente, Manu.
Gólszerző: Cazorla (29., 41.), Negredo (32.)
köszikösziFirefox írta:dobjak linket?Facsy írta:vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejérőlelőre is köszi
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... spain.html
itt az eddigi stat:
EGYESÜLT ÁLLAMOK: Howard - Spector, Lichaj, Onyewu, Ream - Jones, Rogers, Kjelstan, Edu - Altidore, Agudelo. Szövetségi kapitány: Bob Bradley. Cserepad: Hahnemann, Dempsey, Cherundolo, Wondolowski, Goodson, Bedoya, Bradley.
SPANYOLORSZÁG: Reina - Ramos, Piqué, Albiol, Arbeloa - Cazorla, Busquets, Alonso - Silva, Negredo, Villa. Szövetség kapitány: Vicente del Bosque. Cserepad: Casillas, Valdés, Iraola, Marchen, Iniesta, Soriano, Torres, Valero, Capdevila, Pedro, Llorente, Manu.
Gólszerző: Cazorla (29., 41.), Negredo (32.)
dobjak linket?Facsy írta:vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejérőlelőre is köszi
Jó kis meccs, a végére lesz vagy 6-7 - 0Daweed írta:Volt egy olyan holland akció, ahol Affelay csúnyán otthagyta Alvest
Nagyon gyorsak mindketten.
Amúgy szerintem Affelay volt az egyik legjobb embere a hollandoknak, több jó kapuralövése és csele is volt. Alves meg nem sokat volt játékban.
Neymar a meccs elején sokat szerepelt, de a 30. perc körül kezdett eltűnni. A brazil- holland meccs nézését félbeszakítottam az első félidő után, zuhanyzás miatt, most meg kezdődött az usa vs spanyol, szal már azt nézem
Szal a megállapításaim csak az első félidő fényében helyesek
És Alves?Piqué írta:Afellay legalább jól játszik?Vagy felejtős? és Neymar?
Nem, hiszen a mi Sorianonk 2 órával ezelőtt játszott másodosztályú bajnoki meccset a B-vel, s gólt is lőtt.Pety-d írta:Soriano a spanyol kispadon, az a Barca B-s Soriano?
mióta fán márvájk az edző, azóta jellemző ez rájuk...daffy írta: nem értem,miért kell rugdosódni a hollandoknak?