Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
messibingyo
Jugador del Barça

2011.06.08. 11:01:38

bingyo
daffy
Madridista

2011.06.06. 17:33:44

Barcaman14 írta:
Game90 írta:az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho -Ronaldo - Rivaldo hármashoz.
Az egyik legnagyobb kérdés számomra, és a leginkább reménykedek benne hogy "kitermelnek" még a brazilok legalább 1 játékost aki megközelíti egyiküket. :roll: Ronaldinhoval együtt ugyanis eltünt az amiért szerettem a brazil focit. Most arról beszélünk hogy a védelem az egyik legjobb lehet. Ez minden más csapat esetében dicséret(egy két kivétellel.. :) ) de egy brazil válogatottnál ez kissé szokatlan.
nem a csapatrész legjobbja,hanem a világ legjobbja. mi ezzel a baj? ez inkább előny,mint hátrány.

egyébként game,nem lucas és ganso a kérdés,hanem neymar. őt tartom a legkevesebbre a 3ból,pedig nála a legnagyobb a hype. mind2 fiú támadó szellemű,így nem lesz baj elöl,ha neymar nem arcoskodja el.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.06. 16:09:29

Game90 írta:az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho -Ronaldo - Rivaldo hármashoz.
Az egyik legnagyobb kérdés számomra, és a leginkább reménykedek benne hogy "kitermelnek" még a brazilok legalább 1 játékost aki megközelíti egyiküket. :roll: Ronaldinhoval együtt ugyanis eltünt az amiért szerettem a brazil focit. Most arról beszélünk hogy a védelem az egyik legjobb lehet. Ez minden más csapat esetében dicséret(egy két kivétellel.. :) ) de egy brazil válogatottnál ez kissé szokatlan.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.06.06. 15:45:01

Game90 írta:Először is, köszi az írást daffy :wink:

Socio-val pedig egyetértek! Védelem az teljesen rendben van, régen volt ennyire jó brazil védelem, de utána azért vannak gondok szerintem. Ramires/Leiva/Hernanes/Ganso egyelőre sehol sincs egy spanyol, argentín vagy holland középpályához ill. az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho - Ronaldo - Rivaldo hármashoz.

De 2014-ig azért még sok minden változhat :)
daffy írta:cesar-alves,luiz,silva,adriano-sandro,hernanes,ganso-lucas,neymar,pato
Ő a Barcás vagy a Monacós Adriano? :)
a barcás,de én marcelot szeretném. :?
a rutintalanság látszik a csapaton,de az is,hogy ezt a holland válogatottat a brazil b is verte fociban. talán csak 2en hiányoztak narancséknál.
messze még a vb,így sok minden történhet. remélem minden rendben lesz az európába költözéssel és okosan csinálják.akkor esélyesként lehet a tornát megkezdeni
PCsabi
aka Game90

2011.06.06. 15:37:40

Először is, köszi az írást daffy :wink:

Socio-val pedig egyetértek! Védelem az teljesen rendben van, régen volt ennyire jó brazil védelem, de utána azért vannak gondok szerintem. Ramires/Leiva/Hernanes/Ganso egyelőre sehol sincs egy spanyol, argentín vagy holland középpályához ill. az elől játszók sem hasonlíthatók például a Ronaldinho - Ronaldo - Rivaldo hármashoz.

De 2014-ig azért még sok minden változhat :)
daffy írta:cesar-alves,luiz,silva,adriano-sandro,hernanes,ganso-lucas,neymar,pato
Ő a Barcás vagy a Monacós Adriano? :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
daffy
Madridista

2011.06.06. 15:32:31

socio66 írta:ahogy olvasom az írásod daffy,ez a brazil csapat még elég képlékeny.
a védelem tényleg jó lehet,de középen a két védekező embert nem tartom sokra,a támadóbb szelleműeket pedig nem ismerem.
elöl szintén,neymar még fekete folt,ahogy pato-nak is van hova fejlődnie.
három olyan ember van ebben a csapatban,akik még európai szinten nem jegyzett focisták,plusz jópár akiknek még bőven van hova fejlődniük.
kicsit soknak tűnik ez,az alapján hogy az utóbbi években hány brazil csodagyerek futott be,nehezen tudom elképzelni hogy a vb-ig itt mindenkiből klasszis játékos lesz.
meglássuk,a vb-re ilyesmit képzelek:
cesar-alves,luiz,silva,adriano-sandro,hernanes,ganso-lucas,neymar,pato
én ezt állítanám ki jelenleg.
elég alacsony az áltag életkor,de addigra egy kis rutint már szerez mindenki európában is.
socio66

2011.06.06. 15:15:37

ahogy olvasom az írásod daffy,ez a brazil csapat még elég képlékeny.
a védelem tényleg jó lehet,de középen a két védekező embert nem tartom sokra,a támadóbb szelleműeket pedig nem ismerem.
elöl szintén,neymar még fekete folt,ahogy pato-nak is van hova fejlődnie.
három olyan ember van ebben a csapatban,akik még európai szinten nem jegyzett focisták,plusz jópár akiknek még bőven van hova fejlődniük.
kicsit soknak tűnik ez,az alapján hogy az utóbbi években hány brazil csodagyerek futott be,nehezen tudom elképzelni hogy a vb-ig itt mindenkiből klasszis játékos lesz.
daffy
Madridista

2011.06.06. 14:52:55

Eazzy írta:Maicon apóval mi a helyzet most? Jó ideje nem hallottam róla, pedig eddig Alves előtt volt a jobboldalon a válogatottban.
maiconnak gyenge szezonja volt,alvesnek pedig jó. nálam egyértelmű,hogy alves kezd.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.05. 12:54:31

Maicon apóval mi a helyzet most? Jó ideje nem hallottam róla, pedig eddig Alves előtt volt a jobboldalon a válogatottban.
daffy
Madridista

2011.06.05. 12:27:16

Game90 írta:Daffy, tőled kérdezem, mert te vagy a nagy brazil fan :)

VB-n mire lehet képes Brazília? Meg kb. milyen keretük lesz addigra?
hazai vb-n ha nem győznek,az már csalódás. az egyetlen,ami miatt aggódom,hogy a játékosok rosszul szerződnek és nem lesz megfelelő rutinjuk. ha igazak a hírek,pont a vb miatt nem igazolnak idén nyáron európába.
a kapus fix,cesar. itt nincs min vitázni.
a védelem a legjobb lehet addigra a világon. alves-luiz-silva-marcelo lenne nálam,de valamiért andre santos a favorit az edzőnél,pedig nálam adriano és marcelo is előtte van a sorban. a védelem miatt sem aggódom,stabil és rutinos lesz.
kp. hát,az húzós. el tudok képzelni a 4-2-3-1et is akár,de a 4-3-3at is. leiva és ramires képesek a védekezésre,míg ganso és lucas feladata egyértelműen neymar és pato kiszolgálása lesz. a csatárkérdés egyértelmű. neymar,pato. neymar a széleken is használható,így van variációs lehetőség. féltem őket,hogy elviszi a médiahype,de eddig okosan döntöttek és remélhetőleg még 1 évet maradnak otthon,majd egy európa ligára esélyes csapatba játszanak a vb-ig. ha ott befutnak,akkor 22-23 évesen már mehetnek egy nagy csapatba.
egyébként érdemes lesz figyelni az utánpótlás válogatottakat a braziloknál,mert az u21-20-19 is nagyon ígéretes.
a vb-n lehet pár erős ellenfél: argentín,német,spanyol. a hollandoktól és franciáktól annyira még nem tartok,az angol és olasz válogatott pedig nálam vicc.
összegezve: mindenképp 4be várom őket,de illene megnyerni.
szerk: kifelejtettem sandrot. remélhetőleg leiva helyett ő is játszik majd,esetleg hernanes. elég bő a választék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.06.06. 14:51:49-kor.
PCsabi
aka Game90

2011.06.05. 12:15:31

Daffy, tőled kérdezem, mert te vagy a nagy brazil fan :)

VB-n mire lehet képes Brazília? Meg kb. milyen keretük lesz addigra?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
daffy
Madridista

2011.06.05. 12:02:01

brazil - holland:

nagyon látszott az első félidőben,hogy mind2 csapatnak nyűg a meccs. a második félidőre kicsit felpörögtek a srácok. neymar nem mutatott túl sokat,viszont lucas tetszett. sajnos fiatalok és rutintalanok,a helyzetek kimaradtak. 3 brazil színészkedésre emlékszem és még akkor is rohadt irritáló,ha a kedvenceim csinálják :roll: neymar nagyképűségének nem tesz jót a brazil közeg. amikor labdát kap,olyan hangzavar lesz,mintha ronaldo,dinho vagy rc lenne a pályán. 18-19 évesen,képességekben a liga fölött,ilyen média és közönséghype-pal nem csodálom,hogy el van szállva. látszik rajta,hogy európához még tanulnia kell,de az sem jó,ha marad brazíliában. át kéne jönnie és 2 évet eltölteni egy porto,benfica,psv,ajax csapatok valamelyikében.
ez a csapat elég fiatal,a vb-re már jók lehetnek,bár lucas és neymar még akkor is csak 22-23 évesek lesznek.
a copát szerintem nem nyerik meg,mert az argentínok kiforrottabb játékosok és ha megfelelő taktikával és felállással mennek ki,akkor szerintem le tudják nyomni a brazilokat,de csak a döntőben. remélem tévedek...
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.04. 23:49:55

Facsy írta:
Firefox írta:
Facsy írta:vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejéről :( előre is köszi :)
dobjak linket?
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... spain.html
itt az eddigi stat:
EGYESÜLT ÁLLAMOK: Howard - Spector, Lichaj, Onyewu, Ream - Jones, Rogers, Kjelstan, Edu - Altidore, Agudelo. Szövetségi kapitány: Bob Bradley. Cserepad: Hahnemann, Dempsey, Cherundolo, Wondolowski, Goodson, Bedoya, Bradley.
SPANYOLORSZÁG: Reina - Ramos, Piqué, Albiol, Arbeloa - Cazorla, Busquets, Alonso - Silva, Negredo, Villa. Szövetség kapitány: Vicente del Bosque. Cserepad: Casillas, Valdés, Iraola, Marchen, Iniesta, Soriano, Torres, Valero, Capdevila, Pedro, Llorente, Manu.

Gólszerző: Cazorla (29., 41.), Negredo (32.)
kösziköszi :)
semmiség :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Facsy
Jugador d'estrella

2011.06.04. 23:48:40

Firefox írta:
Facsy írta:vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejéről :( előre is köszi :)
dobjak linket?
itt az eddigi stat:
EGYESÜLT ÁLLAMOK: Howard - Spector, Lichaj, Onyewu, Ream - Jones, Rogers, Kjelstan, Edu - Altidore, Agudelo. Szövetségi kapitány: Bob Bradley. Cserepad: Hahnemann, Dempsey, Cherundolo, Wondolowski, Goodson, Bedoya, Bradley.
SPANYOLORSZÁG: Reina - Ramos, Piqué, Albiol, Arbeloa - Cazorla, Busquets, Alonso - Silva, Negredo, Villa. Szövetség kapitány: Vicente del Bosque. Cserepad: Casillas, Valdés, Iraola, Marchen, Iniesta, Soriano, Torres, Valero, Capdevila, Pedro, Llorente, Manu.

kösziköszi :)
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.04. 23:46:19

dobjak linket?
itt az eddigi stat:

Fuc*k off Madrid!
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.04. 23:41:11

Daweed írta:Volt egy olyan holland akció, ahol Affelay csúnyán otthagyta Alvest :D
Nagyon gyorsak mindketten.
Amúgy szerintem Affelay volt az egyik legjobb embere a hollandoknak, több jó kapuralövése és csele is volt. Alves meg nem sokat volt játékban.
Neymar a meccs elején sokat szerepelt, de a 30. perc körül kezdett eltűnni. A brazil- holland meccs nézését félbeszakítottam az első félidő után, zuhanyzás miatt, most meg kezdődött az usa vs spanyol, szal már azt nézem :D

Szal a megállapításaim csak az első félidő fényében helyesek :D
Jó kis meccs, a végére lesz vagy 6-7 - 0 :lol: Remélem a drága Villánk villan ma még vagy 2x.
Fuc*k off Madrid!
Facsy
Jugador d'estrella

2011.06.04. 23:39:54

vki tudna pls irni egy spanyol felállást az első félidőben és kik rugták a 3 golt? most értem haza lemarattam az elejéről :( előre is köszi :)
Daweed
Jugador del Barça

2011.06.04. 22:46:46

Volt egy olyan holland akció, ahol Affelay csúnyán otthagyta Alvest :D
Nagyon gyorsak mindketten.
Amúgy szerintem Affelay volt az egyik legjobb embere a hollandoknak, több jó kapuralövése és csele is volt. Alves meg nem sokat volt játékban.
Neymar a meccs elején sokat szerepelt, de a 30. perc körül kezdett eltűnni. A brazil- holland meccs nézését félbeszakítottam az első félidő után, zuhanyzás miatt, most meg kezdődött az usa vs spanyol, szal már azt nézem :D

Szal a megállapításaim csak az első félidő fényében helyesek :D
ab1daL
Director del Fútbol

2011.06.04. 22:42:11

Piqué írta:Afellay legalább jól játszik?Vagy felejtős? és Neymar?
És Alves? :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.04. 22:36:26

Afellay legalább jól játszik?Vagy felejtős? és Neymar?
daffy
Madridista

2011.06.04. 22:26:42

ezek a hollandok bántóan technikátlanok,komolyan fáj...
maki
Jugador del Barça

2011.06.04. 22:17:38

Pety-d írta:Soriano a spanyol kispadon, az a Barca B-s Soriano? :shock:
Nem. Bruno Soriano a Villarealból.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Alberto10
Capitá del Barça

2011.06.04. 22:17:37

Pety-d írta:Soriano a spanyol kispadon, az a Barca B-s Soriano? :shock:
Nem, hiszen a mi Sorianonk 2 órával ezelőtt játszott másodosztályú bajnoki meccset a B-vel, s gólt is lőtt. :) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alberto10 2011.06.04. 22:18:06-kor.
Pety-d
Jugador del Barça

2011.06.04. 22:13:23

Soriano a spanyol kispadon, az a Barca B-s Soriano? :shock:
Hattrick: Retro KFC
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.04. 22:01:33

daffy írta: nem értem,miért kell rugdosódni a hollandoknak?
mióta fán márvájk az edző, azóta jellemző ez rájuk...
Válasz küldése