Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marcelo nem is alap kezdő ráadásul. gyenge a meccs,látszik,hogy egyik csapat sem akar játszani. nem értem,miért kell rugdosódni a hollandoknak?maki írta: Az a szép, hogy Marcelo még a keretben sincs benne. Adriano viszont igen... Amúgy Ganso mellett Pato is sérült, azért nincsen, de Copan elvileg mindketten lesznek.
Az a szép, hogy Marcelo még a keretben sincs benne. Adriano viszont igen... Amúgy Ganso mellett Pato is sérült, azért nincsen, de Copan elvileg mindketten lesznek.daffy írta:nem tudom,ahogy azt sem,hogy elano helyett miért nem lucas játszik,illetve andre santos helyett marcelo. mind1,ez csak sörmeccs.Fecooo írta:Fredet honnan kukázta a szövkap? egyszer már megbukott Európában, kétlem, h sokat javult volna...
nem tudom,ahogy azt sem,hogy elano helyett miért nem lucas játszik,illetve andre santos helyett marcelo. mind1,ez csak sörmeccs.Fecooo írta:Fredet honnan kukázta a szövkap? egyszer már megbukott Európában, kétlem, h sokat javult volna...
1 cesarFecooo írta:daffy, tudnál írni egy brazil kezdőt számokkal? nincs hangja a laptopomnak, így csak nézni tudom, hallani nem...
köszi előre is!
L.Messi 10 írta:Igaz, hogy nem Daffy vagyok, de remélem tőlem is jóBokke írta:
Szia Daffy!
Be tudnád linkelni te hol nézed a meccse!?
Előre is köszönöm!
Üdv![]()
http://rojadirecta.es/
itt "lenyitod" a Barzil-Holland részt, és a ball oldali oszlopban ahol NO van, keresel egy linket, és rámész, hogy Play. Ha van Sopcastod akkor meg mindegy, melyikre mész.
(pl: http://www.rojadirecta.es/goto/portalsp ... vo-hd.html )
Igaz, hogy nem Daffy vagyok, de remélem tőlem is jóBokke írta:
Szia Daffy!
Be tudnád linkelni te hol nézed a meccse!?
Előre is köszönöm!
Üdv
Szia Daffy!daffy írta:tartok tőle,hogy neymarékat szétrúgják a hollandok,de mégis csak egy barátságos meccs...kurdt írta:a VB óta én ebben annyira nem lennék biztos, de azért belenézek. hol adják?daffy írta:ma 21:15től brazil - holland meccs! végre egy kis foci.
nem tudom,hogy adja-e valami,én neten nézem.
Úgy néz ki a Francia válogatott idei mumusai a fehéroroszok. Jó lett volna ha a svédek max egy x-re jók, de nem jött össze, ahogy az EB sem fog de ez egy másik téma...L.Messi 10 írta:1-2 eredmény:
San Marino 0-1 Finnország
Ausztria 1-2 Németország
Olaszország 3-0 Észtország
Moldova 1-4 Svédország
Fehéroroszország 1-1 Franciaország (bwin 3.50x)
De. Az Egyesült Államokkal.G.Gabe írta:spanyolok nem játszanak?
tartok tőle,hogy neymarékat szétrúgják a hollandok,de mégis csak egy barátságos meccs...kurdt írta:a VB óta én ebben annyira nem lennék biztos, de azért belenézek. hol adják?daffy írta:ma 21:15től brazil - holland meccs! végre egy kis foci.
a VB óta én ebben annyira nem lennék biztos, de azért belenézek. hol adják?daffy írta:ma 21:15től brazil - holland meccs! végre egy kis foci.
Elég nagy keverés volt, én Maradonáról nem tudok, Batista viszont állítólag (de csak tényleg állítólag) kijelentette, hogy abban a játékrendszerben, amit szán a válogatottnak, nincs helye Téveznek. Olyan poszton játszik, ami nincs meg a válogatottban. Teljes mértékben Messi köré építi a válogatottat, és Higuaín is előbb fér be, mint Tévez... Na erre meg jött a behívó a Copára.... Volt egy kis hiszti és ennyi.Cumbee írta:Ezt a balhét én egyébként nem értettem. Csak annyit olvastam, hogy Batista annyit nyilatkozott, hogy nála Messi a középcsatár. Erre Maradona elkezd pörögni, hogy aki Tevezt kihagyja, az egy idióta. Lehet, hogy a fordítás volt rossz, amit én olvastam, de abban szó sem volt róla, hogy nem számítana rá a válogatottban, csupán arról volt szó, hogy Messi játszik majd középen.Lionel85 írta:Carizzóban nagyon bízik mindenkin, Batista is, pedig két rangadón is csúnyán lepkézett. egyiken sem nyert a River. A keret összességében jó, érdekes, hogy nemrég hiszti volt, hogy Tévezt nem érdekli a kapitány, most mégis ott van a keretben. Az otthon játszók is tehetségesek, bár nem lesznek alapemberek, az biztos. Enzo Pérez nagyon tehetséges kis játékos, érdemes rá figyelnetek!
Ezt a balhét én egyébként nem értettem. Csak annyit olvastam, hogy Batista annyit nyilatkozott, hogy nála Messi a középcsatár. Erre Maradona elkezd pörögni, hogy aki Tevezt kihagyja, az egy idióta. Lehet, hogy a fordítás volt rossz, amit én olvastam, de abban szó sem volt róla, hogy nem számítana rá a válogatottban, csupán arról volt szó, hogy Messi játszik majd középen.Lionel85 írta:Carizzóban nagyon bízik mindenkin, Batista is, pedig két rangadón is csúnyán lepkézett. egyiken sem nyert a River. A keret összességében jó, érdekes, hogy nemrég hiszti volt, hogy Tévezt nem érdekli a kapitány, most mégis ott van a keretben. Az otthon játszók is tehetségesek, bár nem lesznek alapemberek, az biztos. Enzo Pérez nagyon tehetséges kis játékos, érdemes rá figyelnetek!
Carizzóban nagyon bízik mindenkin, Batista is, pedig két rangadón is csúnyán lepkézett. egyiken sem nyert a River. A keret összességében jó, érdekes, hogy nemrég hiszti volt, hogy Tévezt nem érdekli a kapitány, most mégis ott van a keretben. Az otthon játszók is tehetségesek, bár nem lesznek alapemberek, az biztos. Enzo Pérez nagyon tehetséges kis játékos, érdemes rá figyelnetek!Fecooo írta:az argentinok bő kerete a CA-ra:
Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Juan Pablo Carrizo (River Plate), Mariano Andújar (Catania).
Védők: Gabriel Milito (Barcelona), Ezequiel Garay (Real Madrid), Nicolás Burdisso (Roma), Javier Zanetti (Inter), Nicolás Pareja (Szpartak Moszkva), Marcos Rojo (Szpartak Moszkva), Pablo Zabaleta (Manchester City), Luciano Monzón (Boca Juniors).
Középpályások: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Anderlecht), Éver Banega (Valencia), Esteban Cambiasso (Inter), Javier Pastore (Palermo), Diego Valeri (Lanús), Enzo Pérez (Estudiantes de La Plata), Fernando Gago (Real Madrid).
Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Ángel di María, Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Sergio Agüero (Atletico Madrid), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tévez (Manchester City), Diego Milito (Inter).