Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyáltalán nem értem, hogy oda minek. A középpálya teljesen telítve van, nem igazán fér el oda még egy játékos. Sokkal inkább kéne találni egy embert a szélre, a Robbery már eléggé kimenőben van.Erxy az igazolásos topicban írta:Bild: GundoganBayern. Nemet kupa utan jelentik be.
Jogosnzxtpo írta:Már bajnokok, égő nem égő, illik nem illik, akkor se számít már nekik ez a meccs, inkább csak púp a hátukra, mindenki menni már pihenni.BFC írta:A magyar bayern rajongói oldalon elég nagy a kavarodás, mindenki Guardiola fejét akarja most, hogy kikaptak 2-1 egy kieső helyen álló csapattól (Freiburg) és az utóbbi meccseikből nem nagyon tudtak megnyeri egyet sem, kivétel ugye az a BL meccs amit 3-2 nyertek a Barcelona ellen. Nem csodálkoznék azon ha elküldenék ezek után Guardiolát, bár az is igaz, hogy betettek a sérülések de akkor is egy kieső helyen álló csapatot illene megverni az első helyen álló csapatnak.
Már bajnokok, égő nem égő, illik nem illik, akkor se számít már nekik ez a meccs, inkább csak púp a hátukra, mindenki menni már pihenni.BFC írta:A magyar bayern rajongói oldalon elég nagy a kavarodás, mindenki Guardiola fejét akarja most, hogy kikaptak 2-1 egy kieső helyen álló csapattól (Freiburg) és az utóbbi meccseikből nem nagyon tudtak megnyeri egyet sem, kivétel ugye az a BL meccs amit 3-2 nyertek a Barcelona ellen. Nem csodálkoznék azon ha elküldenék ezek után Guardiolát, bár az is igaz, hogy betettek a sérülések de akkor is egy kieső helyen álló csapatot illene megverni az első helyen álló csapatnak.
Nem a vereség miatt lettek kirúgva, csak a cikkben nincs publikálva a pontos ok.neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... at-2412811
Ezt én nem igazán értem. Hogy lehet kirúgni 2 embert is egy vereség miatt?
Viszont Robben kiesése azért kicsit kedvez nekünk.Bob_Marley írta:Ha döntő lett volna valószínűleg nagyobb sokként érte volna a Bayernt, így nem hiszem. Sőt még erőt is meríthetnek ebből.zola8787 írta:Na ennél jobb nem is lehetett volna nekünk.
A Bajnokok Ligája meccseknek nem sok közük lesz az éppen meglévő eredményekhez. Két meccs, aki nyugodtabb és higgadtabb a kapu előtt az továbbjuthat.
Ha döntő lett volna valószínűleg nagyobb sokként érte volna a Bayernt, így nem hiszem. Sőt még erőt is meríthetnek ebből.zola8787 írta:Na ennél jobb nem is lehetett volna nekünk.
De amúgy mekkora sztori lenne... A Barca feladja a Barca-stílust, a Barca-stílusban játszó Bayern ellen, és továbbmegy. Enriquéből még ki is nézem.hank1ee írta:Egyébként figyeljétek meg, ki fogjuk ejteni a Bayernt, Guardiola már kínosan hű a stílusához. Oda kell adni nekik a 60%-ot labdabirtoklásban és lezárni a területeket, utána nincs miről beszélni, kontrából Messiék kivégzik őket.
Azért ha reálisan nézzük a dolgokat, ez a vereség, és a tavalyi 4-0-ás zakó a Reáltól váratlan volt, és igencsak kellemetlen, főleg úgy, hogy 2013-ban meggyőző teljesítménnyel nyertek, 2012-ben egy hajszállal vesztették el a döntőt. Ehhez képest tavaly közük nem volt a párharchoz, most meg az egyik leggyengébb ellenféltől kaptak ki meglepően simán. Persze a továbbjutás még meglehet, és remélem meg is lesz, már csak Pep miatt is.visca el barca írta:multkor már félve leírtam itt, hogy a bayern szurkolo az egy különleges emberi fajdanianevem írta:Én csak azt nem tudom, hogy egyébként mi számítana jó eredménynek Peptől az őt ócsárolók szemében? Tavaly nyerte a bajnokságot és a kupát, a BL-ben meg a végső győztes tudta csak megállítani. Ennek ellenére is kapta az ívet rendesen...ha eddig az hittétek, hogy a mu-soknak, reálosoknak, barcásoknak, cselziseknek van nagy arcuk, nem találkoztatok még bayern fanatikussal. ha fociról van szó olyan szinten lekezelőek, meg pökhendiek, hogy vmi félelmetes.