Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, jó kis meccs lesz!visca el barca írta:bár sztem itt nem sokan kovetitek, ma van az utolsó fordulo a francia bajnokságban. az arany már sajnos eldolt (lille, pfuj, de legalabb nem psg), viszont a 18., kieső helyért oriasi a tolongás, hiszen 10. és a 18. csapatot mindosszesen 3 pont választja el.
jelenleg a monaco a 18. este a lyont fogadják nem lesz konnyu meccs neki. mindenesetre remelem nem esnek ki
ALLEZ MARSEILLE
ha nem veszed bunkóságnak: a milliók most is éheznek,így az ő szempontjukból teljesen mind1,hogy 90 vagy 900 millió euró egy játékos. az más kérdés,hogy hatalmas szakadék lenne a kis csapatok és a nagyok között.LG írta: Bizony nagyon rossz lenne, ha több arab milliárdos fektetne be a futballba úgy, ahogy a Man. City-nél tették. Ha lenne mondjuk még 6-7 olyan pénzeszsák csapat mind ők, és egymást licitálgatnák túl az éppen kapós játékosokért, olyan szinten felvinné a már úgyis egekben lévő árakat, h az katasztrofális lenne. Így is dühítő, h pl. CR 90 millió euró volt, de a 20-30 milliók teljesen normálisak már az átigazolási időszakokban. Milliók meg éheznek a Földön.
Bizony nagyon rossz lenne, ha több arab milliárdos fektetne be a futballba úgy, ahogy a Man. City-nél tették. Ha lenne mondjuk még 6-7 olyan pénzeszsák csapat mind ők, és egymást licitálgatnák túl az éppen kapós játékosokért, olyan szinten felvinné a már úgyis egekben lévő árakat, h az katasztrofális lenne. Így is dühítő, h pl. CR 90 millió euró volt, de a 20-30 milliók teljesen normálisak már az átigazolási időszakokban. Milliók meg éheznek a Földön.Sanama írta:A Man.City ugye BL-ben lesz jövőre. Sajnos vagy nem,de ez azt mutatja,hogy az a """"taktika""" kamatoztatható,ha csak ennyire is,de igen. Mégpedig az,hogy jönnek az arabok és megvesznek mindenkit...Mert a City ezt csinálta
Nem tudom, hogy ez mennyire lesz követendő példa a továbbiakban,de nagyon nem jó, hogy a foci ebbe az irányba halad, legalábbis szerintem.
Selejtezőt kérdezett.S.Agüero írta:Augusztus vége körül szokott lenni nem?FtcSikiHun írta:Valaki tudja mikor lesznek a BL, EL selejtező sorsolásai?![]()
Hol van még az...
Mengéztem livescore-n, 8 csapat játszik osztályozót, ezekben van benne az 1. osztály 17-16. helyezettje, meg a másodosztály 2., 3., 4., 5., 6., és a 8., csapata. Gondolom a aki a 7. lett annak nincs licensze v mije h első osztályú lehessen, ezért jött szóba a 8. Bár ez tényleg nagyon érdekes lebonyolítás...visca el barca írta:Venlo - Volendam
Holland bajnokság, osztályozó, 2. forduló, visszavágó (1.m: 2-1)
Excelsior - Den Bosch
Holland bajnokság, osztályozó, 2. forduló, visszavágó (1.m: 3-3)
Szerintem valamit elnéztél, ez lehetetlen...visca el barca írta:elég érdekes ez a holland bajnokság
most nézem h csak a tök utolsó esik ki, a 16. meg a 17. meg osztalyzot jatszik a masodik liga 6.(!) meg 8.(!) helyezettjével... ezt h hozták össze?
kamu. mourinhot előbb rúgná ki a klub szerintem,mint ronaldot.mekkora írta:EZ nem tudom volt e mär valahol.
http://sportgeza.hu/futball/2011/05/20/ ... ert_elado/
ha ez igaz, akkor elszabadulhatnak az ärak. 170 milla es meg toväbb nöhet az ära. es ugy ahogy anno 90 millät vagy mennyit, ami akkoriban elkepzelhetetlen volt , most is ki lesz fizetve a 170.
Ha pedig nagy kamu, akkor...