daffy írta:Sanama írta:Kristop,
Nem tud többet mutatni,de ez alapján mire fel van kikiálltva szupergiga tehetségnek? Másik száz gyerek is tudta ugyanezt,mégse vitte semmire.
Ide meg minek?Megint azért mert tudott ugrani 2őt és a Chelsea már vinné? Keirrison rémlik? Ő is valami brutál nagy király volt!
ilyen elvvel a büdös életben nem vesztek olcsón európán kívüli játékost. próbálgatni kell és ha egy ronaldinho vagy akár robinho megragad,már megérte
Te nem érted...

Engem egyáltalán nem érdekell,hogy mennyiért veszed meg.
És akkor most vonatkoztassunk el Neymartól. Roaldinho óta nincs brazil király. Azóta már mindenki szupertehetség,aki tud 3mat dekázni és lőtt 2 gólt a brazil ligában,kb. Az eltelt 4-5-6évben sorra mentek a levesbe a brazil zsenik,egy sem váltotta be a reményeket.
Én szimplán csak ezt jegyeztem meg vagy 15hsz-el korábban,hogy mire ez a nagy bizakodás a sráccal kapcsolatban? Mert már páran Barcelonaba követelik meg Ronaldinho utódnak nevezik...De mire fel? Erre nem tudsz okot mondani

Azon kívűl,hogy brazíliában jó volt eddig,meg voltak jó meccsei a válogatottban.(ez nagyjából ráhúzható az elmúlt 5év brazíl tehetségeinek 85%-ra.)
Majd ha Europaban teljesít,és bizonyít,akkor aláírom,hogy na igen ez már valami. De jelenleg semmivel sem több,mint p. Keirrison,ennek ellenére már császárrá van koronázva majdnem,ez pedig számomra érthetetlen
bali15: az ilyen értelmes hozzászólásoktól megkímélhetnél