Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van, az asszem 18 éves Achraf Hakimi, kifejezetten tetszik a játéka, habár talán még nincs a nagycsapat szintjén, de komoly potenciál van benne, így simán igazad lehet. Nálam tegnap sem keltett csalódást, sőt! Ha így halad az előszezonban, tényleg benne lehet a pakliban, hogy élesben is lehetőséget kap.palesz77 írta:Van valami tehetséges jobbhátvéd is most az utánpótlásban nem? Nem lehet, hogy egy jó előszezonnal Zidane neki ad majd lehetőséget, ha Carvajalt pihentetni kell?
Szerintem elsősorban az univerzális védő mintapéldánya, Nacho, második opcióként pedig Jesús Vallejo, aki szintén le tudja hozni a jobbhátvéd pozíciót. (Ha pedig minden kötél szakad, akkor még Theo is el tudna rohangálni ezen a szélen is, tavaly például Danilo is meg tudta oldani a balszélt, néha jobban, mint a sajátjátrecrea írta: Ki megy ki szélre, ha Carvajal nincs? Nacho, Ramos?
Ki megy ki szélre, ha Carvajal nincs? Nacho, Ramos?Veidt_madridista írta:Bedobtak egy-ket nevet, de 90% hogy nem. Felesleges is lenne szerintem.
Azt hiszem, a titok nyitja, hogy te a transfermarkt.de, én pedig a transfermarkt.co.uk oldalon néztem.Veidt_madridista írta:Nem tudom hol nézted, nekem a transfermarkt alapból euróban adja ki, és annyit amennyit írtam.![]()
Nem tudom hol nézted, nekem a transfermarkt alapból euróban adja ki, és annyit amennyit írtam.looka írta: A transfermarkt adatai alapján számoltam, ott ennyit írtak.
Ezt a számolgatást hagyjuk meg inkább Matyinak, ő ért ehhez.....Cestus írta:Gondolom annyi a trükk, hogy te fontban, Veidt euróban írta.looka írta:A transfermarkt adatai alapján számoltam, ott ennyit írtak.
Gondolom annyi a trükk, hogy te fontban, Veidt euróban írta.looka írta:A transfermarkt adatai alapján számoltam, ott ennyit írtak.
A transfermarkt adatai alapján számoltam, ott ennyit írtak.Veidt_madridista írta:Nem mintha sokat változtatna a dolgokon, de Morata 65 volt, Danilo 30+5
Hagyjál már a 27 hozzászólásoddal...ericco írta:Szia ferniferninho írta:Húzz le te is itt 8 évet azt majd reklamálhatsz olyan titulusért, ami nekem van...![]()
Szia ferniferninho írta:Húzz le te is itt 8 évet azt majd reklamálhatsz olyan titulusért, ami nekem van...
Elolvastam még mielőtt írtam volna, ez a véleményemP.U.Y.O.L. írta: El kellett volna olvasni a hsz utáni eszmecserét is...
Miért, mi a baj ezzel a névsorral? Varane tavaszra ismét tanár volt, Ramos-szal szépen összeszoktak. Nacho meg kb az egyik legjobb volt a csapatból, ha az egész szezonos formát nézzük. Egy jó 8-as szintet hozni tudott majdnem mindig. Játékpercei is voltak bőven.Varatrix írta:Tényleg Reálosok, vagy esetleg más aki jól informált. Középső védő leigazolását nem is tervezi a klub?
Vallejo, és Nacho a cserék. Illetve azt érzem hogy töretlen a bizalom Varane, felé, amit én nem teljesen értek. Bár nyilván még mindig nagyon fiatal.
Iagzából így az egész hasonlónak tűnik mint pár éve nálunk amikor nem voltunk hajlandóak tudomást venni erről a posztról, sorra igazoltuk a támadókat, a középpályásokat, és vártuk a csodát az öregedő Puyoltól és Mascheranotól és az akkor harmat gyenge Piquétől.
Szerintem nem tervezunk.Varatrix írta:Tényleg Reálosok, vagy esetleg más aki jól informált. Középső védő leigazolását nem is tervezi a klub?
Vallejo, és Nacho a cserék. Illetve azt érzem hogy töretlen a bizalom Varane, felé, amit én nem teljesen értek. Bár nyilván még mindig nagyon fiatal.
Iagzából így az egész hasonlónak tűnik mint pár éve nálunk amikor nem voltunk hajlandóak tudomást venni erről a posztról, sorra igazoltuk a támadókat, a középpályásokat, és vártuk a csodát az öregedő Puyoltól és Mascheranotól és az akkor harmat gyenge Piquétől.
Pfff mit akarsz te 4 hónap után, lehet kiderül, hogy Barcás vagy...miro írta:szerk. ez a jugador del barca nagyon böki a szemem..![]()
![]()
![]()
Háát köszi.visca el barca írta:
ettől függetlenül igaza van, amint visszakerülnek mögénk eltakarodik innen az összes (tisztelet a 2 és 1/2 (ferni) kivételnek)