Én hibám,nem idéztem azt,amire a válasz ment.

Amit írtál abban pedig teljesen igazad van.

Számomra viszont eléggé idegesítő. Idegesítően ügyetlen. Nem szeretem az ügyetlen futballistákat. Torghelle ilyen. Az meg mekkora gyalázat, hogy csatáként másfél évig(!!!) eredménytelen volt???antiimperialista írta:Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.
Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.
De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben.![]()
Mármint az MLSZ elnököt (Kisteleki, ha jól tom), vagy Várhidi-t? Gondolom az előbbit...Atesz írta:Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.
Húúú, de utálom azt a mocskos állatot!![]()
Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.
Csak sajnos egyelőre az a veszély nem fenyeget, hogy Sanyit újra meghívják, pedig a Serie B-ben sem állandóan játszó Rajczi vagy az Eredivisie-ből hazazavart Hrepka helyett simán odaférneSzandi írta:Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik..(egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
Ez igaz, aláírom.antiimperialista írta:Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni, egy ideig sikerrel, de utána belátták, hogy nem sokat ér. Ha épp nem sérült, néha betalál, igaz, Hrepka sem nagy szám, de azért tavaly úgymond ő is lövöldözte a gólokat, és ő legalább fiatal, még van hova fejlődnie, remélhetőleg fog is, nem úgy mint király Sanyiantiimperialista írta:Már haza is küldték, még a januárt sem várták meg... Szinte semmit sem játszott, és el is ismerte, hogy magas volt neki az a szint.
Sanyi tényleg nagyon hülye, de erős, és ő az egyetlen magyar csatár, akit nem tudnak nemzetközi szinten elnyomni. A válogatottban pedig lövöldözte a gólokat, ebben a szezonban pedig a klubjában is folyamatosan eredményes tudott lenni.
Én úgy hallottam annyira nem vált be, hogy visszaküldik az MTK-ba...Oleguer írta:valahol hollandiában játszik, (vagyis nem játszik). Igazából együküket sem tartom olyan nagy játékosnak, még magyar szinten is találni tőlük jobbakat.
Igazából Sanyi lövöldözi a góljait a német másodban, csak sajnos ismerjük, hogy milyen. Hrepka meg nagy tehetségnek lett kikiáltva aztán ebben a szezonban 1 szót nem hallottam még róla, csak azt tudom, hogy elvileg, valahol hollandiában játszik, (vagyis nem játszik). Igazából együküket sem tartom olyan nagy játékosnak, még magyar szinten is találni tőlük jobbakat.antiimperialista írta:Vérkomolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
A többivel viszont teljseen egyetértek, Huszti nagyon kellett.
Véresen komolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
A többivel viszont teljseen egyetértek, Huszti nagyon kellett.
Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?antiimperialista írta:Huszti végre újra válogatott lehet!Már nagyon hiányzott...
Szövetségi kapitány híján valami testület kihirdetett egy bő, 30 fős keretet, amiben vannak érdekes nevekMit keres ott Rajczi és Hrepka??? Miért nincs Torghelle??? Vaskó vagy BB helyett miért nem Tímár? (Ugyanabban az osztályban játszanak, csak míg előbbi kettőnek nagy nehézséget okoz az is, hogy helyet kapjon csapatában, Tímárt már választották a hónap játékosának is Plymouth-ban - ott, ahol ezért a címért Halmosi és -akkor még- Buzsáky is "vetélytársa" volt)