Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.22. 20:33:34

Nem,de szépen beoltottál. :lol:

Én hibám,nem idéztem azt,amire a válasz ment. :roll:

Amit írtál abban pedig teljesen igazad van. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 20:11:10

Vagy Savi az nem nekem jött? :lol: :twisted:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.22. 20:09:29

antiimperialista írta:
Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Számomra viszont eléggé idegesítő. Idegesítően ügyetlen. Nem szeretem az ügyetlen futballistákat. Torghelle ilyen. Az meg mekkora gyalázat, hogy csatáként másfél évig(!!!) eredménytelen volt???
Persze félreértés ne essék, örülnék, ha eredményes lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 20:08:50

Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.

Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.

De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben. :roll: :evil:
Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.

Amit Kistelki csinált vele tudod milyen?

Képzeld van egy bnőd.Azt mondja neked tartsunk egy kis szünetet, 1 hónapra.Az összes barátodtól visszahallod h a bnőd összeakar jönni egy fiúval.Egy hónap múlva visszahallod, h nem sikerült a bnődnek összejönnie a sráccal és felhív nah kicsim még mindig szerelmes vagyok beléd járjunk újra.

Van olyan hülye aki járna tovább a csajjal, mert sztem nem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2008.01.22. 20:09:59-kor.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.22. 20:07:04

Ezt honnan veszitek, hogy jönnek? olvastátok vhol?
Amugy én teljes mellszélességgel Várhidi mellett állok, végre kezdett kialakulni egy csapat ráadásula fiatal tehetséges magyar játékosokra, most ha valaki idejönne külföldről, ujra 140 játékos lesz kiprobálva a válogatottnál. Ugyanmár :roll:

*Sosem felejtem el Messi első válogatottságát itt Magyarországon. KINT VOLTAM! "0 év múlva oylan lesz mintha egy Zidane vagy egy Romario vagy Maradona első válogatottságát láttam volna élőbe :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcafan91
Barça B

2008.01.22. 19:54:46

Remélem tényleg jönnek. :D :D :D
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.01.22. 19:44:53

ohhh emberek Messi egy nyáron kétszer magyarországon a Puskás Ferenc Stadionba Argentína + Barcelona Magyarországra jön emberek :D:D:D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.22. 19:36:30

Te sem vagy teljesen magadnál.

Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.

De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.22. 19:30:54

Kisteleki Várhidi egykutya egyik jobban rontja a magyar focit mind a másik tűnjön el mind a kettő.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 19:10:30

Istenem, Várhidi (is) elrontotta.

Egy havas stílusú ember tudjátok mit mondott volna?Január elején beint és megmondja ha én nem kellek akkor keressetek vkit, 20x ennyiért.

Ésssss!!! senkinek nem lehetett volna egy szava se.Ez a tipikus ha nincs ló jó a szamár is....

Nem értem mi a baj ezzel az emberrel a sport1en nem volt szimpi, de edzőként tökéletes sztem.Nem az izareli kispadról hív be embereket, meg ien Lendvai féléket.(Sosem felejtem el mikor Bozsik volt a kapitány a zalaegerszegi exjátékosa volt a vkp, mert a ZTE-nél a keze alatt játszott :roll: )
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.22. 18:51:45

Nyilván nem Várhidit...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.22. 18:48:46

Atesz írta:
Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.

Húúú, de utálom azt a mocskos állatot! :evil: KépKép
Mármint az MLSZ elnököt (Kisteleki, ha jól tom), vagy Várhidi-t? Gondolom az előbbit... :P
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.22. 18:43:15

Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.

Húúú, de utálom azt a mocskos állatot! :evil: KépKép
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 23:46:28

Szandi írta:Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.

Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik.. :roll: (egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
Csak sajnos egyelőre az a veszély nem fenyeget, hogy Sanyit újra meghívják, pedig a Serie B-ben sem állandóan játszó Rajczi vagy az Eredivisie-ből hazazavart Hrepka helyett simán odaférne :evil:
GoDJonzen

2008.01.15. 16:09:03

Sanyi come back?
Istenem egyik kedvenc magyar playerem!:D
Még mindig fiatal!
Szandi
Főnökasszony

2008.01.15. 16:06:21

antiimperialista írta:
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik.. :roll: (egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 16:00:58

Szandi
Főnökasszony

2008.01.15. 15:50:12

antiimperialista írta:Már haza is küldték, még a januárt sem várták meg... Szinte semmit sem játszott, és el is ismerte, hogy magas volt neki az a szint.
Sanyi tényleg nagyon hülye, de erős, és ő az egyetlen magyar csatár, akit nem tudnak nemzetközi szinten elnyomni. A válogatottban pedig lövöldözte a gólokat, ebben a szezonban pedig a klubjában is folyamatosan eredményes tudott lenni.
Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni, egy ideig sikerrel, de utána belátták, hogy nem sokat ér. Ha épp nem sérült, néha betalál, igaz, Hrepka sem nagy szám, de azért tavaly úgymond ő is lövöldözte a gólokat, és ő legalább fiatal, még van hova fejlődnie, remélhetőleg fog is, nem úgy mint király Sanyi :roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 15:29:42

Már haza is küldték, még a januárt sem várták meg... Szinte semmit sem játszott, és el is ismerte, hogy magas volt neki az a szint.
Sanyi tényleg nagyon hülye, de erős, és ő az egyetlen magyar csatár, akit nem tudnak nemzetközi szinten elnyomni. A válogatottban pedig lövöldözte a gólokat, ebben a szezonban pedig a klubjában is folyamatosan eredményes tudott lenni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.15. 15:20:29

Oleguer írta:valahol hollandiában játszik, (vagyis nem játszik). Igazából együküket sem tartom olyan nagy játékosnak, még magyar szinten is találni tőlük jobbakat.
Én úgy hallottam annyira nem vált be, hogy visszaküldik az MTK-ba... :roll:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.15. 15:16:55

antiimperialista írta:
Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
:shock: A többivel viszont teljseen egyetértek, Huszti nagyon kellett. :wink:
Vérkomolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?
Igazából Sanyi lövöldözi a góljait a német másodban, csak sajnos ismerjük, hogy milyen. Hrepka meg nagy tehetségnek lett kikiáltva aztán ebben a szezonban 1 szót nem hallottam még róla, csak azt tudom, hogy elvileg, valahol hollandiában játszik, (vagyis nem játszik). Igazából együküket sem tartom olyan nagy játékosnak, még magyar szinten is találni tőlük jobbakat.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 15:14:14

Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
Véresen komolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.15. 15:04:06

antiimperialista írta:Huszti végre újra válogatott lehet! :D Már nagyon hiányzott...
Szövetségi kapitány híján valami testület kihirdetett egy bő, 30 fős keretet, amiben vannak érdekes nevek :? Mit keres ott Rajczi és Hrepka??? Miért nincs Torghelle??? Vaskó vagy BB helyett miért nem Tímár? (Ugyanabban az osztályban játszanak, csak míg előbbi kettőnek nagy nehézséget okoz az is, hogy helyet kapjon csapatában, Tímárt már választották a hónap játékosának is Plymouth-ban - ott, ahol ezért a címért Halmosi és -akkor még- Buzsáky is "vetélytársa" volt)
Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.15. 15:03:00

nem szívesen jellemezném kistelekit, az nekem még szomorúbb, hogy még mindig a posztján van. jobb helyeken egy ilyen embert rég elzavartak volna
Válasz küldése