Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az az igazság, hogy nem nagyon tudok egyetérteni az Uefa-val.Lionel85 írta:Sajnos kizárta az UEFA a Mallorcát az EL-küzdelmekből, adósságai miatt... sajnálom őket...
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... t-2038094/

Ha belegondolsz Messiék még szabadságon vannak, emiatt az előszezont csak 2 héttel az első tétmeccs előtt tudják megkezdeni, ehhez képest nem tűnik kevésnekP-e-d-r-o írta:Srácok idén nemlesz amerikai túra?meg semmi ilyesmi?ahogy elnéztem csak 4 előkészületi meccsetjátszunk,de lehet hogy tévedek,sőt remélem,mert azalatt nemigen lehet formába jönni!de ahogy olvastam játsz a Valerangeval,utána kóreába megyünk,ott is csak 2 meccs lesz,meg lesz a gamper!!!!azonkivül meg csak a szuperkupa van,amit azért nevegyünk felkészülési meccsnek!nekem ez egy kicsit kevés,szal remélem 2-3-at kifelejtettek!
Egy klasszis Villa személyében már meg van - plusz egy 4 poszton bevethető játékos (Adriano) - és jöhet még egy (Fabregas). A Realnál a 2 sztárigazolást még nem látom, de természetesen az átigazolási időszak végéig még megtörténhet.MessiFan írta: Én azt mondtam még mikor ment a 2009-2010-es szezon hogy ha a Barca nem igazol legalább 2 klasszist és a real is igazol még 1-2 sztárt akkor kutyavilág lesz. Remélem nem off
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.htmlRinku írta:Szerintem félkövér betűsítlussal ki lehetne emelni a sorsolában a Barca meccseket, elvégre számunkra azok az érdemre méltó meccsek és így könnyebben át lehetne látni a sorsolásunkat!
Illetve a 2005-2006-ra emlékszem még biztosan, hiszem ősszel 0-3 Madridban, erre ugye mindenki emlékszik:) Tavasszal meg 1-1 a Nou Campban. Ronaldinho 11-es és a túloldalt RonaldoFecooo írta:azért, mert mindig úgy gondolják, h a bajnokság második felére áll össze a csapat(minden évben új csapat, így mindig kell egy félév, h összeálljanak
)
(az egyedüli kivétel a 2006-2007-es szezon volt)
(amit leírtam, nem kell mellre szívni madridisták)
A Real szerintem idén még nagyobb eséllyel indul neki a bajnokságnak és a bl-nek is. No meg persze a spanyol kupának. Már a madridi gárda is össze lett szokva és ilyen sztárokkal nem lehet erre a csapatra azt mondani hogy ne tudná legyőzni az összes csapatot a spanyol bajnokságban vagy a Bl-ben. Én azt mondtam még mikor ment a 2009-2010-es szezon hogy ha a Barca nem igazol legalább 2 klasszist és a real is igazol még 1-2 sztárt akkor kutyavilág lesz. Remélem nem offdaffy írta:én sem gondolom h a sorsolásra kéne fogni bármit is(főleg úgy,h a real a rangadóit tavasszal nyomja idegenben.kivéve ugye barca). ami tény:
nektek egy összeszokott,erős csapatotok van. hiányposztra van igazolva 2 emberetek,így sztem a fő esélyről nincs is mit beszélni. a real is csak erősödött,így ha az atm nem szedi össze magás sztem simán benne van megint az a 20 pontos különbség a 2-3. közt.

A Real a Barca elleni meccsét leszámítva minden nagyobb csapat ellen idegenben játszik majd a tavaszi fordulókban: Valencia, Sevilla, Villareal, Atletico Madrid, Bilbao. Sőt, ha ehhez hozzávesszük a Deportivo La Coruna és az Espanol elleni tavaszi meccsüket is, akkor elmondhatjuk, hogy a Realé legalább olyan nehéz, hanem nehezebb. Ez azt jelenti, hogy a két nagyra kőkemény tavaszi meccsek várnak.looka írta:Nekem nem nagyon tetszik ez a sorsolás....dioric írta:Így lesznek sorban a mecccseink:
Megint az év első felében játszunk itthon a Valencia, Villareal, Sevilla, RM négyessel, és megint a sorsdöntő évvégi meccsek lesznek idegenben.![]()
Nem mintha ezzel eddig gondunk lett volna, de akkor is, nem túl kedvező sorsolás ez így.
Ráadásul megyünk a mumushoz már a harmadik! fordulóban...

az a sorsolás nem ugy dölt el, hogy kihuzták midnen fordulora a csapatokat egy kalapbol. mennek körbe, csak amikor az Atletico után a Mallorca játszik mindig ugyanazzal, az neked nem tünik fel, mert korlátoltad magad a Barca-ra és a Madridra. mindig is igy voltÉn azóta nem hiszek a sorsolásban, mióta sikerült úgy kiosztani a fordulókat, hogy a Madrid mindig azzal játszott akivel mi előző héten. Ez is milyen véletlen...valahogy úgy emlékszem hogy akkor mindig úgy történtek a dolgok, hogy ellenünk a kiscsapatok vért izzadva hajtottak az X-ért, következő héten meg a Madrid rúgott nekik vagy 3-at...Meg amúgy is ha valaki jó valószinűség számításból, akkor kiszámolhatná, hogy mennyi az esélye annak hogy pont így alakulnak a fordulók, hogy mindig azzal játszik a Madrid akivel előző héten mi....Úgyhogy én azóta gondolom úgy, hogy itt irányított sorsolásról van szó.
Meg a Rubin Kazany stadionjaBarca_10 írta: Az egyetlen pálya ahol Pep még nem győzött az szerintem a San Siro..
Szerintem itt még meg van a kiemeléses rendszer, ezért nem találkozhat a két nagy az első fordulókban.Mihu írta:Én azóta nem hiszek a sorsolásban, mióta sikerült úgy kiosztani a fordulókat, hogy a Madrid mindig azzal játszott akivel mi előző héten. Ez is milyen véletlen...valahogy úgy emlékszem hogy akkor mindig úgy történtek a dolgok, hogy ellenünk a kiscsapatok vért izzadva hajtottak az X-ért, következő héten meg a Madrid rúgott nekik vagy 3-at...Meg amúgy is ha valaki jó valószinűség számításból, akkor kiszámolhatná, hogy mennyi az esélye annak hogy pont így alakulnak a fordulók, hogy mindig azzal játszik a Madrid akivel előző héten mi....Úgyhogy én azóta gondolom úgy, hogy itt irányított sorsolásról van szó. Meg talán az se lehet véletlen, hogy Angliában már évek óta az első 1-2 fordulóban összejön egy nagy derbi. Spanyolországban a Barca-Real mindig az őszi és tavaszi szezon vége felé van...

Egyeltalán nem hülyeség ilyesmit elvárni a két nagytól. Idővel maguktól rá fognak jönni, hogy hosszútávon nekik is érdekük. Igazából az a baj, hogy itt Spanyolországban sztem túl nagy a befolyása a 2 nagynak, ezért nem tudnak belenyúlni a szövetség illetékesei...a 2 nagy meg egyelőre nem néz túlságosan előre sajnos, csak a rövidtávú érdekek vezérlik őket.d írta:Adrianos topicból idéznék, ott kicsit már offtopic lett volna a dolog...
Erről speciel a spanyol szövetség tehet. A legtöbb bajnokságban nem bízzák a klubokra a tárgyalást. Miért is akarná a Real vagy a Barca csökkenteni a bevételeit önként, jóindulatból? Hülyeség lenne ilyesmit várni... szépen szabályozzák be és kész.szbalint88 írta:
Az utolsó mondat azért egy kicsit sántít (sajnos).
A 2 gigaklub is tehet róla, hiszen Angliával ellentétben a Barca és a Reál külön TV-s szerződésekkel rendelkezik, eszméletlen pénzeket vonunk el mi is a bajnokságből. Ha jól emlékszem a Barca vmi 120M-t, a Real kicsit talán többet is. Angliában ezeket a pénzeket a helyezéseknek megfelelően elosztják, sokkal igazságosabban.
Javítsatok ki ha tévedek.