Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 15:01:40

Huszti végre újra válogatott lehet! :D Már nagyon hiányzott...
Szövetségi kapitány híján valami testület kihirdetett egy bő, 30 fős keretet, amiben vannak érdekes nevek :? Mit keres ott Rajczi és Hrepka??? Miért nincs Torghelle??? Vaskó vagy BB helyett miért nem Tímár? (Ugyanabban az osztályban játszanak, csak míg előbbi kettőnek nagy nehézséget okoz az is, hogy helyet kapjon csapatában, Tímárt már választották a hónap játékosának is Plymouth-ban - ott, ahol ezért a címért Halmosi és -akkor még- Buzsáky is "vetélytársa" volt)
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.01.15. 14:53:37

Kisteleki egy héttel elhalasztotta a kapitányválasztást! (lehet, hogy volt már)
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166065
Még van bőr a képén ennek az embernek. Nem vagyok egy Várhidi rajongó, de amit vele művelnek (illetve az MLSZ elnök művel) az már túl megy egy bizonyos határon. Ha egyszer külföldi kapitányt szeretne, akkor miért nem köszönik meg a munkát a regnáló kapitánynak, miért kell ilyen helyzetbe hozni őt??? Én már rég lemondtam volna ezek után, de van egy sanda gyanúm: Kisteleki is erre játszik, mert így kevésbé lenne kitéve a népharagnak. Egy biztos, hogy az Elnök úrnak nem csak a feje búbja, hanem az agya is tar (egy kis képzavarral). Kétszínű alak.
GoDJonzen

2008.01.11. 17:56:59

Nekem nagyon tetszett a Matthaus általirányított csapat!Egész szépen játszottunk! Jöttek a szponzorok én nem mentek! Új játékosok jöttek ez is bevált! És "majdnem" ott voltunk a VB-n!
Az volt az a válogatott amit jó volt nézni! Ez se rossz, de ez nem lesz elég semmire most se!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 17:31:17

Lesy írta:Külföldről kapitányt..??? A legnagyobb hülyeség. Attól, hogy ismét lenne 1 Lottharunk nem lenne jobb 1 kicsit sem a válogatott, mintha magyar kapitány irányítaná. Megint elvinnének 1 csomó pénzt, 1 év alatt kipróbálnának ezer játékost, javulás + semmi.

.....szerintem
Ha már választunk új edzőt, (persze, nem kellene, jó várhidi) akkor csak külföldit szabad. Matheus pedig 0 edzői tapasztalattal vette át a válogatottat.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.11. 17:23:18

állítólag christoph "koko" daum lesz a válogatott uj edzője :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.01.11. 16:40:59

Külföldről kapitányt..??? A legnagyobb hülyeség. Attól, hogy ismét lenne 1 Lottharunk nem lenne jobb 1 kicsit sem a válogatott, mintha magyar kapitány irányítaná. Megint elvinnének 1 csomó pénzt, 1 év alatt kipróbálnának ezer játékost, javulás + semmi.

.....szerintem
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.05. 10:26:43

Ha leváltják Várhidit óriási hibát követnének le sztem.Ki jön a helyére?Az a brazil pali vagy valaki más?Szánalmas ez a Kisteleki komolyan mondom.Gondolom hallotáttok ezt a naptáregyeztetéses dolgot is:A vb selejtezők időpontját pontosan,egyes meccsekre lebontva a kapitányok egyeztetik,namost ez valamikor most van Január elején.A probléma a következő:egyértelmű,h nagyon fontos a meccsek sorrndje akár a továbbjutást i befolyásolhatja és ki más ismeri jobban a csapatát,mint a szövetségi kapitány,szal ezen a bizonyos egyeztetésen neki kell mindenképp megjellenie,de mivel Várhidi szerződése dec 31-én lejárt így nincsen szövetségi kapitányunk,szal az a csúfság is megtörténhet,h kedves Kisteleki úr vesz részt ezen és elkúrya az egészet!
Van ebben az ügyben valami új fejlemény,amiről nem tudok?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.05. 09:52:57

Saviola írta:Piros pont Tamásnak..ilyeneket is tudsz. :shock: :D
Mindig igyekszik az ember. :wink:
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.01.05. 01:01:52

Elég jól sikerült! :D =D>
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.05. 00:53:13

Piros pont Tamásnak..ilyeneket is tudsz. :shock: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.01.05. 01:03:20-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.01.05. 00:35:56

Vargosz Tomosz!!!
Gratulosz Nekedosz szuperosz kéjbordosz koptatosz!!!
Frankosz gondolatosz ómagyarosz sztílosz formosz !!!
Ujjaidosz elfáradosz maxosz???
Humorodosz másholosz megértikosz???
Hogyanosz gondolosz tematikosz???
Érdeklődosz Tőledosz Krojfosz komosz.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.05. 00:26:05

Tamás, ez nem volt rossz :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.04. 22:44:43

Csatlakoznék Boixoshoz.
Ugye, anno, hajdanában-danában kezdődött a mi Pistink karrierje azzal a mondattal, hogy én nem kívánok a Liga elnöke lenni. Szieben dr. kiváló ember, faxa gyerek, minden stimmel, happy minden, csá, csumi.
Oszt a mi Pistink hirtelen President of the MLL lett. Hoppá! :lol:
A mi Pityunk nagyon boldog volt, tette-vette magát, és lassan elkezdett unatkozni. Mit tegyünk? Mit tegyünk? - tette fel a kérdést Mr. President. Hát, ott van ez a Bozóky - nem pályázok ugyan a helyére, de ki kéne akolbólítani abból a jó, kis zsíros ülőgarnitúra-féleségből. Hú, minden rosszat elmondunk róla, tiszta káosz, anarchia itten, kérem, új prezident kellene a nagy mlsz-székház legfényesebb szobájába. Buktassuk meg ezt a kiváló partjelzőt. De, nem én miattam, nekem nincsenek President de la mlsz-ambícióim, ugyan kérem, hová gondolnak a tollforgatók és a billentyűcsapkodók. No, dr. Bozóky megjelent a pretóriai légiirányító-központ radarján, a szép bársonyszék üresen tátong, kellene bele egy jóravaló, fess úriember. Megnyitják ama nagy konkléve by mlsz, aztán ezt a kopaszt elkezdék kapacitálni: "Pityu, Pityu!" - skandálá á'la tömeg, mint anno 1458-ban (Duna jege, Mathias Rex, igazság). A mi Pistink meg mit tudott volna tenni, hát beadá az derék, és az tömegek nyomása alatt jobb belátásra szenderülvén, pajzsra emelik. Elfoglalja magas hivatalának bársonyszékét, és lészen President of the "nemakartaméneztet' mlsz.
Azóta ténykedik mindannyiunk nagy-nagy kielégülésére, megrökönyösödésére. Eljön Petya bá' ideje, vannak némi eredmények (macskazabálók oldalba rúgása, polski fiat kerekének kidurrantása, a lovagrend lekaszabolása, ifjú titánok beépítése), de ez lenni kevés. Azaz: minden jó, Petya faxa gyerek, kiváló a bizonyítványa, de azért nézzünk körül a labdarúgó-edzők piacán, mert mégis, nos, csak, mert, mittudoménmiért. Van 20 kiváló jelölt erre a kiváló posztra, csak úgy tolonganak a szekemberkék ezért a zsíros állásért, ezért a méltó kihívásért. Hirtelen nem is jut eszembe ez a sok név, aki egymásnak adá az kilincs, én meg rojtosra nyelven tépegetém,. hogy akkor most, nemakarokmlszelnök lenni Pityu, hogyan is döntsek. Ej, van még 10 napom, de Bölöni Laci, no, ő biztosan nem lesz szövetségi kapitány vala, pedig két kézzel szorítá eztet a pallosbotot. Meg oszt Tornyi "mindenidőklegolcsóbbikedzője" Barna sem lesz kapitány. Mindegy is, maradt még 18 ifjú, aki szóba jöhet.
Az én mesém is tovább tartott volna, meg addig éltek, amíg meg nem haltak, ott ahol a kurta farkú malac túr, Hencidától Boncidáig, az Óperenciás-tengeren is túl - de a magyar határokon innen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.04. 22:04:24

chi omega írta:ezt honnan veszitek?

csekk: http://mlsz.hu/hirek.php?itemid=2658
igen, ez elég egyértelmű. pláne, ha kisteleki "nemakarokmlszelnöklenni" istván mondja. :lol: :lol:
neki elhiszem :lol: :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
robertfcb
Capitá del Barça

2008.01.04. 21:54:31

Mit csináltok itt emberek? csak keltitek a feszültséget :D
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.01.04. 21:53:15

LG írta:
Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!
Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....
Én a 4. helyet is már hatalmas sikernek tartanám.
pont úgy túlzol, mint akit idéztél. a 4. hely nem hatalmas siker, hanem a várható, elfogadható végeredmény.
továbbjutásra semmi esély egyelőre, legkorábban ilyesmiről 2010ben beszélhetünk majd szerintem, de talán még akkor sem. az igazán nagy tehetségeinknek kell még idő.
3. hely siker lenne.

1.,2. hely lehetetlen.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.01.04. 21:51:32

ezt honnan veszitek?

csekk: http://mlsz.hu/hirek.php?itemid=2658
robertfcb
Capitá del Barça

2008.01.04. 21:50:37

ÁÁÁÁ és ez már tuti? Nem hiszem el hogy menesztik Várhidit... :evil: egyetlen esélyt láttam a válogatott sikerére, ez pedig ő volt. Nem Hiszem EL!
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Lesy
Capitá del Barça

2008.01.04. 21:31:51

Bölöni érkezik...de minek...Lesz 1 újabb Lotharunk???
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.12.23. 12:18:14

Azt olvastam a teletexten hogy leváltják Várhidit.Ezt hogy gondolják?A rohadt [auto_cenzúra] annyukat! :evil: :evil: :evil:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.15. 11:33:27

Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!
Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....
Én a 4. helyet is már hatalmas sikernek tartanám.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.14. 20:12:19

kistelekiékkel kapcsolatban eddig sem voltak illúzióim, de ez már rettentően szánalmas... éppen, h elindult valami (vagy legalábbis szeretnénk úgy gondolni), nosza, gyerünk, kúrjuk szét!
az egy dolog, h milyen ez a viselkedés várhidivel szemben, de a másik baromság az az, h miért egy olyan edzőt akarnak a helyére tenni, aki sztem semmivel sem jobb a pétinél? bölöni rendkívűli labdarúgó volt, és egyben nagyszerű ember, de edzőként sztem semmi extra nincs benne. anno a nála azért nagyságrendekkel nagyobb edzői múlttal és több eredménnyel rendelkező jenei imre bácsi (köztük egy bek-győzelem, "sajnos" pont a barca ellen...) sem tudott sokat hozzátenni a magyarfoci-válogatott szerepléséhez, nem tudom, bölöni mennyivel lenne ügyesebb...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Szandi
Főnökasszony

2007.12.14. 19:31:14

Nekem valahogy Kistelekiről (azon kívül, h egy gilisztát jobban tisztelek, és undorítónak találom a fejét) mindig az jut eszembe, az cseng a fülemben, mikor nyilatkozta, hogy nem, köszönöm szépen, nem akarok a szövetség elnöke lenni...jó nekem a liga, itt érzem jól magam.... aztán valahogy mégis ott vigyorog már egy ideje...szal hazugsággal kezdte, hazugsággal folytatta, és fogja is.
Kitúrta (asszem Bozóki volt előtte nem biztos télleg), megteremtette ezt a gyönyörű imidzset a vezetőségnek. Grat Pityu.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.14. 19:19:32

Én is hasonlóan cselekedtem volna Várhidi helyébben ahogy Tamás leírtad, és a tv-ben sem tetettem volna a nyugodt embert, beadva a lemondásomat. Ilyen embereknek tényleg nem lehet dolgozni ("ámítanak" aztán hülyére veszik az embert).
Az mlsz esetleges új vezetésével szemben is igencsak szkeptikus vagyok. Mutyizás; egymást közt haverok elrendezzük; megkapod a tisztességes végkielégítésed; elhelyezünk jó helyre ahogy megállapodtunk.

Attól tartok ez lesz itthon is, Székesfehérváron. Látszat-ellenkező érdekcsoprtok küzdelme. Bocsánat a megerőszakolt fogalmazásért.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
BarcaMixi
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.14. 18:19:53

varga tamás írta:Ismeritek a magyar labdarúgásról, a válogatottról, Peti bácsiról alkotott véleményemet. Ennek előrebocsátásával, a következőket tudnám hozzáfűzni a tegnapi döntéshez.
1. az mlsz (szándékosan kisbetűvel) vezetőségénél szánalmasabb, csúszó-mászóbb alakulatot még nem láttam;
2. kisteleki majomparádé pedig jobban tenné, eltakarodna a jó büdös qumma .... oda, nála gerinctelenebb, aljasabb emberrel még nem találkoztam<
3. Peti bácsi pedig ha ezt tűri, elviseli, akkor megérdemli. Velem ezt nem tennék meg. Úgy rájukborítottam volna az asztalt, hogy még mostanáig sem kászálódtak volna ki alóla.
Ilyen szöveg, hogy minden szép, minden jó, a munkáddal kibaxottul meg vagyunk elégedve, de 2008. január 15-ig kisteleki fallosz keressen egy megfelelő külföldi jelöltet, oszt majd meglássuk - majdnem eldobtam az agyam.
magyarfoci....igazi magyaros megoldással. :twisted:

Ígyvan...Kisteleki meg eltakarodhatna már végre és helyett egy normálisabb elnököt lehetne a bőrszékbe ültetni...
Més Qué un Club!
Barcelona yendo a campeones!
Válasz küldése