Szövetségi kapitány híján valami testület kihirdetett egy bő, 30 fős keretet, amiben vannak érdekes nevek

Ha már választunk új edzőt, (persze, nem kellene, jó várhidi) akkor csak külföldit szabad. Matheus pedig 0 edzői tapasztalattal vette át a válogatottat.Lesy írta:Külföldről kapitányt..??? A legnagyobb hülyeség. Attól, hogy ismét lenne 1 Lottharunk nem lenne jobb 1 kicsit sem a válogatott, mintha magyar kapitány irányítaná. Megint elvinnének 1 csomó pénzt, 1 év alatt kipróbálnának ezer játékost, javulás + semmi.
.....szerintem
Mindig igyekszik az ember.Saviola írta:Piros pont Tamásnak..ilyeneket is tudsz.![]()
pont úgy túlzol, mint akit idéztél. a 4. hely nem hatalmas siker, hanem a várható, elfogadható végeredmény.LG írta:Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!
Én a 4. helyet is már hatalmas sikernek tartanám.
Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!
varga tamás írta:Ismeritek a magyar labdarúgásról, a válogatottról, Peti bácsiról alkotott véleményemet. Ennek előrebocsátásával, a következőket tudnám hozzáfűzni a tegnapi döntéshez.
1. az mlsz (szándékosan kisbetűvel) vezetőségénél szánalmasabb, csúszó-mászóbb alakulatot még nem láttam;
2. kisteleki majomparádé pedig jobban tenné, eltakarodna a jó büdös qumma .... oda, nála gerinctelenebb, aljasabb emberrel még nem találkoztam<
3. Peti bácsi pedig ha ezt tűri, elviseli, akkor megérdemli. Velem ezt nem tennék meg. Úgy rájukborítottam volna az asztalt, hogy még mostanáig sem kászálódtak volna ki alóla.
Ilyen szöveg, hogy minden szép, minden jó, a munkáddal kibaxottul meg vagyunk elégedve, de 2008. január 15-ig kisteleki fallosz keressen egy megfelelő külföldi jelöltet, oszt majd meglássuk - majdnem eldobtam az agyam.
magyarfoci....igazi magyaros megoldással.