IscoDisco írta:Jogos, csak nem értettem, hogy minek kell? Mint írtam, én sem tudtam teljes szívemből örülni a CR gólnak mikor tudtam, hogy kb "semmit" nem ér. Én nem poénkodok ilyennel, mikor az ellen triplázik. de hát nem vagyunk egyformák.
Ferni poénból odaszúrt, hogy meccsen nem dekázni kell, hanem gólt lőni, meg hogy kipókhálózta a kapunkat Teo a Kupadöntőben, ő meg viccből ezt visszanyomta. Ennyi. Nem tudom ebbe mi volt gáz, főleg hogy ennyire túl legyen magyarázva. Most a duplátok után befordulva és csendben kéne mindenre reagálni? Szerintem az szomorúbb lenne, ha ilyeneket el se nyomna senki, temetői hangulat lenne a fórumon kb..
Mert amúgy igen, ti nem tripláztatok, csak dupla, nem mindegy..
(Igen, ez is csak egy vicces odabökés..
)
IscoDisco írta:A kezdő igen. Bármennyire nem szerettem Xavit és nem szeretem Busquets-et, de az a hármas Inivel ütött mint az ipari áram. De a pad szerintem nem volt ennyire erős. Per pill úgy néz ki a Real k.pályás padja, hogy egy Isco is ülni fog. Ott lesz mellette Asensio, Kovacic és akkor még lehet a padra sem ülhet le Ceballos meg llorrente. Ez szerintem olyan minőség amilyen nem nagyon volt még. A Kroos-Modric duót meg már egy lapon lehet említeni az Ini-Xavi duóval, ami azért nem kis szint volt.
Azért ott a padon ült egy Thiago-Cesc duó, első évben Keita is még vkp-ként. Az nagyon bivaly középpálya volt, nem mondanám, hogy jobb a ti mostanitok. Egy szint nálam max, de mivel haza húz a szívem kicsit, ezért inkább a miénkre szavaznék.
Ez meg nem témába vág, de Asensiot miért emlegetitek középpályásnak sokan? Tudom, hogy ott is tud játszani, de rendre a szélen van, nálatok is javarészt ott játszott nem? Nem egy klasszikus, vonalhoz ragadt szélső, tény, rengeteget mozog hátra, igazi modern játékos, de attól még szerintem ő inkább támadó, mint középpályás..