Az attól is függ,h hogyan is erősítenek.Ha bejön a két figurából egy 70 milla akkor olyan nagy gondba biztos nem lesznek.Nem olyan rémséges az a keret azért.A védelem nem az igazi de amúgy előrefelé nincs nagy gond.A Bl-be szerintem egy jó sorsolással még simán továbbléphetnek a csoportból.De ez még nagyon a jövő zenéje.Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között.
Erre mondom én,h hülyék,h nem kell nekik Bojan.Sztem a csatárgond orvosolva lenne.Ahhoz meg,h erősítsenek nem muszáj kimozdulniuk Európából.Védelembe egyből tudok is egy nevet aki sztem megállná a helyét.Juhász Roli.Tegyük fel, hogy Silváért és Villáért kapnak összesen 70 milliót (40 Villa, 30 Silva), ha ennek a felét vagy csak Silva árát költik el 2-3 játékosra, mondjuk ahogy valaki írta is, mondjuk Brazíliából vagy teszemazt Portugáliából akkor már jók lehetnek a következő szezonra.

Okosnak kéne lenni és akkor simán túlélhetik ha elvesztik a fenti két nevet.Mert sztem tényleg nem kéne nagyon a zsebbe nyúlni ahhoz, egy versenyképes csapatot összerakjanak.Nem vagyok most tisztába a piaccal de körül kell nézni a kisebb bajnokságokban meg kölcsönben gondolkodni.

Szerk:én meg valamiért úgy érzem nem lenne/lesz sikeres a Real edzőjeként Mourinho,szabhat bármiylen feltételeket meg igazolhat bárkit...és legyen igazam.