Magyar Válogatott
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Erre akartam Én is rávilágítani, amire Anti, nevezetesen: Matthaussal legalább azokat vertük oda-vissza, akiket a papír alapján kellett. Sőt, Izland idegenbeli legyőzése talán több is ennél. Ha nem zavarják el, ki tudja hol állnánk most. Az utolsó meccsén Svédország ellen nagyon jól játszottunk, a közönség ugyanúgy a csapat mellett állt, mint most.
Persze most már Én is azt mondom, engedjük Várhidit dolgozni.
Csak a tényeket ne ferdítsük el...
Persze most már Én is azt mondom, engedjük Várhidit dolgozni.
Csak a tényeket ne ferdítsük el...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Egy kis esély latolgatás,miegymás hogy az optimisták ne tápláljanak vérmes esélyeket:ITT No persze még sok minden változhat a válogatott körül,de a lényeget jól összefoglalja.

-
- Director del Fútbol
Utoljára fogok beleszólni a Loddár-témába, most is csak azért, hogy eloszlassak 1-2 félreértést (bár valszeg nem fog sikerülni). Loddár sokat keresett- persze bajusztörp fizetéséről senkinek nincs fingja sem, úgyhogy ezzel azért vigyáznék... Loddár érkezésésvel több nagy szponzor jött, akik a német elüldözése után szépen ki is vonultak a magyar fociból. Ha mindent összevetünk, Matthäus több pénzt hozott, mint amit vitt.
80 játékos- basszus, ebben benne van 2 haknitúra, ahol szinte a komplett alapcsapat lemondta a válogatottságot, ezért sok választása nem volt... Amúgy meg, amikor nem jöttek az eredmények, nem is csodálom, hogy próbált új embereket keresni, olyanokat, akik talán teher alatt jobban teljesítenek!
Világranglista: tipikus baloldali módszer, hogy számokkal jönnek. Akkoriban nem számítottak a barátságos meccsek, így ilyen szempontból semmit nem ért Németország és Skócia idegenbeli legyőzése. Szerintetek mivel jutottunk előrébb? Azzal, hogy sz.ptunk Máltán, Moldovában? Tétmeccset szinte egyáltalán nem is nyertünk. Matthäus alatt oda-vissza vertük Izlandot (nem Moldova szint!) és Máltát is. Ráadásul bajusztörppel barátságos meccsen kikaptunk Ciprustól, és a történelme első meccsét játszó Montenegrótól is.
Nem volt a legjobb ötlet Loddár mostani kifakadása, ezt elismerem, de a hiteltelen, undorító mlsz-vezetés válasza és érvei (
) sokkal szánalmasabbak, mint bármi, amit Matthäus nyilatkozott.
80 játékos- basszus, ebben benne van 2 haknitúra, ahol szinte a komplett alapcsapat lemondta a válogatottságot, ezért sok választása nem volt... Amúgy meg, amikor nem jöttek az eredmények, nem is csodálom, hogy próbált új embereket keresni, olyanokat, akik talán teher alatt jobban teljesítenek!
Világranglista: tipikus baloldali módszer, hogy számokkal jönnek. Akkoriban nem számítottak a barátságos meccsek, így ilyen szempontból semmit nem ért Németország és Skócia idegenbeli legyőzése. Szerintetek mivel jutottunk előrébb? Azzal, hogy sz.ptunk Máltán, Moldovában? Tétmeccset szinte egyáltalán nem is nyertünk. Matthäus alatt oda-vissza vertük Izlandot (nem Moldova szint!) és Máltát is. Ráadásul bajusztörppel barátságos meccsen kikaptunk Ciprustól, és a történelme első meccsét játszó Montenegrótól is.
Nem volt a legjobb ötlet Loddár mostani kifakadása, ezt elismerem, de a hiteltelen, undorító mlsz-vezetés válasza és érvei (

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vagy majd jön Trógerke Sanyi és mindent eldönt

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Nagy az arcuk egy kicsit. Nem baj, nézzenek csak le, majd Vili vág nekik egyetvarga tamás írta: Farkas Norbi kommentálja a tegnapi sevilla-mallorca meccset, s közben a portugál újságok főcímeit idézgeti a sorsolást követően. Az 'O jogo' azt írja, hogy Svédországgal, Dániával és a TÖBBIEKKEL kerültünk egy csoportba.
No comment.

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
öhööm..edzőcsereVIII.Henrik írta:A földön kell maradnunk. Nyilasi nyilatkozta, hogy addig annyi más történhet az ellenfelekkel is, ki tudja milyen problémák, edzőcserék lesznek addig.Zozzy 5 írta:Szép kis csoport...
Mindenki tisztában van az erőviszonyokkal, ugyanakkor a jóslásokkal én még várnék egy évet, ugyanis akkor kezdődik![]()
Várhidi meg Portugália...Lehet, hogy már megvan a taktikája ellenük
Várhidivel kapcsolatban . . . úgy legyen!

-
- Entrenador del Barça
A földön kell maradnunk. Nyilasi nyilatkozta, hogy addig annyi más történhet az ellenfelekkel is, ki tudja milyen problémák, edzőcserék lesznek addig.Zozzy 5 írta:Szép kis csoport...
Mindenki tisztában van az erőviszonyokkal, ugyanakkor a jóslásokkal én még várnék egy évet, ugyanis akkor kezdődik![]()
Várhidi meg Portugália...Lehet, hogy már megvan a taktikája ellenük
Várhidivel kapcsolatban . . . úgy legyen!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Várhidi-nyilatkozatot az index.hu-n olvastam, de az m1 txt-jén is hasonló szellemű nyilatkozatot idéznek tőle. Lehet, hogy a hírportál ferdít, de idézőjeles nyilatkozat van tőle.
Farkas Norbi kommentálja a tegnapi sevilla-mallorca meccset, s közben a portugál újságok főcímeit idézgeti a sorsolást követően. Az 'O jogo' azt írja, hogy Svédországgal, Dániával és a TÖBBIEKKEL kerültünk egy csoportba.
No comment.
Farkas Norbi kommentálja a tegnapi sevilla-mallorca meccset, s közben a portugál újságok főcímeit idézgeti a sorsolást követően. Az 'O jogo' azt írja, hogy Svédországgal, Dániával és a TÖBBIEKKEL kerültünk egy csoportba.
No comment.

miért, azóta leszedáltak?varga tamás írta:Igazad van, nem fogom beismerni, mert BB mondta. chi omega: hsz-od hidegen hagy, egy hete még ugrottam volna, de most már nem érdekelsz.Los Banditos írta:Kisteleki mondta, 100%!
Bár szerintem erre már Varga is rájött, de csak azért sem fogja beismerni, hogy tévedett.![]()
-
- Llegenda del Barça
Szép kis csoport...
Mindenki tisztában van az erőviszonyokkal, ugyanakkor a jóslásokkal én még várnék egy évet, ugyanis akkor kezdődik
Majd meglátjuk, hogy addigra milyen képet fest a válogatott az első meccseken.
Addig ez csak dobálózással a találgatásokkal. Lehet, hogy iszonyat jól toljuk majd, a nagyokat is megszorongatjuk, felcsillan a remény...Meg az is lehet, hogy szépen lejön a mostani papírforma.
Majd meglátjuk.
Az ilyen nyilatkozatokkal meg ne törődjetek. Kisteleki beszél össze-vissza, be van fosva. Nem arról szól a dolog, hogy ő hinne a csapatba, csak most kell az eröltetett optimizmus. Várhidi meg Portugália...Lehet, hogy már megvan a taktikája ellenük
Mindenki tisztában van az erőviszonyokkal, ugyanakkor a jóslásokkal én még várnék egy évet, ugyanis akkor kezdődik

Addig ez csak dobálózással a találgatásokkal. Lehet, hogy iszonyat jól toljuk majd, a nagyokat is megszorongatjuk, felcsillan a remény...Meg az is lehet, hogy szépen lejön a mostani papírforma.
Majd meglátjuk.
Az ilyen nyilatkozatokkal meg ne törődjetek. Kisteleki beszél össze-vissza, be van fosva. Nem arról szól a dolog, hogy ő hinne a csapatba, csak most kell az eröltetett optimizmus. Várhidi meg Portugália...Lehet, hogy már megvan a taktikája ellenük

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ne írj ilyeneket, mert a végén még kiderült, hogy ezt meg a Friderikusz mondtavarga tamás írta:Várhidi: "Portugália sem sztárcsapat.." Na, ennek sincs ki a négy kereke. Az már gáz, ha nem csak minket néznek hülyének, hanem a szövetségi kapitány is korlátolt szellemiséggel rendelkezik.kovinho írta:Te még akkor sem ismernéd el, hogy nincs igazad, amikor 215-en írják azt hogy nem ő mondta...

-
- Entrenador del Barça
Miért, szerinted a Deco-C. Ronaldo-Quaresma hármas-t nem tudjuk lejátszani?!varga tamás írta: Attól, hogy valamit sokan mondanak, nem biztos, hogy úgy van.![]()
Várhidi: "Portugália sem sztárcsapat.." Na, ennek sincs ki a négy kereke. Az már gáz, ha nem csak minket néznek hülyének, hanem a szövetségi kapitány is korlátolt szellemiséggel rendelkezik.

Az tényleg durva, ha ezt nyilatkozta Peti bácsi! Aztán még csatlakozhat hozzájuk Maniche is, mint támadó felfogású játékos, de úgy látom, hogy a svédeket a stúdióban azért helyén kezelte a riporter (ellenük nem igazán jön ki a lépés - Kiprich óta

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
Tamás, még mindig képtelen vagy beismerni?Kisteleki István: Amit a sorsolás előtt mondtam, azt most is fenntartom, a magyar válogatottnak versenyben kell lennie a csoportban a második helyért. Az első két kiemelt közül úgy érzem, Portugáliát itthon elkaphatjuk, a svédek ellen hagyományosan nem szokott szerencsénk lenni

Nyugi, nem fog fájni!

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Attól, hogy valamit sokan mondanak, nem biztos, hogy úgy van.kovinho írta:Te még akkor sem ismernéd el, hogy nincs igazad, amikor 215-en írják azt hogy nem ő mondta...

Várhidi: "Portugália sem sztárcsapat.." Na, ennek sincs ki a négy kereke. Az már gáz, ha nem csak minket néznek hülyének, hanem a szövetségi kapitány is korlátolt szellemiséggel rendelkezik.

-
- Llegenda del Barça
egy év múlva kezdődik a bugi, addig nagyon sok minden történhet.Kralo írta:Mákos továbbjutás. Tyí a mindenit. Magyarok és a mák. Ebben nem bíznék.Boixos írta:a mostani helyzetünkben minden csoport szigorúnak tűnik, éppen ezért nem kell előre temetni a brigádot. ebből bármi lehet, nagy zakók és mákos továbbjutás is.![]()
(Akkor már inkább ebben: az évek óta tartó fejlődése során Magyarország válogatottja megérdemelten -még így 6 pont előnnyel is- nyerte a csoportját, miután hazai pályán utolsó meccsükön szórakoztató játékkal 3-1-re verte meg a portugál válogatottat.)
Egy 3. hely lehetne reális célkitűzés, csak azzal akár ki is törölhetjük.
Így nincs más dolgunk csak bízva bízni, hogy csoporttársaink élbolya leszálló ágban lesz.
eddig sem volt túl rossz ez a mostani válogatott, inkább pszichológiai problémáik vannak. ha kicsit erősebbek lelkileg, akkor nem zuhannak össze a törökök ellen, és a moldávok elleni meccset sem szarják le.
egy-két embert elfelejtenek, egyet-kettőt felhoznak (azért, hogyha nincs vass és a juhász, akkor ne süljön be a mutatvány), még több rutint és önbizalmat szereznek, pláne ha rengeteget melóznak, akkor sikeresek lehetnek.
kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igazad van, nem fogom beismerni, mert BB mondta. chi omega: hsz-od hidegen hagy, egy hete még ugrottam volna, de most már nem érdekelsz.Los Banditos írta:Kisteleki mondta, 100%!
Bár szerintem erre már Varga is rájött, de csak azért sem fogja beismerni, hogy tévedett.![]()

Mákos továbbjutás. Tyí a mindenit. Magyarok és a mák. Ebben nem bíznék.Boixos írta:a mostani helyzetünkben minden csoport szigorúnak tűnik, éppen ezért nem kell előre temetni a brigádot. ebből bármi lehet, nagy zakók és mákos továbbjutás is.

(Akkor már inkább ebben: az évek óta tartó fejlődése során Magyarország válogatottja megérdemelten -még így 6 pont előnnyel is- nyerte a csoportját, miután hazai pályán utolsó meccsükön szórakoztató játékkal 3-1-re verte meg a portugál válogatottat.

Egy 3. hely lehetne reális célkitűzés, csak azzal akár ki is törölhetjük.
Így nincs más dolgunk csak bízva bízni, hogy csoporttársaink élbolya leszálló ágban lesz.
-
Kisteleki mondta, 100%!
Bár szerintem erre már Varga is rájött, de csak azért sem fogja beismerni, hogy tévedett.
Bár szerintem erre már Varga is rájött, de csak azért sem fogja beismerni, hogy tévedett.

in to exile
én csak azt nem értem, hogy valaki miért szurkol a magyar válogatott ellen.chi omega írta:ember, te egy hazug vagy.varga tamás írta:Nézzétek meg az ismétlést, és akkor hallhatjátok, hogy igenis BB mondta. Kár vitatkoznotok, mert úgysem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről. Ige, BB az északiakat favorizálta, meg kinyögte, hogy az első kalapból még el tudná fogadni a spanyolokat, mert velük egy szinten állunk. Biztos vagyok benne, hogy így volt. De, egyébként teljesen mindegy, mert aportugálok is oda-vissaz vernek minket.
Előre az 5. helyért
"velük egy szinten állunk" ilyet senki sem mondott, brutális torzítás ez.
szerényebben a hazugozással! max félreértette.
Boixos
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
3 nehéz csapat van, de szerintem itthon a Portugálok ellen sikerülhet az egy pont, Svédország ellen játszottunk már. Ibrahimovic volt a gólszerző 90 percben, szerintem, itt meglehet a 4 pont. Dánia ellen szintén. Albániát, Máltát kutyakötelességünk elverni.
-
- aka Game90
Aztán majd kérsz egy aláírást a se**edre CR-től...Ordog írta:Te Divat!![]()
![]()
(megyek én is)

Feladta már...Ordog írta:Kisteleki mondta akkor is![]()

Az utóbbi 2 hsz (Ordog & Kralo)

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!