Veidt_madridista írta:Az meg senkit nem érdekel, hogy ki mennyire jó futballista. A trófeákat az eredményekre és a nettó teljesítményre osztják, nem arra hogy kiben mekkora potenciál van.
what. hat de EN pont errol beszeltem. csak errol. hogy ki mennyire jo futballista. ha azt mondtam volna, hogy neymar sokkal eredmenyesebb mindenben, mint ce, akkor az egy oltari nagy baromsag lenne, mert nem igy van. de en csak szimplan a futball tudasrol beszeltem. amiben meg a brazil mar (kulcsszo) elotte van. ami persze nem mindig korrelal az eredmenyeseggel.
kristop írta:Nagyon kíváncsi leszek, hogy amikor Messi 32-33 éves lesz, és drasztikusan visszaesik majd a sebessége, robbanékonysága, ahogy ez megtörtént CR esetében, és esetleg nem lő majd évi 50 gólt a hátravont szerepköre miatt, akkor majd jobbnak tartod-e nála Neymart, Dembelét, vagy akármelyik aktuális világsztárt. Olyan játékosokat alapból sincs értelme összehasonlítani, akik teljesen más szerepkörben játszanak, de amikor egy 7 évvel idősebb (CR-Neymar), lassan nyugdíjas játékosnak van felróva, hogy miért nem bont meg védelmet, az több mint komikus.
de ezen mi a komikus. a jelenlegi teljesitmenyuket hasonlitottam ossze. igen, a 32 eves cet, a 25 evesen neymarral. ennyirol beszeltem. az hogy a 25 eves ce jobb volt, mint a mostani neymar azzal meg egyet is ertenek, csak az teljesen elrugaszkodott HA HA gondolat, aminek jelenleg semmi ertelme. nem mondom, hogy teljesen objektivan, de biztos objektivabban lehet osszehasonlitani igy oket, a jelenkorban, mint egy het evvel ezelotti jatekost egy mostanival.
a gondolatom lenyeget tok egyszeruen is osszetudnam foglalni. egy khediraval felallo csapat tobbszor is megverte mar a barcat, ugye legutobb most a blben, siralmasan, ettol meg busquets szerintem boven jobb futballista, mint a nemet. viszont ot is lehet remekul hasznalni ilyen olyan jatekrendszerben, mas fajta feladatokkal. mintahogy cet is remekul hasznalja zidane, es nem probalja meg olyan szerepkorben, ami kihozna a gyengesegeit (azaz mar nem tud egy komplett tamadot jatszani, csak nyilhegyet).