Elnézve a lebonyolítási rendszert (a 9. csoportelső mellett, a 8 legjobb másodikok közül majd 4 csapat jut ki a Vb-re) szinte semmi esélyünk sincs, de hátha valami megmozdul... De legalább Máltát és Albániát kéne oda-vissza elverni

Ez ám az optimizmus! Csodállak! Így hát veled tartok: meg ne álljunk a világranglista 5. helyéig!varga tamás írta:Előre az 5. helyért
ember, te egy hazug vagy.varga tamás írta:Nézzétek meg az ismétlést, és akkor hallhatjátok, hogy igenis BB mondta. Kár vitatkoznotok, mert úgysem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről. Ige, BB az északiakat favorizálta, meg kinyögte, hogy az első kalapból még el tudná fogadni a spanyolokat, mert velük egy szinten állunk. Biztos vagyok benne, hogy így volt. De, egyébként teljesen mindegy, mert aportugálok is oda-vissaz vernek minket.
Előre az 5. helyért
Egy 3. (azaz harmadik) hely sztem meglehet Portugália más kategória, 1 pont is nagy dolog lenne, viszont a többit itthon meg tudjuk verni ha tényleg minden klappolni fog.varga tamás írta: Előre az 5. helyért
Nem is gondoltuk, hogy sikerülhetvarga tamás írta: Kár vitatkoznotok, mert úgysem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről.
Szerintem is inkább mondjuk, hogy a második hely a cél, minthogy a biztos negyedik helyet célozzuk meg. Abból már elég volt. Láttuk milyen mentalitással érnek csúcsra emberek. PL. Lothar, az edzői pályája nem valami fényes, de játékosként szvsz nem volt rossz.Ordog írta:Én kívánok vitatkozni mivelhogy tuti hogy a Kisteleki mondta a spanyolokat:)))
Az pedig hogy itt a 2. helyröl beszélnek az sztem egy egészséges optimizmus... Isten mentsem minket még 1 akkora pesszimista idiótától mint a Bozsik, ő mondogatta mindig hogy egy ilyen társaságtól jó eredmény nem várható el, ne is álmodjunk semmiröl stbstb...
Mégeccer mondom, ez amiről beszél Kisteleki és Várhidi Petya az csak egy egészséges optimizmus. Nem kell itt felháborodni semmin
Én se szeretnék vitatkozni, de ezt a nagytudású Kisteleki mondta. Bicskei az északiakat szerette volna, amit ugyanúgy nem értekvarga tamás írta:Nem kívánok vitatkozni, de a Bicskei mondta, ebben halálosan biztos vagyok.Ordog írta:Tamás ezt Kisteleki mester mondta!! Sok volt már abból a körtepáleszböl neked is
Nem kívánok vitatkozni, de a Bicskei mondta, ebben halálosan biztos vagyok.Ordog írta:Tamás ezt Kisteleki mester mondta!! Sok volt már abból a körtepáleszböl neked is
Game90 írta:Portugália
Svédország
Dánia
Magyarország
Albánia
Málta
Sztem ebből 4. hely lesz...
Szerk. Kisteleki szerint esélyesek vagyunk...![]()