Akkor is így gondolom,hogy elvesztegeti karrierje legszebb éveit is,mert a tehetsége alapján sokkal nagyobb sikerekre hivatott. Neki nem az Arsenal a szint. Sokkal jobb annál,hogy ott próbálgasson kupákat nyerni. Mert az arsenallal az életben nem lesz olyan lehetősége,mint itt lenne.
De én is mostmár úgy vagyok vele,hogy maradjon ott Wenger bácsival,aztán bizonygassák egymásnak,hogy majd jövőre...
Aztán mikor vissza kell vonulnia,akkor fog rájönni,hogy amíg a barátai,akikkel együtt nevelkedett-tanulta meg a focit rommá nyerték
magukat nívós kupákkal,addig neki elég hiányos a kollekció.
De ez az én véleményem,az arsenal drukkerek nyilván máshogy látják.
Nekem meg olyan érzésem van ,hogy nyáron itt köt ki nálunk. Mult héten azt írták,hogy a barcával megegyezett fabregas,a nyár még odébb van ,gondolom nem akar hónapokat a klubváltással kapcsolatban nyilatkozni.
A katalán sportnapilap birtokába került információkról eddig azért nem lehetett tudni, mert azt egy svájci széfben őrizték, s ez az iromány minden bizonnyal alapja lesz az újra induló tárgyalásoknak is a játékos és a Barca között.
Az El Mundo szerint 2016-ig, azaz Rosell elnöki ciklusának végéig kötne szerződést a játékossal a klub arra számítva, hogy körülbelül 40 millió euroért, azaz 33,5 millió fontért, leigazolhatja a katalán középpályást az Arsenaltól.
Ami a megállapás részleteit illeti, Fabregas nem elsősorban a pénz, hanem a sportvonatkozása miatt szeretne visszajönni a Barcelonához - olvasható a dokumentumban - ám az tény, hogy az Arsenalnál 2014-ig évi 6 millió eurót keres, és a legutóbbi idényben ehhez még körülbelül 1,5 millió hozzájött különböző prémiumok formájában. A 7,5 millió euro azt feltételezi, ha a Barcánál is megkapná ezt az összeget, akkor Xavi, Puyol és Iniesta mellett lenne a bérezési rangsorban, azaz igen magasra értékelnék a játékost.
A dokumentum még egy részt foglalt magában, nevezetesen a Fabregas és Guardiola közötti beszélgetést, amelyben a vezetőedző vázolta Cesc számára, miként integrálná be őt a csapatszerkezetbe, a projektjébe, mi lenne a feladata és a hatásköre?
A portál szerint könnyen elképzelhető, hogy a két klub BL mérkőzései során ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek, ami jó esetben felgyorsíthatja az átigazolási tárgyalások menetét, anélkül, hogy nyomást gyakorolna az Ágyúsokra, akik pont ez a tárgyalási stílust sérelmezték a tavaszi-nyári próbálkozások alkalmával. (barcanoticias.blog.hu)
Persze simán lehet kacsa az egész..
A témától kicsit eltérve.
Érdekes, hogy a City olcsóbban igazolt játékosai (Kompany,Hart,A.Johnson), sokkal jobban beváltak, mint a 35-40 milliókért vásárolt játékosok. (Tisztelet a kivételnek)
Egyébként a Citynek, vagyis inkább a csapat vezetőinek az a legfőbb baja, hogy baromira türelmetlenek. Ha pl. ez a csapat maradna még 1-1.5 évig, biztos jobbak lennének, de mivel idén vlsz. nem nyernek semmilyen kupát, így nyáron megint nagy bevásárlást tartanak, ezzel szétzilálva az eddig felépített csapat munkát.
Nah és ugye kellene egy tréner, aki össze tudná fogni a sztárokat, és tudna rájuk hatni.
Szerintem a BL-hellyel simán megelégednének,sorban kell állniuk a fizetős kasszánál lassan nekik is. Sok pénze van az arabnak de gondolom bevételt is tervez,az meg jön a BL szerepléssel.