Ligue 1 - Franciaország
Katar esetében nem kéne elfelejteni, h mesterségesen fogják lehűteni a stadionokat, vmint a környezetet és ugye nem kell hangsúlyozni, h ezt nem éppen környezetkímélő megoldásokkal tudják véghezvinni... ráadásul ki tudja, h 12 év múlva milyen lesz akár a klíma (mmint az időjárás
) , akár egyéb körülmények...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Annyi emberrel és pénzzel csak sikeredik valahogy.VictorValdes19 írta:A holland-belga pályázatnak szorítottam, de így is elégedett vagyok, hogy az oroszok kapták. Nagyon jó stadionjaik lesznek, ha sikerül időben elkészíteniük. De ha a Dél-Afrikaiaknak sikerült, nekik is fog szerintem.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
A holland-belga pályázatnak szorítottam, de így is elégedett vagyok, hogy az oroszok kapták. Nagyon jó stadionjaik lesznek, ha sikerül időben elkészíteniük. De ha a Dél-Afrikaiaknak sikerült, nekik is fog szerintem.
lui:
lui:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2010.12.04. 00:33:11-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Miért kell ilyen negatívan kezelni ezt?Szerintem kifejezetten örömteli, hogy nem a „szokásos” helyeken van a VB, ez az egyik varázsa!Egész évben körbeutazzák Európát a csapatok, kell egy kis kimozdulás!Az oroszok biztos, hogy jól fognak vizsgázni!Imádják a futballt, s a stadionok is meglesznek nem kell aggódni!Ruszkiknál úgysem volt, s hát elég nagy ország, hogy egy ilyen mértékű világeseményt megrendezzen!
Katar meg egy „különleges” helyszín, nekik kifejezetten örülök!Dél-Afrika is megtudta rendezni, s jól vizsgázott (igaz unokatestvérem Johannesburgban él, s mesélte mik „történtek”, hogy az odautazók Afrika szebbik arcát lássák)!Katar is megfog felelni!Braziloknál se lesz -10 fok majd 2014ben, úgyhogy a melegre nem lehet fogni!De ahogy írta Valdes oly messze van még, hogy hihetetlen….minimum 10 bajnoki címet ünneplünk addig amikor Messi felemeli majd a kupát 2022ben
Katar meg egy „különleges” helyszín, nekik kifejezetten örülök!Dél-Afrika is megtudta rendezni, s jól vizsgázott (igaz unokatestvérem Johannesburgban él, s mesélte mik „történtek”, hogy az odautazók Afrika szebbik arcát lássák)!Katar is megfog felelni!Braziloknál se lesz -10 fok majd 2014ben, úgyhogy a melegre nem lehet fogni!De ahogy írta Valdes oly messze van még, hogy hihetetlen….minimum 10 bajnoki címet ünneplünk addig amikor Messi felemeli majd a kupát 2022ben
-
- Llegenda del Barça
az oroszokat nem kommentálnám, előbb várjuk meg az ukirán(lengyel) eb-t, utána kb lehet fogalmunk arról, h miről fog szólni a dal. csoportmeccs vlagyivosztokban... szevasz.
a katariról meg annyit, h miért nem bruneiban szervezik a bugit? ott még több lóvé van. ja, hogy azt sem lehet tudni, h hol van a térképen, meg lehet, h még focilabdát sem láttak? nem baj b+, lényeg, h a lepedős gyerekek jól szórakozzanak.
a katariról meg annyit, h miért nem bruneiban szervezik a bugit? ott még több lóvé van. ja, hogy azt sem lehet tudni, h hol van a térképen, meg lehet, h még focilabdát sem láttak? nem baj b+, lényeg, h a lepedős gyerekek jól szórakozzanak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
De miért is vesztes a sport? Szerintem inkább a szőlő keserű Vilmots-nak.messideco írta:Így igaz, ahogy van:
: „Oroszország politikai, Katar gazdasági választás. A sport pedig a vesztes, mindkét esetben” – fogalmazott a kommentátorként dolgozó volt belga válogatott klasszis, Marc Wilmots.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Na azt akartam mondani.sjd írta:Bocs, de ez így elég meredek, Pepnek nincs szavazati joga, ő csak kampányolt, a katariaknál meg megvan az a pénz, hogy még Sepp Blatter is nekik kampányoljonLionel85 írta:Ha jól emlékszem, még Pep is rájuk voksolt, hogy egy kis hazait is mondjak.

Bocs, de ez így elég meredek, Pepnek nincs szavazati joga, ő csak kampányolt, a katariaknál meg megvan az a pénz, hogy még Sepp Blatter is nekik kampányoljonLionel85 írta:Ha jól emlékszem, még Pep is rájuk voksolt, hogy egy kis hazait is mondjak.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És még Lenint is 2018-as logóba öltöztetik mi?
Na ne szédíts. 
Szerintem is nagyon ott lesz a szervezés a szeren, valami kommunista kis tornászlánykákból összeállított tánccsoportot képzelek el, mint Pekingben.

Szerintem is nagyon ott lesz a szervezés a szeren, valami kommunista kis tornászlánykákból összeállított tánccsoportot képzelek el, mint Pekingben.

Nagyin örülök az Oroszoknak!! Az egy dolog hogy közel lesz.
Az hogy a stadionok nincsenek meg az nem izgat. Az oroszokban én megbízom legalább olyan precíz népségnek tartom őket mint a németeket, és amúgy rohadt jó szervezők, én már láttam Orosz színházi előadást, cikruszt, igaz van különbség:D. De meglássátok Ferge....várjatok még.....teges lesz!!!
És gondoljatok bele micsoda fanzónák lesznek!!! A Vörös téren meg a Szent Péter téren a kivetítők!!! Tökéletes helyszínek. És az is tetszett hogy az illető a konferencián emlegette hogy ez egy új, nyitott Oroszország. És tényleg az.
A közbiztonságért meg végképp nem aggódok
(RUSSIAN ARMY:twisted: )
A Brazilok meg eszméletlen bulit csapnak majd 2014-ban
Az hogy a stadionok nincsenek meg az nem izgat. Az oroszokban én megbízom legalább olyan precíz népségnek tartom őket mint a németeket, és amúgy rohadt jó szervezők, én már láttam Orosz színházi előadást, cikruszt, igaz van különbség:D. De meglássátok Ferge....várjatok még.....teges lesz!!!
És gondoljatok bele micsoda fanzónák lesznek!!! A Vörös téren meg a Szent Péter téren a kivetítők!!! Tökéletes helyszínek. És az is tetszett hogy az illető a konferencián emlegette hogy ez egy új, nyitott Oroszország. És tényleg az.
A közbiztonságért meg végképp nem aggódok
(RUSSIAN ARMY:twisted: )
A Brazilok meg eszméletlen bulit csapnak majd 2014-ban

- Lionel85
- Llegenda del Barça

Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor az ukrán maffia után nyert az orosz maffia is.

Amúgy az NSO-n fel vannak sorolva az orosz pályázat hiányosságai, így tényleg furcsa, hogy ők kapták meg a szükséges 12 szavazatot (13 lett végül), és nem mondjuk Spanyolország és Portugália. A közlekedéssel gondok vannak, ráadásul sok stadion nincsen készen.
Előzetesen az angolokat is esélyesnek tartották, bár náluk volt egy botrány, emiatt nálam már gyorsan kiestek. Kaptak is kemény 2 szavazatot.

Katar viszont szimpatikus lehet, és nem értem azon hiányosságot, avagy negatívumot, hogy egészségre káros lenne a hőség. Azt már többször is kihangsúlyozták, hogy a stadionok hűtése már megoldás alatt áll, maximum amikor elmegy az ember a hoteltől a stadionig, akkor érheti hőguta... A szállodák is légkondicionáltak, nem hiszem, hogy annyi ember lenne rosszul. Szimpatikus a katari pályázat. Ha jól emlékszem, még Pep is rájuk voksolt, hogy egy kis hazait is mondjak.

Én is így gondolom. Annyiból pedig jó, h pénzes ország rendezi, h nem kell izgulni, h meg lesznek-e a stadionok, ill. milyen állapotban lesznek, vagy, h milyen lesz a biztonság. Én örünlek RUS-nak és Quatarnak. Meg persze a brazilokban is bízom, h egy kiváló hangulatú tornát csinálnak. Persze ezek még nagyon messze vannak, még legközelebbi is majdnem 4 év, ki tudja, h mi lesz akkor...kanty írta:Nekem sem meglepetés az eredmény. A pénz a döntő tényező, ilyen egyszerű az egész. Mondjuk nekem mind1, h hol lesz a VB, a lényeg, h a szervezés és a torna is jó legyen.Capon írta:Na nyert az ingyen gáz és az ingyen olaj.
Nem okozott meglepetést számomra hogy ez a két ország nyert. Számunkra felfoghatatlan pénzekről döntöttek ma a FIFA-nál.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hol van még 2022? Addig még megszűnnek az időzónák is...messideco írta:Puff neki, most látom...
Ennyi erővel az összes arab olajhatalom is versenybe szállhat. Speciel szívesen elnéztem volna Ausztráliában is egy vb-t, vagy Hollandiahm...
De nézzük a pozitív oldalát, nem lesz nagy az időeltolódás

Szerk.: Engem teljesen hidegen hagy, hogy hol rendezik...még a következő VB is messze van, nem hogy 2022... bár lehet bennem van a hiba, hogy nem érdekel annyira ez az egész.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Nekem sem meglepetés az eredmény. A pénz a döntő tényező, ilyen egyszerű az egész. Mondjuk nekem mind1, h hol lesz a VB, a lényeg, h a szervezés és a torna is jó legyen.Capon írta:Na nyert az ingyen gáz és az ingyen olaj.
Nem okozott meglepetést számomra hogy ez a két ország nyert. Számunkra felfoghatatlan pénzekről döntöttek ma a FIFA-nál.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Helyesbítelek: Szocsi olimpia és Forma-1es orosz futam......Fecooo írta:idegesítő a pénz erejének lobbija...
nem volt elég az oroszoknak a Szocsi olimpia...
bár miért lepődtem meg? a brazilok is két eseményt kaptak meg egymás után...
szerk: Katar nyert! igazi focinagyhatalom!
jéééé csak nem a pénz döntött már megint??? nagyon meglepődtem...
Oroszországról: Megint pénz nyert,grat.
Katar: Kiváncsi vagyok rá mit hoznak össze az arabok,már ha megéljük 2022-t...

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Capon
- Llegenda del Barça
Na nyert az ingyen gáz és az ingyen olaj.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Fecooo írta:idegesítő a pénz erejének lobbija...
Miért mi döntsön egy ilyen nagy projekt odaítélésében?
Magyarország is focinagyhatalom volt egykor,mégse tudna egy EB-t se rendezni.
Katar nem meglepő.
Nézzük meg,Japán és Dél-korea is rendezett nemrég VB-t,ha USA vagy Ausztrália kapja szintén a pénzről beszélnénk.
Oroszország is megérdemel már egy VB-t,várható is volt. A spanyolok is ott rontották el,hogy a Portugálokkal akarták együtt tartani.
Anglia még lehetett volna,de én örülök,hogy nem ők kapták,utálom az egész brit nemzetet. Belga-Holland meg szintén együtt nem nyerő,meg hát EB-t is rendeztek nem rég.
Ez a pénzről szól. Most gondolj bele. Ramos nem eltiltása is a pénzről szólt,akkor egy ekkora projekt naná,hogy még jobban a pénzről szól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pep is Katar mellett kampányolt, ahogy Ronald de Boer és még sokan mások. Én örülök neki. Kérdésedre válaszolva: nem kell félni Katartól, hogy nem fognak időben elkészülni, vagy nem lesz pénz a munkálatokra.danko94 írta:2022: Katar![]()
Minek oda VB ????

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
idegesítő a pénz erejének lobbija...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.02. 16:45:49-kor.
-
- Llegenda del Barça
2018-as VB : Oroszország
Másikat még nem sorsolták ki.
Másikat még nem sorsolták ki.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nálam ez lenne az év csapata:
Casillas-Ramos(Maicon)-Pique-Lució-Zanetti-Snejder-Xavi-Iniesta-Messi-Forlán-Villa
Casillas-Ramos(Maicon)-Pique-Lució-Zanetti-Snejder-Xavi-Iniesta-Messi-Forlán-Villa

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***