Rdinho10 írta: ↑2025.03.11. 23:49:48
Az a Pool aki allandoan letolt gatyaval kap ki a madridtol?! Inkabb nezem a bolond Dembelet,hatha megkavarja oket
Ez igaz, remélhetőleg egészséges is marad ellenük
Chino írta: ↑2025.03.11. 23:54:11
Kicsit bosszankodtam az Atalanta elleni X miatt, de úgy tűnik a lehető legjobb, ami csak történhetett.
Nem verhetetlen ez a PSG, de az biztos, hogy ott vannak az eélyesek között a fináléra. Meg fogják izzasztani egymást a Reállal (ha a papírforma érvényesül). Az Arsenalt nem tartom sanszosnak az elődöntőre így, hogy nincs csatáruk. Ha akár Jesus, akár Havertz játszhatna jó esélyük lehetne az elődöntőre, még ha nem feltétlenül őket várnák oda, de így én kevesebbet adok nekik, mint az Atmának még az előző forduló előtt. Amúgy Nunezt én sem értem, egy bohóc volt azóta, hogy beállt aztán beáll tizit rúgni.
Szigorúan hipotetikusan nézve igazából nem osztott nem szorzott, mivel a sorsoláson a PSG-hez név szerint sorsoltak és nem úgy mint "Csoport első" vagy "Csoport második", így lényegében mindegy hogy elsőként vagy másodikként kerültünk be a kalapba
Kemény hogy Lucho nyomott egy 2014-15 2.0-t, simán benne volt hogy világégés módjára csont nélkül kiesnek, erre hirtelen úgy összeállt a gépezet hogy TOP3 csapattá nőtték ki magukat, miközben a City elleni meccs előtt nagyon benne volt hogy simán kiesnek.
Liverpool peches volt, ennek a párharcnak az elődöntőben vagy döntőben lett volna szabad megtörténnie, de most a PSG volt a zavar az erőben akik bepottyantak egy 15-ödik helyre és God Mode-ba kapcsoltak.
Összességében megérdemelt a továbbjutás, a Liverpoolnak szava se lehetett volna ha az odavágó 3-0 a PSG-nek, itt most kb 70 erős percük volt, többi a PSG-é.
A foci anomáliája hogy ez a párharc nem ilyen 5-5-ös összesítéssel végződött hanem 2db 1-0-al.
Szerintem nekünk is végállomás lett volna a PSG a mostani formájukban és a mi mostani kicsit hullámvölgyes formánkban, így viszont kaptunk egy erős esélyt hogy fokozatosan felépítve megérkezzünk a BL-be amivel a Benfica elleni teljesítménnyel már el is indultunk, és egy esetleges BL döntőn már bőven lehetne keresnivalónk ellenük.