Na, azért csak hajrá-hajrá, van itt keresnivalónk!
Tamás! Ez mutatja be igazán hogy milyen ember vagy te, mikor vezetünk nem jöttél ide, mikor goltkapunk egyből osztod az észt?varga tamás írta:Na, a meccs eddigi két gólját simán be lehet tenni a szilveszteri bakiparádéba. Buzsáky lövése taccs lett volna, a görög pörgetése meg kiment volna az alapvonalon. Amúgy, szenzációsak vagyunk.
Oleguer: már 1-1.
köszi, tudtam én hogy ide kell jönni a közvetítést "meghallgatni".Oleguer írta:Eddig 1-0 ra vezetünk Buzsáky góljával, bátran megindult és bevarta (kis szerencsével) az alsóba.ruszok írta:ahoj bojsz end görlsz,
nekem is osszátok az infót, mert én nem látom a meccset.
ha lehetne kérni akkor írjátok már meg ha valami említésre méltó történik.
köszi
Eddig 1-0 ra vezetünk Buzsáky góljával, bátran megindult és bevarta (kis szerencsével) az alsóba.ruszok írta:ahoj bojsz end görlsz,
nekem is osszátok az infót, mert én nem látom a meccset.
ha lehetne kérni akkor írjátok már meg ha valami említésre méltó történik.
köszi
És akkor ehhez mitszolsz, vezetünk!varga tamás írta:Engem érdekel, csak nagyon kritikus vagyok vele kapcsolatosan. A válogatott meccsekről is úgy tudok véleményt mondani, hogy megnézem őket, csak nem hoznak lázba.Oleguer írta:Tamás! Ha teged egyáltalán nem érdekel a magyar foci, akkor miért kommentálod állandóan?
Engem érdekel, csak nagyon kritikus vagyok vele kapcsolatosan. A válogatott meccsekről is úgy tudok véleményt mondani, hogy megnézem őket, csak nem hoznak lázba.Oleguer írta:Tamás! Ha teged egyáltalán nem érdekel a magyar foci, akkor miért kommentálod állandóan?
Nem kapott garanciát, csak nem értem, hogy mire fel küldenék el. Megkérdezném kistulokit, vagy valamelyik nagyokost, hogy mit vártak tőle, amikor kinevezték. Mert azt nem hiszem, hogy azok miatt az okok miatt, amiket le leírtál, mert ezek valóban igazak. Szerintem ők se tudják. Most egyszer kakaptunk, rögtön nyálaznak. Pedig a keretbe tényleg nagy beleszólásuk van, úgyhogy nem tudom, mit verik magukat. A másik meg az, hogy akkor előbb gondoskodjanak utánpótlásról, és akkor már egy klasszisról. Erre persze tudjuk mikor lesznek képesek...antiimperialista írta:Eleve így szólt a szerződése, nem kapott garanciát arra, hogy 2008-tól is ő lesz a kapitány. Egyébként, amilyen hibákat néha elkövet, én akkor se sírnék, ha mennie kellene. Arról nem is beszélve, hogy a keretet se ő állítja össze, tehát majdnem mindegy.
Ne felejtsétek el, hogy egyfolytában hárítja magáról a felelősséget ("nekünk a 2010-es vb-selejtezőkig nincs tétmeccsünk"), ez pedig nekem egyáltalán nem szimpatikus.
Szóval nekem mindegy, hogy megy vagy marad...