Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.19. 11:06:12

Akkor most egybesűrítve elmondok mindent!

Dani!
Az első mondataiddal egyetértek. Vagyis, hogy a média meg a sajtó megint eltúlozta, és az átlag magyar ember már VB-t tervezget.
A meccs előtt sok ember könnyű győzelmet várt. Ez igaz. De olyat senki sem mondott, hogy 3-4 gólos vereség lenne a realistás. Én legalábbis ilyet nem olvastam, és a realitásról is csak annyit mondtam, hogy nem az, hogy most egy vereség után elpártolunk tőlük.
És utoljára: Az nem józanság, hogy egyesek akkor sem kezdenek el megfelelő módon reménykedni, ha jönnek a győzelmek (még akkor is, ha ezek csak bari meccsek, de erre rögtön mondom mellé a török meccset). A kincstári optimizmus híve én sem vagyok, de NEM KELL PÁLCÁT TÖRNI EFELETT AZ ÚJ VÁLOGATOTT FELETT AZÉRT, MERT ANNÓ DRAGÓNER ÉS TÁRSAI SZÉGYENTELJESET NYÚJTOTTAK! Egész szinte az új keret, sikeréhes fiatalok, akik külfölfön játszanak. Honnan tudjátok, hogy mire lesznek képesek? Én sem tudom, de azalapján, hogy külföldi csapatok viszik el őket és játszanak rendszeresen én inkább jóra következtetek, mint rosszra, és inkább reménykedek, mint mondom, hogy "áá, ezek is csak magyarok, úgyse", aztán ha kikapnak akkor jövök, és én megmondtam...Azt lehetett tudni, hogy előbb utóbb kikapunk, de ebben nics semmi egetrengető.
Az országban uralkodó siralmas futballkörülmények, és a piócák az MLSZ-ben nem változik, de a meccsek egy huszonvalahány fős fiatal keret munkája, akiknek nincs közük ahhoz, hogy itthon 50en meg 100an mennek ki meccsekre, hiszen szinte mindenki külföldön nyomja, és ér el nem kis sikereket (Huszti, Hajnal...) Miért ne lennének képesek ezek a fiúk elszakadni a múlttól, és új jövőt kezdeni 90 percek erejéig a válogatottban? Nem vagyunk vereségre ítélve
:!:
Marci
Capitá del Barça

2007.11.19. 01:55:01

Egyetértek Drigoval abban, hogy nem fordulhat jóvá minden néhány hónap alatt.
Viszont van szerintem egy nagy különbség az utóbbi évek válogatott kereteihez képest. Ez a különbség pedig az, hogy gyakorlatilag az összes játékos külföldön játszik, többé-kevésbé rendszeresen. Ez nagyon fontos, elvileg nem tunyulnak le ezek a játékosok a magyar bajnokság szintjére. A csehek is nagyjából ugyanazon az úton járnak mint mi, csak kb 1-2 focigenerációval elölrébb. Gyenge bajnokság, de erős válogatott a külföldre eladott, beért játékosokból.
Kezeljük úgy ezt a dolgot, ahogy Várhidi. Amennyiben következetes és jó munka fog folyni, amennyiben a játékosok rendszeresen játszanak majd külföldön, és amennyiben be- és összeérik a gárda, akkor már egy olyan csapat alakulhat ebből a keretből, amivel ki kell tűzni azt a célt, hogy kijussunk egy világversenyre.
Az természetes, hogy az edző minden meccsen győzni akar, és az is, hogy az emberek szurkolnak és elragadtatják magukat.
Alig várom azt az időt, amikor végre emelt fővel lehet majd szurkolni a válogatottnak, büszkén, együtt. Ehhez azonban még sokat kell fejlődnie a csapatnak, hosszú munkával le kell tenni valami kézzelfoghatót az asztalra, hogy feledtessék a múlt sikertelenségeit.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.19. 01:02:59

barca99 írta:Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"

Szvsz egy erősen B válogatott fog jönni, akit lehetőségünk lesz meglepni, főleg ha eleve azzal a taktikkal megyünk ki, ami a 2-ős csere után volt. :roll:
Ez most elsősorban nem Neked fog szólni, hanem az összes örökoptimista - néha csőlátású - szurkolónak!!!

Ez megy, de ez mindig. Ha nyerünk, akkor mi vagyunk az istenek megynerjük a VB-t és az EB-t is - legalábbis ez folyik a médiából és a magyar elhiszi, mert olyan ostoba, hogy arra nem lehet szavakat találni. De legalább a magyar bajnokságot magyar csapat fogja nyerni. Ha viszont kikapunk, akkor jöhet a magyarázat kersés, hogy miért fogunk nyerni, ez kezdődött el most is. Meccs előtti hsz-ek: Nyerünk 2-3-4 góllal. Utána: A realités nem a 2-3 gólós győzelem volt...Legalább következeteség legyen már meg bennetek!

Ja és senkitől nem kérek semmi féle lebszást, hogy mit képzelek magamról!

Ati!
Mivel lassacskán Te vagy ennek a topicnak a védőszentje, így h elsősorban hozzád szólok!

Ismerem a véleményed ebben a témában, és Te is az enyém az elmúlt hetek több száz dicshimnusza után bőven el fér ez a kritika itt - én legalábbis így gondolom. Mert sajnos ez a REALITÁS több tíz év lemaradását NEM LEHET HÓNAPOK ALATT BEHOZNI! Ja 4-5 oldallal hátrébb 2010-es EB selejtezőt írtál véletlen, utána már VB selejtezőt, csak visszaolvasgattam és gondoltam szólok.

barsza92!

Abban a hszedben oylan hibákat írtál, hogy én fogtam a fejed, remélem nem a hozzád hasonló koruakkal lesz tele a fórum mostanában (amennyiben tévedek és nem tizen egynéhány éves vagy, akkor viszont elkeserítő a helyesírásod)

Szóval, hiába mondtuk mi "józanok", hogy lassan a testtel, a többség megint elhitte, hogy NA MAJD MOST, immáron 124434-ik alkalommal, hát ismét nekünk lett igazunk és ezért nem kell leszólni, mert mi azt írtuk, ami a valóságban történt/történik, és ez az én olvasatomban nem számít bűnnek...

De többet nem fogok itt na én megmondtam stílusban írni eddig sem tettem túl sokat, csak ez kikivánkozott belőlem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.18. 20:08:42

Oleguer írta:Meccs közben kicsit elragadtattam magam, mikor irtam hogy [auto_cenzúra] az egész..
Utolag végiggondolva benne volt a pakliban, főleg két ekkora óriási edzői hibával.

- Tőzsér nem kell oda, ottvan Buzsáky akkor a meccs embere volt a csapatból.

- Csizmadia szélsőnek se a legjobb de belül, róla kaptuk a gólokat.

- Vass és Juhász pedig a legfontosabbak! Hiányoztak ez van :(

De továbbra is Hajrá Magyarok!
Hibázott, de belátta őket, ezért is cserélt kettőt az első félidőben. Nem volt benne a pakliban, mert akkor nem így állt volna fel a csapat az első percektől kezdve, a moldávok nagyon kemények voltak, minden játékosunkra legalább két hazai jutott, nem tudom hogy Juhásszal és Vassal mennyire lettünk volna előrébb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.18. 19:37:54

Meccset én sem láttam sajnos,nem volt otthon,de továbbra is Kitartok a srácok mellett...ahogy a többiek is írták,nagyon megérezte a csapatat a 2 játékos hiányát...de ez érthető is,mivel végre kialakúlt egy kezdő,ami jól is működött, és ha kettő alap kidől,akkor az érződik....főleg egy ilyen fiatal,és úgymond új csapatnál....

Továbbra is HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.18. 15:36:09

a meccset sajnos nem láttam, de az eredmény önmagáért beszél.
hiába hiányzott két meghatározó játékos, ezt a csapatot verni kell, nincs mese.
az utóbbi időben sajnos túlságosan felértékelődőtt a válogatott, hála a színvonaltalan magyar szak- és bulvársajtónak. én legfőképp erre vezetem vissza a vereséget. szvsz egy kicsit nagy volt a mellény és ahogy olvasom, a moldávoknak minden bejött.
talán nem is jött rosszul ez a vereség, egy kicsit talán helyreteszi a fiatalokat. a görögök ellen győzelmet várok.

hajrá Magyarok!
PCsabi
aka Game90

2007.11.18. 15:14:57

Tamás! Akkor valamilyen szinten mégis érdekel a válogatott...ha már megnézed őket :wink:

Én még mindig úgy érzem, hogy a védelmünk a leggyengébb. Juhász a legjobb játékosunk hátul, Vaskó/Vanczák sem olyan rossz. Csizmadia + Szélesi helyett kéne 2 ember.
Vadócz helyett Vass és már kész is a kp. Bár Filkor is jöhetne Tőzsér helyett, Danitól többet várok.
Sztem Priskin nagyon kevés ott elől, meglehetne próbálni 2 csatárral játszani :roll: Pl. egy ilyen kezdőt eltudnék képzelni: Fülöp - Bodnár/??, Juhász, Vaskó, Halmosi/?? - Hajnal (egy kicsit befelé húzódva), Vass, Filkor/Tőzsér, Huszti/Dzsudzsák - Gera, Priskin.
varga tamás írta:Azt meg párszor már leírtam, hogy a 'meghalnak a pályán' az nálam nem jelent semmit, az az alap, anélkül nincs miről beszélni. Csakhogy ez ma már édeskevés.
Ronaldinho? :wink: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.18. 14:05:44

Meccs közben kicsit elragadtattam magam, mikor irtam hogy [auto_cenzúra] az egész..
Utolag végiggondolva benne volt a pakliban, főleg két ekkora óriási edzői hibával.

- Tőzsér nem kell oda, ottvan Buzsáky akkor a meccs embere volt a csapatból.

- Csizmadia szélsőnek se a legjobb de belül, róla kaptuk a gólokat.

- Vass és Juhász pedig a legfontosabbak! Hiányoztak ez van :(

De továbbra is Hajrá Magyarok!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.18. 14:02:10

nincs semmi baj gyengébb napot fogtak ki a fiúk és a moldávok pedig szerencsés napot fogtak ki főleg a kapusok :!: Az mekkora volt már amikor a moldáv kapusr fejbe találta a fejes azért nem lett gól.... Am nekem Buzsáky játéka tetszet a legjobban majdnem mindne labdája jó volt GRAT neki =D>
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
pistinho
Barça B

2007.11.18. 13:57:18

a lényeg hogy nekem már meg van a jegyem a magyar - görög meccsre. és remélem jó sokan leszünk, és mi leszünk a "12." ember a pályán a magyaroknál.

amúgy meg ha berúgjuk a helyzeteinket akkor nem lett volna ez, de jó napot fogott ki a moldáv kapus is.

Hajrá MAGYAROK!
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.18. 13:51:08

antiimperialista írta:Most nem fűzök sok reményt a görögök elleni meccshez és a kedvező kiemeléshez a vb-selejtezőkre, majd lesz valami...
Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"

Szvsz egy erősen B válogatott fog jönni, akit lehetőségünk lesz meglepni, főleg ha eleve azzal a taktikkal megyünk ki, ami a 2-ős csere után volt. :roll:

Ezért erősen meglepő, hogy egy 19(?) éves srác ennyire hiányzik a kpnkról... :shock: Vass krva nagy playa. 8)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.18. 13:47:25

antiimperialista írta: Csizmadiáról kaptuk az első gólt, ott el is ment a meccs... Bár abban a gólban Fülöp Marci is vastagon benne volt, simán védhető lett volna az a lövés. A harmadik pedig óriási potya volt - ennyit arról, hogy sokan Fülöpért voltak megőrülve, szerintem Király még mindig jobb kapus.
Láttad Király mekkora potyákat kapott mind a válogatottban, mind a klubcsapataiban? Kevés az, hogy pár meccsen a legnagyobb világsztárok lövéseit is kivédi, ha aztán meg egy lassan guruló labdát nem tud megfogni és ráfeküdni, hanem átgurul a lábai között be a kapuba... :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.18. 13:45:00

varga tamás írta:közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Törökök ellen nem jáccotunk jól a kiállításig? Ha azt mondod nem, te vagy az aki szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.11.18. 13:41:15

varga tamás írta:Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.

Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül.
Nem, sosem te vagy a hunyó :lol:

Én, és a hozzám hasonlók? Honnan tudod, én hogyan viszonyulok a válogatotthoz? Egyáltalán nem is ismersz, olvasd el, LG mit írt a kérdésről... Igen szelektív a percepciód, ha nem vetted észre, amit ide írt korábban arról, hogy én hogy állok a válogatotthoz. Ha nem siklanál el alapvető dolgok felett, még komolyan is vennélek :wink:
takivini
Capitá del Barça

2007.11.18. 13:22:52

varga tamás írta:
antiimperialista írta:
varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!

Ennyit rólad, a meccset pedig értékelem a következő hsz-ben...
Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.
Attól meg, hogy nem esek hasra a magyar focisták teljesítményétől, jogom van megnézni a meccset, és jogom van róla véleményt alkotni. Szólás- és véleményszabadság van. Ha neked ez nem tetszik, nem kötelező elolvasni, vagy reagálni rá. Mert ez egy fórum.
Ja, és soha nem kértem senki védelmét, meg tudom én védeni magam, ha támadnak. Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Már bocsánat, de ami nem úgy van ami szerinted ideális, az nem lehet jó? Csak az a tökéletes amit Te úgy látsz? Mindenki más meg bekaphatja? Kedves...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.18. 13:20:07

antiimperialista írta:
varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!

Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.
Attól meg, hogy nem esek hasra a magyar focisták teljesítményétől, jogom van megnézni a meccset, és jogom van róla véleményt alkotni. Szólás- és véleményszabadság van. Ha neked ez nem tetszik, nem kötelező elolvasni, vagy reagálni rá. Mert ez egy fórum.
Ja, és soha nem kértem senki védelmét, meg tudom én védeni magam, ha támadnak. Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Kép
Marci
Capitá del Barça

2007.11.18. 12:54:28

Szerintem nem kell messzemenő következtetéseket levonni ebből a vereségből. Reménykedjünk, hogy csak kisiklásként értékelhetjük.
A kulcsemberek hiányával visszatért a védelem bizonytalansága. Remélem hosszú távon ki tud találni valamit Várhidi hogy ez ne legyen gond.
Lehet hogy már leírtátok, de sztem Tőzsér helyett Huszti lenne a legjobb megoldás.. kár az összeveszésért. A jobb meccseinken sem nyújtott olyan jót Tőzsér sztem.
Hajrá Magyarok! A fiataloknak kell tenniük azért hogy kihúzzák a focit a mostani helyzetből.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.18. 12:41:08

Fiatal a csapat, nem bírja még a folyamatos jó teljesítményt nyújtani, kellenek a meccsrutinok. Ami a legfontosabb, nem szabad összetörni és emelt fővel tovább dolgozni, mert van tétje a görögök elleni meccsnek!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.11.18. 12:12:24

Sajnos bebizonyosodott, hogy a társaság nem bírja el két nagyon fontos ember hiányát (pont ettől féltem a meccs előtt). Ezt tetézte egy katasztrofális edzői hiba (Csizmadia belső védő ](*,) ), amit az év edzőjétől nem várnék el :? Csizmadiáról kaptuk az első gólt, ott el is ment a meccs... Bár abban a gólban Fülöp Marci is vastagon benne volt, simán védhető lett volna az a lövés. A harmadik pedig óriási potya volt - ennyit arról, hogy sokan Fülöpért voltak megőrülve, szerintem Király még mindig jobb kapus.
Tőzsér "buzifiú" Dani hozta szokásos ratyi játékát, Vadócz meg nem ezen a poszton szokott játszani, ez meg is látszott a teljesítményén. Ha már megemlítettem, hogy bajusztörp a kezdő összeállításánál óriásit hibázott, azt is meg kell említenem, hogy jó érzékkel cserélt az első félidőben (csak akkor már elment a meccs :? ).
Hajnalra nagyon mérges vagyok, ha a görögök ellen nem Buzsáky fog azon a poszton kezdeni, bajusztörp elmehet a p.csába. Dzsudzsáknak hány meccsen kell még rosszul játszania, hogy végre Halmosi legyen a kezdő??? Most már eladták külföldre, nem kell tovább erőltetni - a végén még hazazavarják...
Gera is gyenge volt, Priska meg nem kapott elég támogatást.

Most nem fűzök sok reményt a görögök elleni meccshez és a kedvező kiemeléshez a vb-selejtezőkre, majd lesz valami...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.11.18. 12:02:51

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.11.18. 12:19:01-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.18. 11:24:41

LG írta:Ha mindenki szurkolt akkor is, akkor miért voltak üresek a lelátok :?: Amugy meg ha nem ez a raelitás, akkor mi :?: Tamásnak teljesen igaza van, a két barátságos mérkőzés nem ér semmit, Málta ellen kötelező volt, és bosnyákok is harmat gyengék voltak. Most meg Moldova beboritott. A görögöket lehet azért megverjük, nekik mer nem semmi tétje nincs a meccsnek. Amugy meg messze a legkönnyebb csoportot kaptuk, a csoportelső görögök jo pár csoportban a 4. helynek is örülhettek volna, de mind1, cimvédő legyen ott.
Szurkolj, én is szurkolok, de se többre, se kevesebbre ne értékeld a csapatot.
A szurkolást nem az egész országra értettem. Most sincsenek olyan rengetegen a meccseken, max. többen. De attól senki sem divatdrukker, hogy most bízik ebben a csapatban. Hogy mi a realitás? Azt teljesen biztosan egyenlőre senkisem tudhatja, mivel ez egy teljesen új keret, majd leglátjuk, mire lesznek képesek. Az eddigi győztes meccseinkről lehet más a véleménye az embereknek, lehet mondani, hogy Ő biza a barátságos meccsektől nem ájul el. Nekem az szúrja a szemem, hogy Tamás semmibe veszi a mostani keretet is, elkönyveli őket is a magyar "focigyár" kijött selejtjeként.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.18. 11:22:03

LG írta:
barca99 írta:Ha jók vagyunk meg nem említenéd, ha rosszak vagyunk egyből itt vagy... :oops:
Ez nagyon nem igaz :!: :!: :!: Várhidi előtt, mikor még ennél is sokkal lejjebb voltunk, akkor azok, akik most reménykednek, bizakodnak, és szurkolnak :lol: :lol: olyanokat irkáltak, h minek nekünk válogatott, soha többet nem nézek magyar focit, gyunyt üztek a játékosokbol stb...Akkor ezeket-ha visszaolvasol láthadot-rendesen meg is találtam :!:
Én csak reálisan probálom nézni a válogatottat, se nem jobbnak, se nem rosszabbnak :!: :wink:
Nem neked címeztem. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.18. 11:07:49

Ha mindenki szurkolt akkor is, akkor miért voltak üresek a lelátok :?: Amugy meg ha nem ez a raelitás, akkor mi :?: Tamásnak teljesen igaza van, a két barátságos mérkőzés nem ér semmit, Málta ellen kötelező volt, és bosnyákok is harmat gyengék voltak. Most meg Moldova beboritott. A görögöket lehet azért megverjük, nekik mer nem semmi tétje nincs a meccsnek. Amugy meg messze a legkönnyebb csoportot kaptuk, a csoportelső görögök jo pár csoportban a 4. helynek is örülhettek volna, de mind1, cimvédő legyen ott.
Szurkolj, én is szurkolok, de se többre, se kevesebbre ne értékeld a csapatot.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.18. 11:00:58

varga tamás írta: Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Félreértés. Lehet valakinek az a véleménye, hogy mostantól ismét gyengébb meccsek következnek, azt szólják le, aki akkor sem ismer el semmit, amikor nyerünk, ha meg veszítünk, akkor rögtön jön villogni az igazával. De mind1, csak azt nem értem, hogy minek ülsz le ilyen hozzáállással magyar meccset nézni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.18. 10:57:23

LG írta: Divatdrukker :wink: Sajnos a forumon is nagyon sokan vannak, de az egész országban is. Az olaszok elleni meccs előtt a kutya se ment ki meccsre, meg senkit nem érdekelt a válogatott, mindenki gunyz üzött belőlük, röhögött rajuk. Azota meg mindenki fanatikus drukker lett. Ez nagyonnagy képmotatás :!: Akinek nem ige, ne vegye magára, a többi meg ássa el magát jo mélyre, betonba, h még fü se nőjön rajta, mert ilyen jellemtelen [auto_cenzúra] emberekre nincs szükség. Vagy joban roszban kitartassz a csapat mellett(pl antiimperialista), vagy soha ne szurkolj nekik(pl. Tamás)
Én is előbbi csoportba tartozom, ne tévesszen meg senkit, h kritikus voltam nagyon, csak a mostani sikereket reálisan értékeltem. Perxe nem mondom, h nem javult a csapat, DE nem annyit mint itt sokan gondolnák.
A hazádnak szurkolni mióta divatdrukkerség? És elmondanám, hogy nagyon sokan leültek régebben is megnézni a meccseket, SZURKOLTAK!, csak akkor azt mondták el, ami a valóság volt. Akkor szégyenteljes volt, amit műveltek sokszor, de attól még ugyan úgy szurkoltunk (legalábbis én). Mikor egymás után jöttek a vereségek, mit kellett volna mondani? Hogy ezazz, nem baj, így tovább. Akkor az volt a realitás, hogy nem nagyunk bízunk bennük (de szurkolunk!). Most viszont nem az a realitás, hogy egy vereség után elkezdjünk károgni!
Válasz küldése