Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.03. 20:38:55

Srácok én is kihangsúlyoztam,hogy Gazidis a fő bűnös,de ez lehet nem érzékeltétek.

wenger is hibás. Azért az igazolásaitól én nem dobnék hátast. Állandóan jönnek a francia bajnokságból a gólkirályok kutyaütők.

+

Én Angliában nem ezdő van...hanem manager,akinek azért több beleszólása van a dolgokba.
Ha nagyon akarta volna,meg tudott volna tartani egy két játékost.

Valamint a sok 15 éves helyett lehetett volna venni egy két rutinosabb játékost is :D

A probléma ott van hogy nincs pénz. Gazidis eltzárta a pénzcsapot,valamint az Emirateset is törleszteni kell...
A gazdasági válság érezteti a hatását a Highburyben megépült házakat sem úgy veszik ahogy tervezték...

De jó hír hogy egy elég erős szponzor kereste fel a klubot évi ~20 milliót kaphat a csapat. <- ilyet hallottam
Abi & Tito
Mikaos
Director del Fútbol

2012.12.03. 19:57:16

Initom írta: már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.

Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.

Ééén már rég menesztettem volna. De már betelt a pohár .
És milyen okkal menesztenéd?
"Nem igazolHATtál évekig sztárjátékosokat"
vagy
"Lassan 10 éve nem tartHATod meg a sztárjátékosaidat"
vagy
"Pluszos mérleget KELLETT csinálnod, miközben a többiek zsákszámra szórták a pénzt igazolásokra"
?

Aki ismeri a klub jelenkori történetét, pénzügyi helyzetét, az láthatja, hogy Wenger évek óta túlteljesít. Kész csoda, hogy csak most áll ilyen rosszul a csapat szénája. Amíg más csapatok évente 150-200 milliókból gazdálkodhatnak, addig ő nagyjából 80-ból...de legalább 100-ért el is kell adnia játékosokat, hogy pluszban legyen a mérleg.
Ki az, aki elvárja ezek után nemhogy a bajnoki címet...de egyáltalán a TOP10-ben maradást is?
Hatalmas teljesítmény, amit Wenger művel évek óta.

Egy helyen lehet reklamálni, és az az Arsenal gazdasági vezetése, illetve annak tervei.
PCsabi
aka Game90

2012.12.03. 19:07:49

Initom írta: Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.

Criticism of Arsene Wenger is just ridiculous. Without him, Man City wouldn't be the team they are today.
:mrgreen:

Én idáig védtem őt, mert az nem az ő hibája, hogy évente kell új csapatot építenie, mert a legjobb játékosokat eladják. De azt már az ő nyakába varrom, hogy nem képes motiválni a játékosokat (legnagyobb hiba) meg nincs normális taktika, ez a DM nélküli játék vicc. Szóval már nekem is kezd sok lenni, amit csinál. De év közben tuti, hogy nem fogják kirúgni, ha esetleg 1-2 év múlva lemond, utána is csak 2 edzőt tudnék elképzelni a Senal-nál: Guardiola vagy Moyes.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.02. 19:53:59

Game90 írta:Arsenal - Swansea 0-2

10. hely, 5W, 6D, 4L. Gyülemlik a hányás.

már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.

Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.

Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.02. 19:47:32

Game90 írta:...
Ez esetben nem is írok a meccsünkről, hogy ne keserítselek még jobban el.
Illetve csak annyit, hogy Defoe és Dempsey (!!!) jól játszott, ellenben Bale és Dawson is megsérült...
"Both Bale and Dawson have suffered hamstring muscle injuries. One looks more serious than the other although both are controllable. With muscle injuries it's very difficult but it might keep Bale out for one to weeks. Dawson a little bit less." (AVB)

Kíváncsi vagyok, mi lesz Benítezzel, egyelőre az értékelhetetlent sem éri el, amit művel a kékeknél, bár igazság szerint annyira nem sajnálom őket én sem, bármennyire is bírom pár játékosukat.
Pár hasonló meccs, és repül a spanyol.

FA-kupa, harmadik kör:
Tottenham v Coventry
Manchester City v Watford
Swansea v Arsenal :oops:
Cheltenham/Hereford v Everton
Southampton v Chelsea
QPR v West Brom
Lincoln/Mansfield v Liverpool
West Ham v Manchester United
A teljes sorsolás: http://www1.skysports.com/football/news ... or-Chelsea
PCsabi
aka Game90

2012.12.02. 15:34:07

Arsenal - Swansea 0-2

10. hely, 5W, 6D, 4L. Gyülemlik a hányás.

Amúgy imádom, amikor a ManUnited hátrányban van, mindig szép pénzt hoz nekem :mrgreen:
Gareth Tello írta: Amúgy Cazorla sem rossz eddig, nem?
Első pár meccs után el voltam ájulva tőle, de az utóbbi 1 hónapban, ahogy a csapat, ő is szürke, az ellenfelek rájöttek, ha ő ki van kapcsolva, akkor gyakorlatilag nem érünk semmit sem, szóval rá jobban figyelnek. Azért 2-3 nagy passza még mindig van meccsenként ill. továbbra is ő a legkreatívabb játékosunk, de szerintem nagyon hangulatember, ami nem a legjobb, mert ha az első 5-10 percben faragják őt az agyatlan védők, akkor elmegy a kedve az egésztől.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.12.01. 19:13:55

Ideje lenne 2őt azért közé tenni:D

nem hiszem,h ilyen ütemben folytatják a srácok, ha mégis, akkor egy unalmas 6-9 kinéz :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 19:06:52

35.perc :

Reading : Man Utd. 3-4

ez valami nem normális meccs,mindenkinek ajánlom :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.01. 19:06:42

Már 4-3 a mu-nak.
Magyar megyei harmadosztály színvonal uralkodik,ott vannak ilyen színvonalú meccsek :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.12.01. 18:52:34

Elég tré a Reading-MU meccs, a 20. percben 2:2 8)

Mondjuk valszeg nem lesz értelme lejátszani, mert vezetett a hazai csapat, ergo nyerni fog a United :P

Szerk.:

23. perc 3:2 a Reading-nek :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 18:50:31

Nem hiszem el amit a Manchester művel idén :lol: :lol:
Megint hátrányba kerülnek,és 7perc alatt fordítanak,idén 9.szer!!! CSAK A BAJNOKSÁGBAN!! és a BL-ben is volt ilyen meccsük,komolyan elképesztő :lol: :lol:
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.01. 18:03:33

Szép kis meccs volt ez az Arsenal-Swansea.Az egész meccsen kb. 2 darab értékelhető támadásunk volt.Vagy lehet sokat mondtam...Ilyen kerettel a 3. vagy a 4. helyért kéne harcolnunk ehelyett az alsóházban tanyázunk.Eljött az ideje hogy Wengert elküldjék a francba.Nem képes megújulni.Ugyanazt a taktikát alkalmazza évek óta.A másik meg az hogy ilyen izub tulajdonossal mint ez a csöves Kroenke az életbe nem fogunk kupát nyerni.nem ad lóvét igazolásra,azt veri a nyálát ha nem szerzünk BL-t érő helyet.Télen jöjjön egy szélső hátvéd 2 ember a középpályára meg egy normális befejező csatár.Azt' irány az 1. hely.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.12.01. 17:53:36

Eddig ez tökéletes forduló lehet a M.U.nak!

Arsenal hazai pályán kapott ki 0-2re :D

City nem bírt otthon az Evertonnal, Chelsea hozta a szokásost :D

ideje elhúzni.

GO M.U.!

persze ilyenkor szokott jönni vmi...de most kötelező a győzelem!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.12.01. 17:47:32

Az Arsenal is egy vicc. Ritkafos csapat lett belőlük.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.01. 17:43:03

lui1698 írta:Bármennyire is szimpatikus gyerekeket igazolt idén a Chelsea, azért öröm ezt látni. :lol:
Egyetértek. A Real mellett számomra az egyik, ha nem a legunszimpatikusabb csapat a Chelsea. Bár az nem tudom, hogy milyen taktikai elképzelés volt, hogy Oscart letette a padra. Abba az 1 emberben több kreativitás van, mint a többiekben összesen.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Motaro
Jugador del Barça

2012.12.01. 16:08:54

messideco írta: Eddig sem volt az...
Nah ez itt a lényeg :-) Makker BL győzelem után kidurrantak.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.01. 15:46:03

Bármennyire is szimpatikus gyerekeket igazolt idén a Chelsea, azért öröm ezt látni. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.01. 15:44:59

Motaro írta:Európa legjobb csapata a Chelsea.....háháháháh :-)
Eddig sem volt az...

Benitez pedig szerintem out.
Kép
"And my heart will leave you never."
Motaro
Jugador del Barça

2012.12.01. 15:41:05

Európa legjobb csapata a Chelsea.....háháháháh :-)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 15:38:51

Chelsea :lol: :lol: Ezért megérte elküldeni Di Matteót,én esküszöm,hogy utálom a kékeket,de Benítezt,még nekik sem kívántam,ha van edző aki egy hullámvölgyből mélyrepülést tud varázsolni,az ő.

A legjobb hír ebben az egészben,hogy akik május óta,szurkolnak a csapatnak,azok most koppantak egy nagyot :D
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.01. 15:34:37

Pàpà Benítez
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2012.12.01. 15:34:05

Ibra a Cityhez igazolhat
Olvasom ezt a pletykát, hogy Ibra a Man Citynél köthet ki nyáron, mert szívesen dolgozna ismét együtt Mancinivel.
Azért én jót röhögnék, ha tényleg leigazolná őt a City, majd egy héttel később leváltanák Mancincit és tényleg Guardiola érkezne a helyére. :lol:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.29. 20:04:37

Game90 írta:Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.

Szombaton Swansea, otthon. Hátha egy "játszósabb" csapat ellen több esélyünk lesz nyerni...

Ja, Walcott szerződését meg hosszabbítsuk már meg végre. Fáj ezt kimondani, de ebben a szezonban a legjobb játékosunk.
Kép
Több helyen is MOM lett a srác.
Amúgy Cazorla sem rossz eddig, nem?
Megvettem PL-fantasyban (mert Benítez nem játszatja Matát), úgyhogy remélem, alakít majd valamit.
Swansea sem lesz egy sétagalopp, október 27. óta veretlenek a PL-ben, most félóra alatt vágtak hármat a West Bromnak, a Michu-Routledge-Pablo hármasnak nagyon megy.

Mi nyertünk 2-1-re a Pool ellen, sajnos nem láttam a meccset, de elméletileg Bale ismét fantasztikusan játszott az öngólja ellenére is, gyakorlatilag ő nyerte meg a találkozót a gól-gólpassz kombójával.
Nem hiszem, hogy jövő nyáron meg tudnánk tartani...
AVB: "Like all of our key players, Gareth is on a long-term contract as we continue to build for the future and his progression will be of benefit to our team.
"He is an important part of our future and we have no intention of letting any of our top players go."

Bárcsak minél tovább maradna!
Sandro továbbra is a középpálya lelke, azért is, mert Dempsey még mindig nem találja a helyét, ahogy a helyére becserélt Sigurdsson is ismételten pocsékul játszott a tudósítások szerint.
Azért nagy rizikót rejt magában az, hogy nincs egy normális irányítónk... Amíg Bale és Lennon ilyen remek formában van, még nem akkora gond, de ha ők hullámvölgybe kerülnek, az igen nagy szívást jelenthet.
Viszont a védelem kezd összerázódni, Dawson-Gallas páros elvileg jó volt középen, valamint Walker és Vertonghen is remekelt.

Így felléptünk a tabella ötödik helyére, három ponttal lemaradva a West Brom és a Chelsea mögött.
Következik: Fulham-Tottenham. A Fulham hat meccse nyeretlen, remélem, nem ellenünk fog megtörni a jég.

Chelsea: Rafa eddig nevetséges, két 0-0 egymás után, könnyen lehet, hogy ez lesz a dologból:
Kép
:D
PCsabi
aka Game90

2012.11.29. 17:19:26

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).
Én is döntetlent tippelnék, már csak azért is, mert az Everton az utóbbi hét fordulóban ötször ikszelt. :D
Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.

Szombaton Swansea, otthon. Hátha egy "játszósabb" csapat ellen több esélyünk lesz nyerni...

Ja, Walcott szerződését meg hosszabbítsuk már meg végre. Fáj ezt kimondani, de ebben a szezonban a legjobb játékosunk.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.27. 18:05:38

Game90 írta:Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunk :)
Láttam, szóval nincs több kérdésem. :oops: :lol:
Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).
Nehéz meccs lesz, a Jelavic-Naismith duó jó formában van, ráadásul Fellaini is visszatér az eltiltásából.
Én is döntetlent tippelnék, már csak azért is, mert az Everton az utóbbi hét fordulóban ötször ikszelt. :D

Ellenben a számok Senal-győzelmet jósolnak:
- Arsenal have won eight and lost none of their last 10 Premier League meetings against Everton.
- Arsenal have scored 81 goals in Premier League history against Everton; only Man Utd (82 v Everton) has seen one team score more against a single opponent in the competition.
- Arsenal have inflicted Everton’s two biggest defeats in the Premier League - 6-1 in August 2009 at Goodison Park and 7-0 at Highbury in May 2005.
- In the last 21 games against Arsenal (in all comps), Everton have only managed more than one goal in a game on one occasion.

Ráadásul Walcott is visszatérhet, ha jól láttam, így ismét összeállhat a Walcott-Cazorla-Podolski-Giroud kvartett.

Lesz még egy London-Liverpool derbi szerdán, mégpedig a Tottenham-Liverpool. :)
Jó hír: Sandro is available for Wednesday night's Premier League clash against Liverpool. :)
Be is raknám vékápéba Huddlestone barátunkkal együtt, Dembélé meg lehetne akár irányító, mert sem Dempseyt, sem Sigurdssont nem látnám szívesen egy ilyen meccsen a pályán.
Középre most Dawson-Caulker legyen, igaz, Steve annyira nem teljesített jól a West Ham ellen, de most bízom benne, hogy remek lesz. Dawson meg Dawson, az Arsenal ellen is jól szállt be a meccsbe, egy Pool (és Suárez) nem jelenthet akadályt neki. :D (Amúgy vinné a QPR (Redknapp...), de szerencsére kijelentette, hogy maradni akar.)
Elvileg Lloris fog kezdeni a kapuban, ami szintén jó hír, tekintve, hogy minél több játékidőre van szüksége a gallnak.

Tottenham have won the last five home games against Liverpool in all competitions.
Zárszónak jó is. :mrgreen:
Válasz küldése