Game90 írta:Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.
Szombaton Swansea, otthon. Hátha egy "játszósabb" csapat ellen több esélyünk lesz nyerni...
Ja, Walcott szerződését meg hosszabbítsuk már meg végre. Fáj ezt kimondani, de ebben a szezonban a legjobb játékosunk.

Több helyen is MOM lett a srác.
Amúgy Cazorla sem rossz eddig, nem?
Megvettem PL-fantasyban (mert Benítez nem játszatja Matát), úgyhogy remélem, alakít majd valamit.
Swansea sem lesz egy sétagalopp, október 27. óta veretlenek a PL-ben, most félóra alatt vágtak hármat a West Bromnak, a Michu-Routledge-Pablo hármasnak nagyon megy.
Mi nyertünk 2-1-re a Pool ellen, sajnos nem láttam a meccset, de elméletileg Bale ismét fantasztikusan játszott az öngólja ellenére is, gyakorlatilag ő nyerte meg a találkozót a gól-gólpassz kombójával.
Nem hiszem, hogy jövő nyáron meg tudnánk tartani...
AVB:
"Like all of our key players, Gareth is on a long-term contract as we continue to build for the future and his progression will be of benefit to our team.
"He is an important part of our future and we have no intention of letting any of our top players go."
Bárcsak minél tovább maradna!
Sandro továbbra is a középpálya lelke, azért is, mert Dempsey még mindig nem találja a helyét, ahogy a helyére becserélt Sigurdsson is ismételten pocsékul játszott a tudósítások szerint.
Azért nagy rizikót rejt magában az, hogy nincs egy normális irányítónk... Amíg Bale és Lennon ilyen remek formában van, még nem akkora gond, de ha ők hullámvölgybe kerülnek, az igen nagy szívást jelenthet.
Viszont a védelem kezd összerázódni, Dawson-Gallas páros elvileg jó volt középen, valamint Walker és Vertonghen is remekelt.
Így felléptünk a tabella ötödik helyére, három ponttal lemaradva a West Brom és a Chelsea mögött.
Következik: Fulham-Tottenham. A Fulham hat meccse nyeretlen, remélem, nem ellenünk fog megtörni a jég.
Chelsea: Rafa eddig nevetséges, két 0-0 egymás után, könnyen lehet, hogy ez lesz a dologból: