Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélhetőleg nem! Bizakodjunk!doki írta:Gratulálok a csapatnak!Úgy néz ki,hogy most tényleg elindult valami,de kicsit félek ,hogy csak a tétnélküliség hat rájuk jótékonyan.
Bár csak "szóban":Saviola írta:0-1!![]()
El is felejtette,hogy ma meccs van..de a gólt láttam.![]()
![]()
Majd ha valaki tud,egy öf. -t lökjön,köszi!
Te ne írj nekem,h ki mibe szól bele...azt magas szinten műveled azt hiszem.varga tamás írta:Már megint mi a francot ugatsz bele? Ki kérdezett Téged, Miki! Nem veled diskuráltam. Rosszabb vagy, mint egy vénasszony.ozsimiki írta:Zozzy! Te még vársz vmi mást tamástól?Mert én már nem....de hagyjuk is szntem meg a maga világában...
HAJRÁ MAGYAROK! Jól teljesítünk! Nem jó a meccs,de helytállunk....
ÍGY TOVÁBB!
Azt meg nem kívánom megismételni, hogy a tisztelet legalapvetőbb normáinak a betartását Tőled is elvárom. Ha én nagy kezdőbetűvel tudom írni a neved, akkor a viszonosság elve azt hiszem megköveteli, hogy Te is így tégy! Ha nehezedre esik, szólj, vagy ha nem vagy rá képes, akkor figyelmen kívül hagyom.
Már megint mi a francot ugatsz bele? Ki kérdezett Téged, Miki! Nem veled diskuráltam. Rosszabb vagy, mint egy vénasszony.ozsimiki írta:Zozzy! Te még vársz vmi mást tamástól?Mert én már nem....de hagyjuk is szntem meg a maga világában...
HAJRÁ MAGYAROK! Jól teljesítünk! Nem jó a meccs,de helytállunk....
ÍGY TOVÁBB!