Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne jinxeljetek már.REMY írta:szerintem is leesik nekik egy FA vagy ligakupa.ozsimiki írta:Viccet félretéve, szerintem idén a liga kupa le fog esni Wengeréknek
Összekeversz valakivel, rajtam jobban állna ez a bugyi.lui1698 írta:Pataki mester after party-t tart:
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf
messideco írta:i'd give a high 5-2 a spurs fan right now
Ok, ty. Csak azelőtt kapcsoltam oda, nem elejétől nézem:Dpitta19 írta:Az csak az elmúlt öt percre vonatkozott...Piquenbauer írta:Mi a ...-om? West Brom-Chelsea 30. perc, 75:25%-os labdabirtoklási arány a West Bromnak...
Az csak az elmúlt öt percre vonatkozott, összességében többet van a bogyó a Londoniaknál.Piquenbauer írta:Mi a ...-om? West Brom-Chelsea 30. perc, 75:25%-os labdabirtoklási arány a West Bromnak...
messideco írta:
i'd give a high 5-2 a spurs fan right now
nem mondtam rájuk semmi rosszat,egyszerűen sokkal gyengébbek mentálisan mint a többi játékos,nem hiszem,hogy ennek rasszista töltete lenne,egyszerűen így látom,amit fizikálisan plusszba tudnak,azt a elveszitík ezekkel a dolgaikkalDr.Dre írta:ez azért egy kicsit rasszista hozzászólás volt....Mezner2 írta: Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.
ez azért egy kicsit rasszista hozzászólás volt....Mezner2 írta: Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.
Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.Game90 írta:
Adebayor meglőtte a gólját, de szerencsére csak 20 percig kellett félnem tőle. Ismét megmutatta, hogy mekkora idióta gyökér.
szerintem is leesik nekik egy FA vagy ligakupa.ozsimiki írta:Viccet félretéve, szerintem idén a liga kupa le fog esni Wengeréknek, amivel a francia sikeredző bebetonozza magát még vagy 5 évre.
lui1698 írta:zsírú-j
Walcott gólpassz, Giroud gól...Game90 írta:Az elöl lévő négyes min. 2 tagjától nagy meccset várok (tipp: Walcott, Giroud).
Védelmet én sebezhetőnek tartom Gallas-szal, Adebayor-tól valamiért félek.
Köszönjük.ozsimiki írta:Nah a végén még megint odaérnek a 4. helyre az ágyúsok, szörnyű
Game90 írta:Adebayor-tól valamiért félek.
Védelem valóban sebezhető, bármekkora király is Vertonghen.Game90 írta:Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud, Podolski.
Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Arshavin.
Tottenham: Lloris - Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale - Defoe, Adebayor.
Subs: Friedel, Dawson, Livermore, Townsend, T. Carroll, Sigurdsson, Dempsey.
Nálunk jelen pillanatban ez a legerősebb kezdő, Szczesny végre visszatér, Vermaelen - Lennon versenyfutás szép lesz, bár még mindig inkább a belga, mint az a bohóc Santos. Az elöl lévő négyes min. 2 tagjától nagy meccset várok (tipp: Walcott, Giroud).
Lloris az egyik kedvenc kapusom, rá kíváncsi vagyok, mióta Angliában véd, még nem láttam játszani. Védelmet én sebezhetőnek tartom Gallas-szal, szerintem Arteta + Wilshere > Sandro + Huddlestone. Adebayor-tól valamiért félek.
COYG!
Mondjuk ez kamu volt, mert játszott a válogatott meccsen és most is kezdő. De ettől függetlenül Hodgson fejét még mindig szétvernémGame90 írta: Hodgson büdös fejét meg szétverném egy vidrával, muszáj volt neki erőltetnie Wilshere-t, állítólag megsérült az angolok edzésén és kihagyja a Spurs elleni meccset.
Ugyan már, csak a szokásos.Game90 írta:GT, mondjuk ti is jól álltok a sérültekkel... Főleg Lennon hiányzása jönne jól, ha játszana, tuti, hogy bohócot csinálna Santos-ból/Vermaelen-ből.
GoonerTalk #THFC have injury doubts ahead of Saturday's NLD at the Emirates. Walker, Defoe & Lennon big doubts. Kaboul, Parker & Assou-Ekotto out.