Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez a kiégett Black Eyed Peas műsor, valami botrányos volt.palesz77 írta:Most kapcsolódtam be, mi az isten ez a megnyitó???
palesz77 írta:Most kapcsolódtam be, mi az isten ez a megnyitó???
Dybala is visszasegít ebben a felállásban (nem mintha úgy elég lennecsababarca írta:Zidane okos, Iscot játszatja, kamillázhatnak majd Chielliniék. egy faék Balet röhögve szedtek volna le. Majd a 70. perc után jöhet, akkor már könnyebb dolga lesz.Nero. írta:Bale nem kezd,Isco es Varane igen. Pepe meg mindig serult? En inkabb ot tettem volna a francia helyett.
Pepe is alig jászott tavassszal, hidegen betenni butaság lenne.
Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Mandzukic – Higuaín.
nem látom, hogy az a Pjanic-Khedira belső kp majd felveszi a versenyt a kroos-modric kp-val.
Zidane okos, Iscot játszatja, kamillázhatnak majd Chielliniék. egy faék Balet röhögve szedtek volna le. Majd a 70. perc után jöhet, akkor már könnyebb dolga lesz.Nero. írta:Bale nem kezd,Isco es Varane igen. Pepe meg mindig serult? En inkabb ot tettem volna a francia helyett.
Nekem valamiért olyan megérzésem van, hogy a mai ilyen meccs lesz. Annyira adná magát, ha a védelmük ma becsődölne, és CR is elrakna 1-2 gólt legalább nekik.Nero. írta:Előző két Real BL oriasi lutri volt egy hihetetlen vesztes mentalitású Atletico ellen. A serleg az serleg, de azoknak igazuk van akik most már várnak a Realtól egy olyan dontot mint amit mi toltunk a United ellen 2x, vagy a Juve ellen, vagy a Milan 2007es, Bayern 13as győzelme ahol tényleg meg is van verve az ellenfél.
Menj már és tenylegpalesz77 írta:Sporton Forza Juve van nyugi.Nero. írta:https://instagram.com/p/BU3uOq9jg4u/
Majdnem eltaláltamNa kb. ennyit arról hogy mit jelentene Katalóniának meg a Barca-csalàdnak egy 12. BL cím.
A 10. terhe tízszer ekkora volt már kb, kétlem, hogy megviselné a Realt, főleg a mostanit, akik mentálisan rendben vannak.visca el barca írta:szerintem meg pont nem. a reálon ott van a duplázás terhe, ami 1000x nagyobb mint a juvééBob_Marley írta:Teher szerintem a Juventuson van
Sporton Forza Juve van nyugi.Nero. írta:https://instagram.com/p/BU3uOq9jg4u/
Majdnem eltaláltamNa kb. ennyit arról hogy mit jelentene Katalóniának meg a Barca-csalàdnak egy 12. BL cím.
szerintem meg pont nem. a reálon ott van a duplázás terhe, ami 1000x nagyobb mint a juvééBob_Marley írta:Teher szerintem a Juventuson van

Nero. írta:Az 3-2-3-1-1 lesz szerintem. Gondoltam hogy beteszi de amugy igaza van mert Barzalghi is piszok jó vèdő, Alves meg támadónak is nagyon jó.

kicsit túl akarja biztosítani Allegri, szerintem ez nem jó ötlet annyira.visca el barca írta:annyi változást jósolnak, hogy a jobboson nem alves-cuadrado, hanem barzagli-alves duó lesz.