Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem te lökött vagy!!!Má megbocsáss!!!varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat, és a hatból három ezer százalékos gólhelyzet, amit kihagyni nagyobb művészet volt, mint berúgni.
A helyünkre kerültünk, az olasz meccs csak egy kisiklás, egy érzéki csalódás volt. Szerdán Isztambulba pedig a biztos vereség tudatával utazhatunk. Sajna az olasz virtus helyett a montenegrói förtelmet mutatták a játékosok. Az egyetlen dícsérhető játékosunk Dzsudzsák volt, nem is értem, mit keres még Debrecenben. Ja, és Muszlimovicsnak meg köszönjük meg. Muszlimovics volt a magyar válogatott 12. játékosa.
És még TE kérdezed mástól hogy melyik meccset nézte???varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat, és a hatból három ezer százalékos gólhelyzet, amit kihagyni nagyobb művészet volt, mint berúgni.
A helyünkre kerültünk, az olasz meccs csak egy kisiklás, egy érzéki csalódás volt. Szerdán Isztambulba pedig a biztos vereség tudatával utazhatunk. Sajna az olasz virtus helyett a montenegrói förtelmet mutatták a játékosok. Az egyetlen dícsérhető játékosunk Dzsudzsák volt, nem is értem, mit keres még Debrecenben. Ja, és Muszlimovicsnak meg köszönjük meg. Muszlimovics volt a magyar válogatott 12. játékosa.
Oké Tamás lásdd csak így...ezek még nagyon fiatalok,és még lehet bennük annyi,h sanszunk legyen vmikor (2-3 év múlva) egy csoport 2.helyre,onnan meg két meccs ,és EB,v Vb....varga tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Hoztuk! Tét meccs,és hoztuk! GRT! Szép volt fiúk! Így kell tovább fejlődni,és akkor talán 2-3 éven belűl komoly sanszunk lehet kijutni egy világversenyre...előbb nem hinném,de cáfoljanak rám!
Te melyik meccset nézted? Merthogy nem a fehérvárit, abban biztos vagyok. Világversenyre nem 2-3, hanem 32-33 év múlva se jutunk ki. Jobb is.
Fő az optimizmus.varga tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Hoztuk! Tét meccs,és hoztuk! GRT! Szép volt fiúk! Így kell tovább fejlődni,és akkor talán 2-3 éven belűl komoly sanszunk lehet kijutni egy világversenyre...előbb nem hinném,de cáfoljanak rám!
Te melyik meccset nézted? Merthogy nem a fehérvárit, abban biztos vagyok. Világversenyre nem 2-3, hanem 32-33 év múlva se jutunk ki. Jobb is.
Miki!ozsimiki írta:Hoztuk! Tét meccs,és hoztuk! GRT! Szép volt fiúk! Így kell tovább fejlődni,és akkor talán 2-3 éven belűl komoly sanszunk lehet kijutni egy világversenyre...előbb nem hinném,de cáfoljanak rám!