Kovbal88 írta:Azért most is látszik, hogy minden egyes pontocskának, milyen nagy szerepe van. Ezt a bajnokság simán meglehetett volna, ha nincsenek azok a béna meccseink. Kicsit igazságtalan, a Real bónusz mérkőzése. De ez így alakult.
Botlani biztosan nem fognak többet, mint mi. A Deportól többet vártam, de mivel, hogy jobb volt a Real mindegy is, hogy 1 vagy 4 góllal nyernek. A Bl-ig lenne jó pontot hullajtaniuk, mert ha kiesnek a bajnokságot, már mindenképpen be akarják húzni.
Én a Valenciát várom, hátha sikerül megtréfálniuk.
Ha ők nem, akkor lényegében eldőlt. Malaga az lényegében már előre kijelentette hogy lefekszik nekik.
Sevilla még talán, de ők is eléggé hektikusak mostanság, főleg idegenben.
Celtától nem várom hogy megtréfálják otthon őket, és hozzásegítsék ahhoz a csapathoz a bajnokságot, akik 5-0-ra verték őket.
Azért most jól jönne az az elvett 2 pont a Betis ellen, nameg a Malaga ellen...Ha ebből levonjuk azt hogy a Sociedad ellen nem érdemeltünk pontot, akkor is 3 pont előny, a többi meccsről nem is beszélve. Ezért is várom a videobírót.
DE! Ha innen megnyeri a Real Madrid akkor meg is érdemlik a bajnokságot, és nem a bírói ténykedések miatt veszítjük el a ligát, hanem azért mert Lucho sokszor dagadtra rotálta a csapatot...
Irónikus hogy a történelem során először nyerünk a Bernabeuban, Calderonban, Mestallában, Sánchez Pizujánban, San Mamesben és még kitudja melyik nehéz terepen, de pont most nem leszünk bajnokok ha így halad.
Ebből is látszik a gond, hogy sokszor túl lebecsültük a csapatokat főleg otthon. 1-1 harcos idegenbeli meccs még simán belefér, nade ilyenek, hogy Alaves ellen C kat. kezdőt felküldeni, mikor előtte pár meccsel tréfálták meg az Atletit a Calderonban, több mint őrültség.
csabooo : Engem egyedül a tavalyi győzelmük az ami kiverte a lécet.
Kis túlzással Sevillának nehezebb dolga volt az El döntőbe jutni mint a RM-nak döntőbe.
Arról nem beszélve hogy talán első csapat akinek megadtak lesgólt BL döntőn.
A 2014-eset nem sajnálom tőlük, mesterien verték halálra a Bayernt.