Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam egy aranylabdásnál igen,nagy lényeg az ősz is,mert bajnokságot csak úgy tudsz nyerni ha ott is kiegyensúlyozott vagy,és hozod a meccseket,de a BL-ben,illetve ott is a hajrá az márciustól kezdődik,és akkor élesedik.S.Agüero írta:Komolyan kérdezem, mik azok a nagy meccsek akkor? Clásico+negyeddöntőtől a BL, vagy mi?![]()
Kupadöntő, Tico, Sevilla elleni meccsek nem számítanak bele?
Mert akkor ezek szerint van 5-6 nagy meccs egy évben jó esetben, aztán ez dönt a kupákon kívül.
Ha a Juve nyeri a BL-t, akkor simán esélyes lesz Messi is, főleg egy jó ősszel.
Most ezen a kérdésen gondolkodj el..MessiNeymarSuarez írta:
Mondjuk tényleg érdekes....
Ha ez egyéni díj, miért az számít hogy milyen díjakat nyert a csapat?
Nem tudom. Jó nagy hülyeség volt.Ha viszont csapatdíj, akkor miért nyerte pl Ronaldo 2013-ban kupa nélkül, mikor a Bayern Triplázott?
Nem tudom hogy ez nekem szólt-e,de nem írtam egy szóval sem hogy Ronaldonak kell kapnia.Ha egy Müller juttatja tovább a Bayernt, akkor senki sem kiált aranylabdáért, ellenben ha Ronaldo, akkor rögtön a fél világ.
Mikor rúgtak ők ennyi gólt mint Ronaldo...?Ronaldo nem több már, mint egy kilences. A ziccereit beveri, ha odakerül, de ezt megtette anno Inzaghi, meg Nistelrooy is mondjuk, játékban meg ők sem voltak gyengébbek, mint az idei Ronaldo. Aranyzsuga közelébe mégsem kerülhettek...
Pjanicot egy haverom mondta de őt ismerve szerintem csak félre olvasta Pjacát szoval az vissza.markionni írta:Pjanicost hol olvastad?Nero. írta:Buffont kihagyta a mai edzest, Pjanic meg elvileg tutira nem lesz
![]()
![]()
Mibe hogy Dybala se lesz 100%os
Buffon meg nem serules miatt hagyta ki az edzest, hanem kisebb betegseg miatt, szerintem 40 fokos lazzal is ott lenne ugyhogy mindegy is hogy ma kihagyta az edzest.
Pjanicost hol olvastad?Nero. írta:Buffont kihagyta a mai edzest, Pjanic meg elvileg tutira nem lesz
![]()
![]()
Mibe hogy Dybala se lesz 100%os
Ezek szerint vagy azt nem tudod, hogy mennyi idős vagyok, vagy számolni felejtettél el.EBbetyar írta:gondolom sokat fogtál fel a fociból 10 évesen...S.Agüero írta:Ja, nem volt sehol Messi 2010-ben.
nem forumozok mashol.Nero. írta:Te vállald fel az ottani nicknevedet öcskös, bár ugyse mered![]()
Amikor nincs FIFA év játékosa díj, akkor minden évben a legjobb jatekos kapja az aranylabdát. Vagy 2010ben szerinted egy edző elobb választotta volna a csapatába Sneijdert mint Messit?
Játszod itt a hülyét, majd pont egy madridistának fogom elmagyarázni akiket már 10 éve aláz az argentin jobbra balra.
Tavaly pl. CR aranylabdája jogos volt, de az Év játékosa díjat Messinek kellett volna kapnia.
vállaljad ha már szidod a másikat ne rejtsed elNero. írta:https://www.youtube.com/watch?v=hkL-lbf4tLI" target="_blankEBbetyar
https://www.youtube.com/watch?v=Jeiu7y-a220" target="_blank
Kicsit szelektiv a memoriadA hofeher haverok nem nagyon tudtak mit kezdeni vele.
![]()
Jonnek mint a csotanyok...
https://www.youtube.com/watch?v=hkL-lbf4tLI" target="_blankEBbetyar
Mondjuk tényleg érdekes....S.Agüero írta:Komolyan kérdezem, mik azok a nagy meccsek akkor? Clásico+negyeddöntőtől a BL, vagy mi?![]()
Kupadöntő, Tico, Sevilla elleni meccsek nem számítanak bele?
Mert akkor ezek szerint van 5-6 nagy meccs egy évben jó esetben, aztán ez dönt a kupákon kívül.
Ha a Juve nyeri a BL-t, akkor simán esélyes lesz Messi is, főleg egy jó ősszel.
Volt ket csapat is a vilagon akik eddig jobban teljesitettek mint a Barca.Motaro írta:Ez is egy véleménymiro. írta:Abban hogy nem Messinek kene kapnia az aranylabdat biztos vagyok.
Nem egy kategória a kettő. Nem is értem, hogy miért kell választani.Motaro írta:Szerintem teljesen egyértelmű, hogy Messinek. Minden mutatóban CR előtt jár.Nero. írta: Mindig azt mondjatok hogy nem neki kene kapni az aranylabdat de azt sose teszitek hozza hogy akkor kinek?
Ez is egy véleménymiro. írta:Abban hogy nem Messinek kene kapnia az aranylabdat biztos vagyok.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy Messinek. Minden mutatóban CR előtt jár.Nero. írta: Mindig azt mondjatok hogy nem neki kene kapni az aranylabdat de azt sose teszitek hozza hogy akkor kinek?
Viszont Rafinha is lassan annyit sérült mint Verma, hiába lőtt pár gólt, az meg már jobb nemlesz sajnos. Egyébként érdekes dolog az a könnyebben beépíthető, mert szerintem javarészt jobban épültek be az utóbbi időben a külhoniak. De ha nem is több, minőségre biztosan jobbak.Bob_Marley írta:Nem stabilabb, de valószínűleg könnyebben beépíthető, de igen ez nem szentírás, de működő modellnek tűnt! Kiegészítőnek Arda vagy Rafinha megállta a helyét, Paco is abszolút éledezik. Denis és Gomes, aki elmarad az előző csapatnál mutatott játékától.
Sampert remélem visszahozzuk.