Bob_Marley írta:
Én Chino hsz-re reagáltam csak nem másoltam be telefonról, bocsánat.
Pont, hogy a Real kezd spanyolosítani mi kevésbé, szerintem hiba egyébként, eredményesebbek is most. Mondjuk jöjjön Herrera és ok.

De bőven lehetne szemezgetni a spanyol ligán belül, s remélem Valverde meg is teszi és adott esetben a Bilbaoból is hozhat embert, Benat vagy San José ügyes kis játékosok, Williams meg talán a mezőny leggyorsabb embere.
Hoznánk egy középsze 30 évesr Benat-ot a padra cagy San José-t? A padot sem erősítenék rendesen. Nem jobb ha érkezik egy klasszis a kezdőbe és olyan játékosok szállhatnak be a középpályára, mint Ini vagy SR, Rafinha. A stabilitás nem egyenlő azzal, hogy hozunk eg favágó Benatot. Amellett Valverde ide vagy oda a Bilbaoból minden csak nem könnyű igazolni. Williams, pedig rohadt nagy luxus. Ő is kerülni legalább 60-ba (alsó hangon) a padra.
Először azt kellene szem előtt tartani, hogy ki tud érdemi javulást hozni a kezdőbe, mert azzal a padunk is erősödik.
Azért a Real spanyolosításától én nem lennék elájulva. Utoljára Iscot hozták azt hiszem, aki kezdőjátékos (Bale sérülése esetén) a középszer, már nem fiatalnak számító Nacho-nál meg Vazquez-nél (hogy a többi esetlegesen feljövő fiatalról ne is beszéljünk) cserészinten is vannak erősebb külföldiek. Nálunk azért ott van a kp-ra Denis még Rafinha-t is ide sorolhatjuk, ha pedig Vidal egészséges volt akkor még SR és a kezdőben még egy spanyol.
Ki az a spanyol aki alkalmas lenne a hiányposztok megoldására? Jobbosra kb. csak Carvajal, kp-ra talán Isco, esetleg (bár nem igazán) Koke. Nem kell mondanom mennyi esély van őket megszerezni. Aki megfelelő és náluk valamivel könnybben megszerezhető az Thiago, de ő is csillagászati összeg, ha egyáltalán el akarna jönni.