2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez igaz,kíváncsi leszek mennyit tud hozzátenni.LG írta: Podolski legalább olyan szempontból jobb igazolás, h nem akkora zsákbamacska, mint 17-19 éves gyerekek.
Egy szóval sem mondtam, h nem zavar. csak nem kergetek hiú ábrándokat. A legnagyobb baj a tulajdonosokkal van, ők nem hajlandóak elég pénzt áldozni a csapatba, addig pedig nem nagyon várhatók eredmények.miihii írta:Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen?LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben.
Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen?LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben.
De,egészenLG írta:Nem egészen. Tavaly pl. sokkal jobban le letettek írva, mint ahogy aztán teljesítettek, voltak, akik azt mondták, h a BL sem lesz meg.S.Agüero írta:Mindig így kezdődik, h nem lesz rossz ez az Arsenal, aztán a végén mindig kiesnek a BL-ben a negyeddöntőben, a bajnokságban meg a BL indulásért küzdenek.
Nem egészen. Tavaly pl. sokkal jobban le letettek írva, mint ahogy aztán teljesítettek, voltak, akik azt mondták, h a BL sem lesz meg.S.Agüero írta:Mindig így kezdődik, h nem lesz rossz ez az Arsenal, aztán a végén mindig kiesnek a BL-ben a negyeddöntőben, a bajnokságban meg a BL indulásért küzdenek.
Ez szinte már 100%, kifizetjük érte a kivásárlási árat (12 millió), az EB után már jöhet is az orvosira. Chamakh-nál és Park-nál csak jobb lehet, de neki is csak akkor van értelme, ha többet játszik, mint az előbb említett két úriember. De nálam már plusz ponttal indul, több csapat is érdeklődött iránta, de ő az Arsenal-ba akart igazolni, pedig máshol magasabb fizetést is kaphatott volna. Kicsit furcsa, hogy még csak június van, de már két új igazolás és egyikük sem ilyen 16 éves angolai tehetségvisca el barca írta:A France Football honlapjának beszámolója szerint Olivier Giroud, a Montpellier támadója, a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi gólkirálya az Arsenalban folytatja pályafutását.
jó fogás lesz ha tényleg így van. ha podolski vagy ő beválik, akkor már jol jarnak
Én is eléggé fázok tőle.LG írta:Én csak az EB-n láttam Dzagojevet, de engem nem győzött meg. Igaz, h lőtt 3 gólt, de játékban 0 volt. Még Gomez is többet mutatott mezőnyben, mint ő.