Kösz veb hogy hivatkozási pont lettem.
én ősszel is mondtam, nem véletlenül, és hasraütésre, vagy mi, vagy senki nem állítja meg őket.
hát nekünk rosszul sült el ez a tavasz, így esélyünk sincs már rá.
Juve oké, aranyosak, meg minket kivertek, de mi nem voltunk szint sajna. azt látom a juvénél is, hogy van 11 emberük, és slusszpassz. vékonyak.
Realnál van a kezdő 11, mellette a padon 3-4 ember, akiket akármikor berakhatsz, hozzák a lendületet, és semennyire nem lógnak ki lefelé. ezek döntik el a párharcokat.
Atma meg lehet hogy tud támadni is, de ettől függetlenül a nagyobbak ellen a régi receptet erőltetik, és feladják a támadás lehetőségét...magyarul a lúzer, örök kiscsapat stratégiájukat nyomatják, ami öngyilkosság pl a real ellen. ezért nem fognak soha blt nyerni, hiába verekszik magukat a kapujába.
Monacon meg átfutnának, lehet a franciákban bízni, de ők is majd akkor csődölnek be pont, amikor a reallal kéne felvenniük a kesztyűt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."