Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát ez nagyon nem kellett.....Sidibe azért okosan beduplázott a semmire és elcsúszott. Nem akarom őt ennyit bántani, de gyenge pont.

Azért az brutális, hogy a Monaco góljainak 59%-ban benne voltak a védők.
Mint a régi szép időkben nálunk, ahol folyamatosan jöttek szélről a labdák
Mint a régi szép időkben nálunk, ahol folyamatosan jöttek szélről a labdák
Fú, tényleg rég volt már, hogy az Ajax odakerült a tűz közelébe vmelyik európai kupasorozatban. Nem gondoltam volna, hogy igy leiskolázzák a Lyont! Ha már idáig eljutottak, jó lenne, ha behúznák.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tiszta kilencvenes évek feeling, Ajax-Monaco menetel.
Nem hiába nézegetünk mindkét csapatból játékosokat mi is.
BL-re én merészet érzek, szerintem a Monaco szétfogja futni a Juventust.

BL-re én merészet érzek, szerintem a Monaco szétfogja futni a Juventust.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Eddig jó az Ajax meccs, uralják a játékot, vezetnek 2 góllal. Még egyszer ennyit a második félidőben is majd, és tökéletes lesz.
Dolberg nem csinál sokat, kb 10-szer ért labdához, de 1-ből 1 ziccert belőtt, szóval eddig hozzáteszi ő is a magáét. Davinson Sanchez pedig baromi jónak tűnik tényleg, nem csoda, hogy figyeljük.
Szerk.: Már 3-0!

Szerk.: Már 3-0!

-
- Entrenador del Barça
Úgy látom ez a topic átment egy aranylabda topicba! 
Az én véleményem a következő erről az aranylabda dologról! Én személy szerint soha nem kedveltem Cét, már a MU-ban sem. Szerintem akkor sem szeretném, ha itt kötött volna ki. De nyilván ez egy személyes vélemény. Angliában mikor elkzdte Sir keze alatt a munkát, akkor azt láttam, hogy bármennyire unszimptikus a srác nekem, de egy hatalmas játékost láttam benne. Összességében vitathatatlanul az is lett, bár nekem bőven van hiányérzetem. Egy hihetetlen gólgép, aki nagyon érzi a kaput. De én többet vártam tőle játékosságban a pályafutása elején. Az a robbanékonyság, pimasz cselek, hihetetlen lövések, új technikája szabadrúgások, amik őt reflektorfénybe helyezték eltűntek, és maradt egy iszonyat gólerős játékos, aki döntögeti a gólrekordokat. Mindenképpen egy nagy focistaként fogom őt számon tartani, de a góljai miatt. Nálam a legnagyobbak (akiket láttam), az Zizu, Ronaldo, Messi és a személyes kedvencem Ronaldinho! Utóbbi hihetetlen, de csak egyszeres aranylabdás, mint ahogy Zizu is, de nálam mindketten magasan a portugál előtt vannak, mert olyat adtak a focinak, - ahogy labdához értek, lekezelték azt, cseleztek ... - ami miatt bármikor érdemes volt őket nézni. Cé hozza a gólokat, és vitathatatlanul nagy játékos, de nekem nem ér fel az általam látott legnagyobbakkal akkor sem, ha 7x nyeri meg az aranylabdát!
Az idei évi aranylabdának vélhetően ugyanúgy Cé és Messi a két fő várományosa. Olyat senki nem robbantott idén, ami miatt veszélyben lenne az ő elsőségük. Talán a Juve ha Bl-t nyer, és Buffon mondjuk tizipárbajban kivédi a szemüket, akkor tuti nagy kampány lenne, hogy nyerje ő, de akkor sem jönne össze neki.
Az én személyes véleményem szerint mindig lehet vitázni azon, hogy ki érdemli meg leginkább, de azt gondoltam, hogy a tavalyi EB miatt aranylabdát kapó Cé nagyon elmaradt korábbi aranylabdás formájától. Vitán felül talán ez még a tavalynál is gyengébb éve, így kicsit fájna ha ő kapná. Én úgy voltam vele 1 hónapja, hogy ha Messinek összejön az aranycipő és a bl gólkirályi cím, és a kupa leesik, akkor talán, ha a bajnokság is, akkor tuti ő kapja függetlenül a Mardid bl győzelmétől! Jeleneleg reális esély van rá, hogy a bl-ben Cé megelőzi őt (bár hátha nem). Az a baj, hogy az elmúlt 3 meccsen lőtt 8 gól azért nagyon kemény még úgy is, hogy abból 3 les volt! Ha ez nem lett volna, és eldöcög 5-6 gólig, akkor talán...
Bármily furcsa, de a Madrid jobban megérdemli az idei bl-t, mint Cé az aranylabdát! Szerintem játékban csapata egyik leghaszontalanabb tagja, de mindig ott van, ahol lenni kell, és ez is egy képesség! Azért bízom a Juvéban, hogy nem engedi megtörni a bl-győztesek átkát!

Az én véleményem a következő erről az aranylabda dologról! Én személy szerint soha nem kedveltem Cét, már a MU-ban sem. Szerintem akkor sem szeretném, ha itt kötött volna ki. De nyilván ez egy személyes vélemény. Angliában mikor elkzdte Sir keze alatt a munkát, akkor azt láttam, hogy bármennyire unszimptikus a srác nekem, de egy hatalmas játékost láttam benne. Összességében vitathatatlanul az is lett, bár nekem bőven van hiányérzetem. Egy hihetetlen gólgép, aki nagyon érzi a kaput. De én többet vártam tőle játékosságban a pályafutása elején. Az a robbanékonyság, pimasz cselek, hihetetlen lövések, új technikája szabadrúgások, amik őt reflektorfénybe helyezték eltűntek, és maradt egy iszonyat gólerős játékos, aki döntögeti a gólrekordokat. Mindenképpen egy nagy focistaként fogom őt számon tartani, de a góljai miatt. Nálam a legnagyobbak (akiket láttam), az Zizu, Ronaldo, Messi és a személyes kedvencem Ronaldinho! Utóbbi hihetetlen, de csak egyszeres aranylabdás, mint ahogy Zizu is, de nálam mindketten magasan a portugál előtt vannak, mert olyat adtak a focinak, - ahogy labdához értek, lekezelték azt, cseleztek ... - ami miatt bármikor érdemes volt őket nézni. Cé hozza a gólokat, és vitathatatlanul nagy játékos, de nekem nem ér fel az általam látott legnagyobbakkal akkor sem, ha 7x nyeri meg az aranylabdát!
Az idei évi aranylabdának vélhetően ugyanúgy Cé és Messi a két fő várományosa. Olyat senki nem robbantott idén, ami miatt veszélyben lenne az ő elsőségük. Talán a Juve ha Bl-t nyer, és Buffon mondjuk tizipárbajban kivédi a szemüket, akkor tuti nagy kampány lenne, hogy nyerje ő, de akkor sem jönne össze neki.
Az én személyes véleményem szerint mindig lehet vitázni azon, hogy ki érdemli meg leginkább, de azt gondoltam, hogy a tavalyi EB miatt aranylabdát kapó Cé nagyon elmaradt korábbi aranylabdás formájától. Vitán felül talán ez még a tavalynál is gyengébb éve, így kicsit fájna ha ő kapná. Én úgy voltam vele 1 hónapja, hogy ha Messinek összejön az aranycipő és a bl gólkirályi cím, és a kupa leesik, akkor talán, ha a bajnokság is, akkor tuti ő kapja függetlenül a Mardid bl győzelmétől! Jeleneleg reális esély van rá, hogy a bl-ben Cé megelőzi őt (bár hátha nem). Az a baj, hogy az elmúlt 3 meccsen lőtt 8 gól azért nagyon kemény még úgy is, hogy abból 3 les volt! Ha ez nem lett volna, és eldöcög 5-6 gólig, akkor talán...
Bármily furcsa, de a Madrid jobban megérdemli az idei bl-t, mint Cé az aranylabdát! Szerintem játékban csapata egyik leghaszontalanabb tagja, de mindig ott van, ahol lenni kell, és ez is egy képesség! Azért bízom a Juvéban, hogy nem engedi megtörni a bl-győztesek átkát!
Kitelel az Aranylabdanal a kupak szama es a sikeres szezon a klubbal ha jol tudom. Kulonben Sneijder se kerulhetett volna gyozelem kozelebe. Ilyen szempontbol Messi teljesen eselytelen, esetleg a 3. helyre odaer szerintem, de Ronaldo nyerheti es szerintem meg Dybala kerulhet oda ha lenyom valami hasonlpt mint ellenetek a hatralevo meccseken.Messias2 írta:WAS?miro. írta: Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.
Egyénileg az egyik legjobb szezonját hozza, gyakorlatilag kiszolgáló személyzet nélkül.
WAS?miro. írta: Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.

Egyénileg az egyik legjobb szezonját hozza, gyakorlatilag kiszolgáló személyzet nélkül.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Barça B
ez így van. necces helyzet, ami ellen és mellett is lehet érveket felhozni,
- MatyiG
- Adminisztrátor
vicc-ember írta:kassai mestere is megszólalt: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... volt-video" target="_blank

Kassait nem kérdezték meg?

Ha behúzza a spori a lest az első beadást követően, akkor sem szólhattak volna egy szót sem a Realosok amúgy szerintem.
-
- Barça B
kassai mestere is megszólalt: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... volt-video" target="_blank
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha nem fejeli ki a védő, játékba avatkozik, valószínűleg befejeli. Bőven fújható lett volna szerintem, de amúgy már teljesen mindegy.
Előreíveléseknél is lest szoktak fújni, ha a védő mögött van a támadó, felé megy a labda, de kifejelik előle, főleg akkor, ha ellenfélhez megy utána a játékszer.
Előreíveléseknél is lest szoktak fújni, ha a védő mögött van a támadó, felé megy a labda, de kifejelik előle, főleg akkor, ha ellenfélhez megy utána a játékszer.
- Veidt_madridista
- Madridista
Hogyan befolyásolta azt a védőt, aki háttal állt neki?Kovbal88 írta:Megnéztem Ronaldo első gólját tegnapról. Nos les volt.
Előrébb állt mint a védők, és nem avatkozott játékba, mert kifejelték előle, pedig még fel is ugrott. Vagyis befolyásolta a védőt a mozgásával. De igazából lényegtelen, mert nulla volt az Atletico.
Miért kéne neki kapnia? Mit tett le,amiért Ő neki adnád? Itt ez a kérdés.Normandia írta: De miért?
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Megnéztem Ronaldo első gólját tegnapról. Nos les volt.
Előrébb állt mint a védők, és nem avatkozott játékba, mert kifejelték előle, pedig még fel is ugrott. Vagyis befolyásolta a védőt a mozgásával. De igazából lényegtelen, mert nulla volt az Atletico.
Lehet, összesen nem volt 5 jó meccse idén, de pont mikor kellett Bl-ben az éppen elég lesz. Továbbviszi a csapatát a az elődöntőbe majd a döntőbe. Bőven elég lesz. Ez van.
Lehet, összesen nem volt 5 jó meccse idén, de pont mikor kellett Bl-ben az éppen elég lesz. Továbbviszi a csapatát a az elődöntőbe majd a döntőbe. Bőven elég lesz. Ez van.
- Normandia
- Director del Fútbol
De miért?miro. írta:Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.kz86 írta:
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Nem szeretem a Sergio-t, de egyet értek veled. Ő többet tett idén és ősszel is azért, hogy a Real most itt tart.babaking írta:Én szívem szerint (és ezért tuti leszeditek a fejem) Ramosnak adnám.
Csak is Puyol
Szerintem korai még az aranylabdáról beszélni, bár az tény, hogy a tavasz többet nyom a latba mint az ösz. Azt viszont ne felejtse el senki, hogy az Aranylabda nem a világ legjobb játékosának jár (elvileg - a marketingértékról nyilván oldalakat lehet vitatkozni, és decemberben fogunk is) (attól függetlenül, hogy ki kit tart annak) hanem az adott évben a legjobbnak/ aki adott évben a legjobb teljesítményt rakta le az asztalra. A világ legjobbjának is lehet egy szürkébb szezonja.
Sajnos nagyon element a támadók irányába az értékelés, mert a vakok csak a gólokat látják. Ezért nem nyerhetett soha Iniesta v Modric. Pedig legalább annyira meghatároz(t)zák mint a két zseni.
Én szívem szerint (és ezért tuti leszeditek a fejem) Ramosnak adnám.
Sajnos nagyon element a támadók irányába az értékelés, mert a vakok csak a gólokat látják. Ezért nem nyerhetett soha Iniesta v Modric. Pedig legalább annyira meghatároz(t)zák mint a két zseni.
Én szívem szerint (és ezért tuti leszeditek a fejem) Ramosnak adnám.
Madridista.
Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.kz86 írta:
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
De az aranylabda már egy ideje nem erről szól, hogy ki a legjobb, ez tavaly óta totál egyértelmű.kz86 írta:A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.Stalkyard írta:Ha egy ilyen okádék év után megint tol három jó meccset tavasszal, és erre megint megkapja az aranylabdát, akkor az a világ vicce. Főleg, hogy ahogy mondják, a góljain kívül semmivel nem tűnik ki. Pedig ha duplázik a Madrid, akkor meg fogja kapni, és r.hadtul hányingerkeltő lesz.
A legnagyobb marketingértékűt kell tolni és kész, idén megvan az a 3 meccse amire rá lehet tolni mindent, ahogy tavaly megvolt neki szintén az a 2-3. Tavaly azt tolták h nyert bl-t meg eb-t, hogy azokhoz mennyi köze volt a kutyát nem érdekelte, megnyerte őket, addig mondták, tolták a médiában amíg az emberek nagy része elhitte hogy tényleg mekkora éve volt, az hogy ősszel totál hulladék volt, és totál fék volt a csapatban senkit nem érdekelt, mert addig volt tolva hogy az ő éve amíg halállazán megkapta.
Idén ez pont ugyanígy lesz, totál mindegy hogy gyakorlatilag a saját szurkolói fütyülik ki, a 3 mecs megvan, 8 gól, erre mindent rá lehet már húzni, kis tulzással ha most lesérülne és idén már nem játszana több meccset, akkor is megkapná. Csávó gyakorlatilag egy 35 éves Inzhagi kaliber lett, áll a leshatáron azt lövöldözi a lesgólokat meg az üreskapukat, játékban pont annyit tesz hozzá mint annó Inzhagi.
Talán elkéne másokon gondolkozni ebben az évben..
CR-nek tényleg katasztrófa volt magához képest az eddigi idénye,most a BL-re összekapta magát,megvoltak a lehetőségei és húzza a Realt.
Messinek jobb éve volt,viszont így a végére a klasszikuson kívül elfogyott,gondolok itt a BL-re..(?)
CR-nek tényleg katasztrófa volt magához képest az eddigi idénye,most a BL-re összekapta magát,megvoltak a lehetőségei és húzza a Realt.
Messinek jobb éve volt,viszont így a végére a klasszikuson kívül elfogyott,gondolok itt a BL-re..(?)
rmcf
rmcf
Én azt nem látom, ki kaphatná kettőjükön kívül.
Ha pedig közülük kerül ki a győztes, azért mégis CR nyer Bl-t, meglehet addigra már a gólövőlistát is ő vezeti, címet véd, Leo pedig pont nem tudott annyit segíteni amikor nagyon kellett volna, mint Ő most a Realnak.
És nem arról beszélek, melyikük jobb játékos..
Szerintem ha megkapja az ötödiket, nem ez lesz a legvitathatóbb.
Ha pedig közülük kerül ki a győztes, azért mégis CR nyer Bl-t, meglehet addigra már a gólövőlistát is ő vezeti, címet véd, Leo pedig pont nem tudott annyit segíteni amikor nagyon kellett volna, mint Ő most a Realnak.
És nem arról beszélek, melyikük jobb játékos..
Szerintem ha megkapja az ötödiket, nem ez lesz a legvitathatóbb.
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.Stalkyard írta:Ha egy ilyen okádék év után megint tol három jó meccset tavasszal, és erre megint megkapja az aranylabdát, akkor az a világ vicce. Főleg, hogy ahogy mondják, a góljain kívül semmivel nem tűnik ki. Pedig ha duplázik a Madrid, akkor meg fogja kapni, és r.hadtul hányingerkeltő lesz.
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
A lasztit újságírók adják nem? Tehát "értenek" hozzá. Ha ezeket nem látják Ők sem akkor annyit is ér.
Mondom úgy hogy Messi is kapott úgy aranylabdát hogy gyenge szezonja volt és felhúztam a szemöldököm hogy mégis miért?
Mondom úgy hogy Messi is kapott úgy aranylabdát hogy gyenge szezonja volt és felhúztam a szemöldököm hogy mégis miért?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.05.03. 13:52:36-kor.
Csak is Puyol