Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor te lehet nem láttad a tavalyi City-Real oda-visszavágótLegendinho írta:Azért ez kicsit gáz, legalábbis szerintem, hogy ilyen minősíthetetlen "foci" megy egy BL elődöntőben... Ha nekem ezt kellene néznem hétvégenként, lehet leszoknék a meccsnézésről elég gyorsan. Ez a Monaco egy spanyol másodosztályos csapat benyomását kelti. A Juve meg úgy tűnik minden tudását ellőtte ellenünk... A Realnak ez egy álom döntő lesz. Bármelyik ellenfelet is kapja, átgázolnak rajtuk minden komolyabb gond nélkül, akár B csapattal is.
Nero. írta:El perszeMert nem kapta meg azt a plusz 3-4 milliót amit szeretett volna, de szerencsére arra volt 100 millio hogy középszerekkel felhigítsuk a keretet.
Csak a mihez tartas vegett.. El akart menniNero. írta:Azért az nagy lenne ha a döntőbe a Higuain-Khedira páros elporolná őket.
Alves elengedésére csak azért nem írok semmit, mert akkor lehet kapnék egy véglegest. Már párszor üdvözöltem a vezetőséget más apropókból.
Ez mindig elmondjátok, de azért 2015 BL előtti évben konkrétan leszarta az egészet. 2015-ben mikor már a szerződés végén volt hirtelen újra tudott játszani és hajtott. Előtte csak úgy elvolt már már. Vagy nem is tudom. A hozzáállása miatt lehetett ez az 1+1 év, persze az átigazolási tilalom is sokat segített ebben, hogy ingyenes buliba belementünk.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, el kell adni mert nincs pénz Gomes igazolásokra.![]()
Hihetetlen a pali...Tudtommal 2 éves szerződést akarta, de mi csak 1+1-et ajánlottunk...
Persze nyilván menni akart, de amennyire imádja a Barcát, ha azt látta volna hogy bíznak benne még évekig, akkor maradt volna.
Nem véletlen ostorolta többször is a vezetőséget.
hady írta:..és ez az Alves, nem kellett....bosszantó
Szerintem a klubnak kellett volna. Elakart menni, akkor nem lehet mit csinalni.hady írta:..és ez az Alves, nem kellett....bosszantó
Kegyetlen jó csatár alapjában, de tétnél egyszerűen fejben nem bírja, viszont ezt sajnos nagyon higgadtan beverte......LG írta:Ezzel viszont meszeltek nekik... AlvesÉs most Higu sem kakált be a téttől. Jaj, de szép lenne, ha ő góljával vernék le a Realt a döntőbe.
Kitelel az Aranylabdanal a kupak szama es a sikeres szezon a klubbal ha jol tudom. Kulonben Sneijder se kerulhetett volna gyozelem kozelebe. Ilyen szempontbol Messi teljesen eselytelen, esetleg a 3. helyre odaer szerintem, de Ronaldo nyerheti es szerintem meg Dybala kerulhet oda ha lenyom valami hasonlpt mint ellenetek a hatralevo meccseken.Messias2 írta:WAS?miro. írta: Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.
Egyénileg az egyik legjobb szezonját hozza, gyakorlatilag kiszolgáló személyzet nélkül.