Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.22. 10:27:55

kanty írta:
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen. :P
Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság. Amúgy meg brazil, portugál, francia, holland bajnokságokból érkezőkért, akik ráadásul szvsz sokszor kevesebbet is tettek le az asztalra, mint Kagawa, simán mennek 30-35 millió eurók.

Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Sztem inkább ez lehet közelebb az igazsághoz.

Egyébként én szívesen látnám az Arsenalban, de nem hinném, h oda megy, a MU-t korábban sokan emlgették vele kapcsolatban.

Annak viszont nem tudok örülni, h a Dortmund legjobbjait elviszik. Szerettem volna, ha együtt maradna ez a csapat, sőt, inkább még erősítene, mint gyengülne. Jót tenne a Bundes Ligának is, ha hosszútávon lenne komoly riválisa a Bayern-nek, és a BL-ben is nagyon kíváncsi lennék rájuk. Így sajnos benne lehet a pakliban egy komoly visszaesés, és újabb kiesés a BL csoportkörben.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.22. 07:07:05

MessiFan írta:
Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.21. 22:40:54

MessiFan írta:
Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.21. 22:27:23

messideco
Presidente del Barça

2012.05.21. 22:25:26

Kis Arsenal:

Kellene egy hátvéd,de úgy néz ki Vertonghen ugrik. Az EB-n ki lehetne szúrni egy jó horvát/cseh/ukrán stb. noname játékost, ehhez Wengerék értenek.
Középpályára talán érkezik MVila, de lehetne válogatni, nekem Strootman lenne a legszimpatikusabb.
Podolski ott van ugye, ahogyan Csaba írta Giroud elférne még a csapatba.

Elvileg minden posztra meg lenne két ember, de ismerjük az Arsenalt...
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.21. 22:13:08

geridoss írta:„A következő idényben már nem leszünk együtt. Ahogy meghoztam a döntésem, egyből közölni akartam a csapattársaimmal – nyilatkozta a France Footballnak Didier Drogba. – Nehéz volt beismernem, hogy nincs közös jövőm a klubbal. De nem szeretnék a kispadon ülni, miközben a többiek játszanak, és nézni, ahogyan egy új csapat épül. Készen állok a nagy ugrásra az ismeretlenbe, ez egy újabb kaland lesz az életemben."

Forrás: NSO, (France Football), SkySports

Nincs hivatalos megerősítés.

Amikor a "tiltott" oldalak mindegyike lehozta, hogy még akkor az Arsenalban játszó Fabregas a Barcába igazol, mindenki csak köpködött, meg jöttek a bann-ok a linkelésekkor.
Amikor már az NSO és a Sky sports is cikkez róla, az esélye annak hogy kamu max 30%...
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2012.05.21. 21:51:02

„A következő idényben már nem leszünk együtt. Ahogy meghoztam a döntésem, egyből közölni akartam a csapattársaimmal – nyilatkozta a France Footballnak Didier Drogba. – Nehéz volt beismernem, hogy nincs közös jövőm a klubbal. De nem szeretnék a kispadon ülni, miközben a többiek játszanak, és nézni, ahogyan egy új csapat épül. Készen állok a nagy ugrásra az ismeretlenbe, ez egy újabb kaland lesz az életemben."

Forrás: NSO, (France Football), SkySports

Nincs hivatalos megerősítés.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
messideco
Presidente del Barça

2012.05.21. 21:31:24

Game90 írta::mrgreen:
Érdekesség: Ryan Giggs (589) több mérkőzést játszott a Premier League-ben, mint a Manchester City (568).
Ezért tartom másodosztályú csapatnak a Cityt...
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.21. 21:18:04

ab1daL írta:Drogba elhagyja a Chelseat!

„A következő idényben már nem leszünk együtt. Ahogy meghoztam a döntésem, egyből közölni akartam a csapattársaimmal – nyilatkozta a France Footballnak Didier Drogba. – Nehéz volt beismernem, hogy nincs közös jövőm a klubbal. De nem szeretnék a kispadon ülni, miközben a többiek játszanak, és nézni, ahogyan egy új csapat épül. Készen állok a nagy ugrásra az ismeretlenbe, ez egy újabb kaland lesz az életemben."

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2132887
Sztem ez okos döntés tőle, ő is, és a Chelsea is jobban jár így. A Chelsea-nek azt hiszem, majd mindenképp kell találnia egy klasszis csatárt, ha szeretnének vmit jövőre.
Pedig ő nagyon jó lett volna a Barca-ba/Arsenal-ba:
Jan Vertonghen has told Ajax IF he moves to England, it will only be to join Tottenham.
Így van, de hát ő tudja, sok sikert neki az EL-ben. :lol:
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.21. 21:12:59

Drogba elhagyja a Chelseat!

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2132887
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2012.05.21. 20:39:31

:mrgreen:
Érdekesség: Ryan Giggs (589) több mérkőzést játszott a Premier League-ben, mint a Manchester City (568).

Jövőre lejár a szerződése, SAF vajon adna érte ennyit?
Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Mondjuk Nasri-ért is kipengetett 27 milliót a City.

Pedig ő nagyon jó lett volna a Barca-ba/Arsenal-ba:
Jan Vertonghen has told Ajax IF he moves to England, it will only be to join Tottenham.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2012.05.20. 21:56:04

Bob_Marley írta:
De ha már angol topik, akkor ott volt Beckham szabija, amivel kijutottak anno EB vagy VBre.
Vb szerintem 2002?
Úgyám ;)
A görögök ellen a 93. percben :D
http://www.youtube.com/watch?v=iBxDrZeFAeU
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.20. 18:54:33

Vagy a legfájóbb amit soha nem feledek el, s úgy hívom a fekete 1 perc, amikor a Real gólt lőtt Zaragozában a 90+ percben, mi meg szinte pont ugyanakkor gólt kaptunk az Espanyoltól.....Na ott gyakorlatilag sokk volt s elment a bajnokság :( , de még jó hogy vannak persze a túloldal is Iniesta góljával :D

Patrick Andersson szabadgólja a Bayernben mikor már az egész Schalke tábor már ünnepelni kezdett, de hát jött a svéd a másik pályán :D

De ha már angol topik, akkor ott volt Beckham szabija, amivel kijutottak anno EB vagy VBre.
Vb szerintem 2002?
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.20. 18:45:08

Bob_Marley írta:
Wolfy11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=WrpDTnzn ... re=related

Remélem még nem láttátok még :D. (a 3. be**arás)
Zseniális, ezért szép minden sport, menny és pokol 1 tized másodperc alatt :D

United tábor ünnepel(ne) :P :lol:
Kép
Igen, pár nagy dráma kapásból az eszembe jut. A 2000-s évek elején az egyik szezonban, mikor a Bundes Ligában a Schalke meccse már befejeződött, ünnepeltek, de az utolsó utáni pillanatokban betalált a Bayern. Vagy amikor a 2004-s EB-n Cassano eldöntötte a meccset az olaszoknak, fut ünnepelni, aztán a cserejátékosok szólnak neki, h a skandinávok kibabráltak velük. :lol:
Iniesta 2009-s Chelsea elleni gólja, vagy a 99-s BL döntő szintén klasszikusok. F1-ben a 2008-s brazil futam.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.20. 18:40:24

Élvezet volt végignézni. :D
Elég durva lehetett, hogy a rednes játékidő végén még vezetett a QPR, aztán közel kevesebb mint 3 perc alatt az egyenlités és a győzelem is meglett. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.20. 18:32:52

Zseniális, ezért szép minden sport, menny és pokol 1 tized másodperc alatt :D

United tábor ünnepel(ne) :P :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Wolfy11
Jugador del Barça

2012.05.20. 18:12:57

http://www.youtube.com/watch?v=WrpDTnzn ... re=related

PCsabi
aka Game90

2012.05.20. 03:52:11

Most akkor mi az igazság Nasri-val kapcsolatban? :)

"Tudom mennyi mindennel tartozok én ennek a klubnak [Arsenal], barátaim játszanak ott, és sose mondanék ilyesmit a klubról. Az nagyon tiszteletlen lenne." - Samir Nasri.

Mirror kb. Blikk színvonal...

A Mirror és Daily Mail szerint Robin van Persie a közeljövőben nem fogja meghosszabítani a szerződését, mert véleménye szerint a klub nem elég ambiciózus. A játékos tegnap este egyébként már elutazott a Holland válogatott edzőtáborába.

De ez tuti:

Az Arsenal megegyezett a holland válogatottal, és Robin van Persie-vel, hogy az EB ideje alatt RvP nem nyilatkozhat semmilyen körülmények között a sajtónak.
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ja-2132155

Na, ennek örülök nagyon! Tavaly sajnáltam a kalapácsosokat, jövőre remélem nem kell tartani a kiesésüktől!
Ennek én is örülök, évek óta szimpatizálok a West Ham-mel, most sincsenek rossz játékosaik, Green, Noble, Nolan, C. Cole... Faubert :mrgreen: Pár jó igazolás és bent maradhatnak a PL-ben. De a Stoke most már kieshetne.
lluisllach89 írta:
Messa írta:
Game90 írta:Downing meg vicc, gyakorlatilag nagyanyám a konyhában összehozott egy olyan statot, mint ő 36 meccs alatt, 0 gól, 0 gólpassz
Ez komoly? :shock:
Nem igaz, mert Kenny távozásához asszisztált - by trollfootball :mrgreen:
Trolling In The Deep :mrgreen:

Egyébként igaz, PL-ben 0 gól, 0 gólpassz (FA Kupában azért összehozott 2 gólt, 2 gólpasszt =D> \:D/ ), egy majdnem 23 millió eurós igazolástól azért kicsivel többet várna az ember. Bár ő is a hájpolt brit játékosok közé tartozik.

Novemberi cikk, de érdemes elolvasni:
http://pool.blog.nepsport.hu/archives/2 ... -problema/
Ez a Liverpool is egyre lejjebb süllyed, szerintem Martinez nem lesz megoldás nekik.

De állítólag Dalglish a végkielégítését felajánlotta a Pool-nak, hogy játékosokat tudjanak igazolni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.19. 19:54:31

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ja-2132155

Na, ennek örülök nagyon! Tavaly sajnáltam a kalapácsosokat, jövőre remélem nem kell tartani a kiesésüktől!
albicelesteX
A Vadász

2012.05.19. 14:50:08

Pont Mancini mondta,hogy BL címre hajt...

Nem mondtam,hogy angol klubok között nem játszik szép játékot a cíty,de az lenne a csúfos,ha ilyen technikai tudással rendelkező játékosokkal nem szép focit játszana.Nem a klasszikus angol iskola neveltjeiről van szó.
elbandi
Capitá del Barça

2012.05.19. 01:31:29

albicelesteX írta:Abba a keretbe mi a hiányosság mondjátok már meg?Mancini nem tudja megcsinálni a BL-t úgysem...Szerintem már így is Európa egyik legerősebb kerete,ne mondjátok,hogy nem így van.Szerintem a most BL döntőt játszó két csapatnál is jobb a keretük...Úgy hogy nem szemellenzőről van szó csupán tényekről amik makacs dolgok vagyis Mancini egy kamu sikeredző.
Mi a hiányosság?Kompany mellé egy normális,megbízható védő és a padra olyan játékosok akik színt vihetnek a játékba.Ez kb 2-3 embert jelent.

Ki várja el hogy BL nyerjenek?Senki vagyis egyenlőre.Ennek a csapatnak össze kell kovácsolódnia,ami azért nem halad rosszul valljuk be.A töltelék játékosokat meg eladni.

Milyen tényekről beszélsz te? :roll:
Aki szerint a City nem játszik relatív szépen akkor az vagy vak vagy hülye.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
gergo9
Director del Fútbol

2012.05.19. 00:21:36

Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.18. 13:53:02

Barcaman14 írta:
ab1daL írta: Liverpool: Martínez lehet a menedzser, megkezdődtek a tárgyalások
Mintha szándékosan akarnák egyre lejjebb taszítani a Liverpoolt. :roll: Előre elnézést, mert igazából semmit nem tudok Martínezről, és arról sem hogyan irányította a Wigant, de meggyőződésem hogy egy nagyobb kvalitású edző kéne oda, meg pár használható játékos, akiket egy csapattá lehet gyúrni.
Láttam jó pár Wigan-meccset (valahogy így jött ki), és szerintem Martinez elég jó edző. Évek óta mindig éppen benntartja a csapatot a PL-ben, ami nem kis teljesítmény - elnézve a keret minőségét.

Másrészt úgy érzem, hogy a Liverpool-nál már régóta nem az edző a hibás. Ugyanaz a helyzet, mint az AS Roma-nál. Van pár olyan játékos, aki belefásult már a klubba - ugyanakkor a szurkolók szemében a helyük megkérdőjelezhetetlen. Nincs az az épeszű ember, aki ezzel szembeszállhatna. Pedig én abban látom a megoldást, hogy az öreg játékosokat ki kell szedni az első csapatból - és bátran igazolni kell a helyükre minőségi embereket. Csak utána érdemes a kiegészítőkkel foglalkozni.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.18. 13:02:42

ab1daL írta: Liverpool: Martínez lehet a menedzser, megkezdődtek a tárgyalások

A BBC Sport híradása szerint Roberto Martínez, a Wigan Athletic menedzsere lehet a Liverpool új szakvezetője. Dave Whelan, a Wigan tulajdonosa megerősítette: a Liverpool engedélyt kért és kapott a Laticstől a tárgyalások lefolytatására.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ok-2131645
Mintha szándékosan akarnák egyre lejjebb taszítani a Liverpoolt. :roll: Eszetlen, középszerű igazolások, persze 1-2 kivétellel. Nem is meglepő a bajnoki helyezés, ezzel a kerettel nem lehet csodát tenni, pláne nem ha egy középszerű edzőt is hoznak ide. Előre elnézést, mert igazából semmit nem tudok Martínezről, és arról sem hogyan irányította a Wigant, de meggyőződésem hogy egy nagyobb kvalitású edző kéne oda, meg pár használható játékos, akiket egy csapattá lehet gyúrni. Ez nem feltétlenül jelent hatalmas költekezést, csupán ideje lenne végre okosabban igazolni, mert a nagy múlt ellenére is ha így folytatják lassan középcsapattá válik a Liverpool. Ami szerintem nagy kár lenne!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
albicelesteX
A Vadász

2012.05.18. 08:54:47

Abba a keretbe mi a hiányosság mondjátok már meg?Mancini nem tudja megcsinálni a BL-t úgysem...Szerintem már így is Európa egyik legerősebb kerete,ne mondjátok,hogy nem így van.Szerintem a most BL döntőt játszó két csapatnál is jobb a keretük...Úgy hogy nem szemellenzőről van szó csupán tényekről amik makacs dolgok vagyis Mancini egy kamu sikeredző.

Barton meg nem foci pályára való szerintem örökké el kellene tiltani.
Válasz küldése