Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság. Amúgy meg brazil, portugál, francia, holland bajnokságokból érkezőkért, akik ráadásul szvsz sokszor kevesebbet is tettek le az asztalra, mint Kagawa, simán mennek 30-35 millió eurók.kanty írta:
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen.
Sztem inkább ez lehet közelebb az igazsághoz.
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Egyébként én szívesen látnám az Arsenalban, de nem hinném, h oda megy, a MU-t korábban sokan emlgették vele kapcsolatban.
Annak viszont nem tudok örülni, h a Dortmund legjobbjait elviszik. Szerettem volna, ha együtt maradna ez a csapat, sőt, inkább még erősítene, mint gyengülne. Jót tenne a Bundes Ligának is, ha hosszútávon lenne komoly riválisa a Bayern-nek, és a BL-ben is nagyon kíváncsi lennék rájuk. Így sajnos benne lehet a pakliban egy komoly visszaesés, és újabb kiesés a BL csoportkörben.