Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azt nem tudom, de az egyik fórumon azt feszegetik, hogy bajusztörp szerződése is pont eddig tart, így nem biztos, hogy ez véletlen...Game90 írta:Husztinak így mennyi meccset kell kihagynia?Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy utána sem lép pályára.
Ez tényleg jó hír.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143986
Végre már vmi haladás a magyar fociban...
Azt nem is lehetrytuu írta:nem értem én az egész magyar profi futballt....
Áhh, ezek minden lépésükkel csak maguk alatt vágják a fát.Zozzy 5 írta:Ezzel aztán nagy csapást mértek rá...Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.Mondjuk aki hisztériázik, annak nem kötelező a válogatottban szerepelni, akárhogy is hívják
Ezzel aztán nagy csapást mértek rá...Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Na,No CommentGame90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Kösz! Annál még ebben a sz.r időszakomban is több boldogság ér...Drigo írta:De előtte majd még névnapomon iszok Rátok.Így előre is sok BOLDOGSÁGOT.Többet, mint amit egy magyar válogatott meccs ad mostanában.
Olyan tényleg nincsDrigo írta:MAGYAR LABDARUGÚ VÁLOGATOTT, olyan NINCS
Ez igaz! Részemről nem is szidom azokat,akik nem nézik meg a fiúkat,és nem hisznek még a "csodában"...Boixos írta:az ember magyarságának a mértékegysége nem a válogatotthoz való viszonya. nem kötelező kitartani a sz.r mellett csak azért, mert ugyanolyan személyink van.
de természetesen az sem probléma, ha vki továbbra is bízik bennük, nekik rendkívűl tisztelem a türelmüket, és nagyon hosszú életet kívánok ehhez, mert szükségük lesz rá, ha vmi értékelhetőt akarnak látni a magyarfocistáktól.
Nem lehet kiállni úgy egy meccsre h a szövetségi kapitány kijelenti h "tanulni magyünk". Ilyen nincs, legalább küzdenénk, de ezek sz.rnak bele az egészbe. Nem jelent nekik semmit a címeres mez. Meg van a maguk "kis" pénzük és elvannak, mint a befőtt.robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Tiszteletben tartom a véleményed, de ne haragudj, egyet érteni vele nem tudok. Olyan nincs, hogy most tanulnak, addig ne legyen rajtuk nyomás. Ha nincs eredménykényszer, akkor soha az életben nem fognak felelősséggel kifutni a pályára. Ha nincs következménye a lélektelen, szurkoló-ellenes játéknak, akkor azt fogják mondani: mi a francnak küzdjünk, a pénzünk megvan, ha kikapunk, kikapunk. Az újságok meg azt írnak amit akarnak, minket nem érdekel, sőt be is ka.....ják. És különben is: akarásra nem osztanak pontot, de tőlük még azt sem látunk. VP pedig bebizonyította: a mágnestáblán profi módon tudja tologatni a figurákat, de a valóságban annyit ért hozzá, mint kisegér a műkorcsolyázáshoz. Csak beszél, beszél, és beszél, de beszélni fekve is lehet.robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Ezt vegyük úgy hogy nem is olvastam elDrigo írta:Jó ezt nem bántásból írtam, én sem vok egy helyesírás guru, sőt, ezen ne veszekedjünk, arra jó lenne a **** ManchesterRaziel írta:"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?
Ezt már rég kijavitottam![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi.