Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Oké,mondtam is,h láthatóan a City irányít,pláne mivel a MU cs őrizgette a 0:0-t. De ez még nem lefocizás,meg gólokkal vezethetnének szituLG írta:De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon is
De tényleg, miért???kamaj írta:5 perc hosszabbítás miért?![]()
![]()
![]()
Ne ezen múljon már...
Ezt most sztem okosan csinálta, mert a MU elkezdte átvenni az irányítást, Tevez pedig elég gyenge volt.sjd írta:Tevez le, De Jong be
Mourinho büszke lenne Mancini-re
én ezt nem értem, hogy miért fikázza mindenki mancinit... pedig én ahány city meccset láttam idén (vagy 4-5) mindegyiken tök jól, meg látáványosan játszott.LG írta:Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.
De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.az komoly lesz ha ma nyer a city, mindenki a gatyájába élvez, aztán jövőhéten simán kinyalnak newcastleben
Nem is kicsit.Lionel Kicsi Messi írta:Torresnak jótt tett az ellenünk szerzett gólja, ahogy nézem a mérkőzésük eredményét..
Elsősorban valóban nem az ő érdeme, a Chelsea védelme és Cech végezte a munka nagy részét. De ő gólja döntötte el véglegesen a továbbjutás sorsát, mert addig még benne volt a pakliban az is, h mi gólt szerzünk. Mondhatjuk, h a gólnál nem volt nehéz dolga, de csak be kellett lőni. És azért Torres az elmúlt 2 évben hasonló ziccereket hibázott el szép számmal, de most nem remegett meg a lába.Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
Thank you, Captain Obvious!Kash írta:Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...