Premier League / The FA Cup
ez a city nem más mint egy "marvel" csapat.. 50 éve nem nyertek bajnokságot, most meg szinte "megvették".. viszont ez a yaya gyerek még mindig.. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
ezek már többet passzolnak mint a barcelona.
nasri mit csinált
nasri mit csinált

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezt most sztem okosan csinálta, mert a MU elkezdte átvenni az irányítást, Tevez pedig elég gyenge volt.sjd írta:Tevez le, De Jong be
Mourinho büszke lenne Mancini-re
Fergusson és Mancini vitája hatalmas volt.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha ezen a meccsen kikapunk, akkor elég nagy égés lesz ez a M.U.nak... pillanatok alatt leadni 8pontos fórt a véghajrában??? hát minden,csak ez nem szokott jellemző lenni a vörösökre.
szerintem ha itt nincs meg az x, nem nyerjük meg a bajnokságot, tudom,hogy a Castle-City nem egyértelmű V, de a mi hullámzó teljesítményünk miatt a Swansea-i vendégszereplésünk sem az, a Sunderland ellen azért behúzzák.
Szóval maradt 20perc szerintem,hogy bajnokok legyünk.
GO M.U.!
u.i., tényleg hatalmas pofon lesz ez, ha 8pontos előnyt sec perc alatt (3forduló? omg) leadunk....
szerintem ha itt nincs meg az x, nem nyerjük meg a bajnokságot, tudom,hogy a Castle-City nem egyértelmű V, de a mi hullámzó teljesítményünk miatt a Swansea-i vendégszereplésünk sem az, a Sunderland ellen azért behúzzák.
Szóval maradt 20perc szerintem,hogy bajnokok legyünk.
GO M.U.!
u.i., tényleg hatalmas pofon lesz ez, ha 8pontos előnyt sec perc alatt (3forduló? omg) leadunk....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tevez le, De Jong be

- visca el barca
- Presidente del Barça
én ezt nem értem, hogy miért fikázza mindenki mancinit... pedig én ahány city meccset láttam idén (vagy 4-5) mindegyiken tök jól, meg látáványosan játszott.LG írta:Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.
sztem ott szabták el a bajnokságot, mikor vagy 1-2 honappal ezelott zsinórban hagyták el idegenbe a pontokat. de még igy is 25-5-5-el állnak a bajnokságban... szoval nem hinném h akkora gond van mancinivel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
- miihii
- KHAL
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.az komoly lesz ha ma nyer a city, mindenki a gatyájába élvez, aztán jövőhéten simán kinyalnak newcastleben
- visca el barca
- Presidente del Barça
az komoly lesz ha ma nyer a city, mindenki a gatyájába élvez, aztán jövőhéten simán kinyalnak newcastleben 

- kamaj
- Capitá del Barça
KOMPANY!!!!!
Félidő és vezet a City egy szögletből. Már nem először láttam azt, hogy szögleteknél De Gea nem tud a labdához férni, most meg már ki sem jött, Kompany pedig le tudta rázni a védőjét. Megérdemelt City vezetés, United nagyon a védekezésre állt be. Kíváncsi vagyok mit tesz most SAF.
Félidő és vezet a City egy szögletből. Már nem először láttam azt, hogy szögleteknél De Gea nem tud a labdához férni, most meg már ki sem jött, Kompany pedig le tudta rázni a védőjét. Megérdemelt City vezetés, United nagyon a védekezésre állt be. Kíváncsi vagyok mit tesz most SAF.
- miihii
- KHAL
Eddig élénk iram és néhány lehetőség a bajnoki döntőn (?).Nagyon fontos lesz,h ki szerzi az első gólt... ha lesz 
Maradona is kint van a meccsen,izgul is az öreg Kun miatt
Szerk.:
A City szerezte a félidő előtti pillanatokban
Innét fel van adva a lecke a vendégeknek,a hazai pálya fórja mellett lépéselőnybe is az üldöző (enyhe képzavarral
).
Ennél sokkal több kell a United-től,nem elég üldögélni az x-en...
GO MU!!!

Maradona is kint van a meccsen,izgul is az öreg Kun miatt

Szerk.:
A City szerezte a félidő előtti pillanatokban

Innét fel van adva a lecke a vendégeknek,a hazai pálya fórja mellett lépéselőnybe is az üldöző (enyhe képzavarral

Ennél sokkal több kell a United-től,nem elég üldögélni az x-en...
GO MU!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.04.30. 21:50:57-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért az MU-nak sem lesz könnyű dolga az utolsó 2 meccsen. Swansea meglepően jó csapat akár otthon is bent lehet egy x, míg a Sunderland ellen is simán idegenben. Érdekes meccsek lesznek sztem itt még a végén.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ha nyer a city egyből az élre is kerül??? 
Igen, gk számít. Ozsi

Igen, gk számít. Ozsi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony, este 9től City-M.U. bajnoki döntő!
Bármi benne lehet ebben a meccsben, nem csak azért mert rangadó, hanem mert mindkét csapat iszonyat hullámzó, főleg ami a mutatott játékot illeti.
Az x is talán elég lehet a M.U.nak, mert a maradék két meccsen csak nem fogunk kétszer xelni,vagy egyszer kikapni...
Az ugye egyértelmű,h vörös siker esetén bajnok a nagy testvér, míg ha a City győz, talán N.U. ellen még megszenvedhetnek...
lényeg, lássunk egy jó meccset, és döntsük el végre a bajnokságot
GO M.U.!
Bármi benne lehet ebben a meccsben, nem csak azért mert rangadó, hanem mert mindkét csapat iszonyat hullámzó, főleg ami a mutatott játékot illeti.
Az x is talán elég lehet a M.U.nak, mert a maradék két meccsen csak nem fogunk kétszer xelni,vagy egyszer kikapni...
Az ugye egyértelmű,h vörös siker esetén bajnok a nagy testvér, míg ha a City győz, talán N.U. ellen még megszenvedhetnek...
lényeg, lássunk egy jó meccset, és döntsük el végre a bajnokságot

GO M.U.!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Podolski -> Arsenal, már hivatalos
Én nagyon örülök neki, végre nem egy 17 éves srácot igazoltunk, hanem egy 26 éves, majdnem 100x-os válogatott játékost. Itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=25EPM-B98pY
Szokásos sablon duma:
Podolski: "Üdv, srácok, a következő szezonban az Arsenalban fogok játszani. Ez egy hatalmas lehetőség a karrierem szempontjából, hisz a világ egyik legjobb klubjában játszhatok. Nem volt könnyű meghoznom ezt a döntést, hiszen Köln városa és a szurkolók nagyon különlegesek számomra. A Köln mindig különleges helyen lesz a szívemben. De most koncentrálnunk és harcolnunk kell a bajnokság végéig! Üdvözlettel, Poldi." - írta a hivatalos Facebook oldalán.
Remélem be fog válni, mondjuk a Gervinho - Walcott - Chamberlain hármasnál csak jobb lehet. És állítólag Susaeta-ért is tettünk egy 8 milliós ajánlatot. Az EB előtt még jó lenne leigazolni 1-2 játékost, nem kéne augusztus végére hagyni, mint tavaly. Hirtelen még ők jutnak eszembe, akikkel szóba hoztak minket: M'Vila, Vertonghen, Lewandowski, Giroud, Dempsey, Kalou. Meg persze azt a 6-7 felesleges játékost valahogy el kéne adni...
Este ManCity - ManUnited!
ManUnited: ManCity (A), Swansea (H), Sunderland (A)
ManCity: ManUnited (H), Newcastle (A), QPR (H)
Arsenal: Norwich (H), WBA (A)
Spurs: Bolton (A), Aston Villa (A), Fulham (H)
Newcastle: Chelsea (A), City (H), Everton (A)
Chelsea: Newcastle (H), Liverpool (A), Blackburn (H)

http://www.youtube.com/watch?v=25EPM-B98pY
Szokásos sablon duma:
Podolski: "Üdv, srácok, a következő szezonban az Arsenalban fogok játszani. Ez egy hatalmas lehetőség a karrierem szempontjából, hisz a világ egyik legjobb klubjában játszhatok. Nem volt könnyű meghoznom ezt a döntést, hiszen Köln városa és a szurkolók nagyon különlegesek számomra. A Köln mindig különleges helyen lesz a szívemben. De most koncentrálnunk és harcolnunk kell a bajnokság végéig! Üdvözlettel, Poldi." - írta a hivatalos Facebook oldalán.
Remélem be fog válni, mondjuk a Gervinho - Walcott - Chamberlain hármasnál csak jobb lehet. És állítólag Susaeta-ért is tettünk egy 8 milliós ajánlatot. Az EB előtt még jó lenne leigazolni 1-2 játékost, nem kéne augusztus végére hagyni, mint tavaly. Hirtelen még ők jutnak eszembe, akikkel szóba hoztak minket: M'Vila, Vertonghen, Lewandowski, Giroud, Dempsey, Kalou. Meg persze azt a 6-7 felesleges játékost valahogy el kéne adni...
Este ManCity - ManUnited!
ManUnited: ManCity (A), Swansea (H), Sunderland (A)
ManCity: ManUnited (H), Newcastle (A), QPR (H)
Arsenal: Norwich (H), WBA (A)
Spurs: Bolton (A), Aston Villa (A), Fulham (H)
Newcastle: Chelsea (A), City (H), Everton (A)
Chelsea: Newcastle (H), Liverpool (A), Blackburn (H)

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nem is kicsit.Lionel Kicsi Messi írta:Torresnak jótt tett az ellenünk szerzett gólja, ahogy nézem a mérkőzésük eredményét..

Elsősorban valóban nem az ő érdeme, a Chelsea védelme és Cech végezte a munka nagy részét. De ő gólja döntötte el véglegesen a továbbjutás sorsát, mert addig még benne volt a pakliban az is, h mi gólt szerzünk. Mondhatjuk, h a gólnál nem volt nehéz dolga, de csak be kellett lőni. És azért Torres az elmúlt 2 évben hasonló ziccereket hibázott el szép számmal, de most nem remegett meg a lába.Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
Thank you, Captain Obvious!Kash írta:Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.04.29. 17:16:06-kor.
-
- Capitá del Barça
Torresnak jótt tett az ellenünk szerzett gólja, ahogy nézem a mérkőzésük eredményét..

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hojjojj, a presidente most nyúl magához.ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2127876

Suárez 3. gólja nem gyenge

http://footyroom.com/norwich-city-0-3-l ... l-2012-04/

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- aka Game90
Előd, mit szólsz ehhez a hírhez?ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.

Stoke - Arsenal 1-1
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyi év után sem tudunk mit kezdeni ezzel a felívelgetős játékkal. Rosicky, Benayoun tetszett az 1. félidőben, Ramsey végre elért egy közepes szintet, Gervinho szokásos, ANK óta 0 az ember. Várható volt, hogy csak egy döntetlenre leszünk jók, de egy kicsivel jobb teljesítménnyel hozható lett volna a meccs.
3. Arsenal 36 meccs, 66 pont
4. Newcastle 35, 62
5. Spurs 34, 59
6. Chelsea 34, 58
Még mindig a saját kezünkben van a sorsunk a Newcastle veresége miatt (Wigan - Castle 4-0), de a hátralévő 2 meccsünket hozni kéne.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- aka Game90
Van Persie az Év játékosa a PL-benPFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.

Szerintem is van benne potenciál, de kb. 1 hónap kivételével gyakorlatilag használhatatlan volt a szezonban, mintha emberhátrányban játszottunk volna, amikor ő a pályán volt (ami sokszor előfordult Wilshere és Diaby sérülése miatt). Nem rosszak a képességei, de fejben nagyon lassú, ami az egyik legfontosabb posztnál (CM/AM), azért nem kis hátrány. De bízok benne, hogy lesz még jobb is, a lábtörése után nagyon szurkolok neki, egy poor man's Fabregas még lehet belőle.sjd írta: Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)
Meg ahhoz tartom magam, hogy valaki nem lesz rosszabb játékos csak úgy (Pedro sem)
RvP:
"A magyarázat roppant egyszerű. Az egyik legjobb barátom Ibrahim Affelay a Barcelonában játszik. Egy súlyos sérülés után épült fel, a sérülése alatt végig kapcsolatban voltam vele telefonon, de személyesen rég nem találkoztunk már és ez egy lehetőség volt arra, hogy meglátogassam és biztosítsam a támogatásomról."
"Hogy miért a szállásukon? Mert a Barcelona játékosai nem távozhattak a szállásról. Bárki láthatott minket, nem voltunk elrejtőzve a világ elől."
"Semmi sem változott, a szezon végén megkezdjük a tárgyalásokat a szerződéshosszabításról az Arsenallal."