Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.22. 19:36:25

Game90 írta: Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... na_Arteta/
Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)
Meg ahhoz tartom magam, hogy valaki nem lesz rosszabb játékos csak úgy (Pedro sem)

Egyébként az Arsenallal kb. 2-3 éve ugyanaz a szitu, hogy össze-vissza tologatják a labdát a 16-os előterében minimális elmozgásokkal, így persze, hogy nehéz gólt lőni. A Chelsea is beállt természetesen, de a statikus védelmeket egyszerűen nem tudják megbontani, csak kontrákból veszélyesek
PCsabi
aka Game90

2012.04.22. 19:15:20

Azért a ManUnited védelme ma kabaré volt. ManCity nyert a Wolves ellen (ezzel a Wolves ki is esett), már csak 3 pont a különbség. ManCity-nek szurkolok inkább, de a United szerintem van annyira jó csapat, hogy egy döntetlenre jó lesz az Etihad stadionban.

Hátralévő meccsek:
ManUnited: MC idegenben, Swansea otthon, Sland idegenben.
ManCity: MU otthon, Newcastle idegenben, QPR otthon.

City-nek azért kemény lesz a Castle ellen.

És pontegyenlőség esetén a jobb gólkülönbség dönt, egyelőre MU +54, MC +60!
messideco írta:
Ramseyt el tudom képzelni...
Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... na_Arteta/

És újabb jó hír, Walcott sem játszik már ebben a szezonban...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.22. 18:13:59

miihii
KHAL

2012.04.22. 17:20:39

ozsimiki írta:
shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...

ejnye, ettől függetlenül szerintem képesek leszünk pont azon a meccsen eldönteni az egészet.

(legalább F1 kompenzált :D)
Két hete amennyire még örültem végre vminek MU ügyben,most már kicsit megint oda a jókedv.Nem gondoltam volna,h így lead(hat)juk az ölünkbe hulló előnyt egy pillanat alatt.Persze bőven meglehet ez még,de azért simább befutóra számoltam már.Cs erre a sorozatra kell koncentrálni,nagy előnyből,a rutin meg az évek mellett már sétagaloppnak érződött.Aztán tessék,bajnoki döntőre mehetünk a Citybe :) Remélem meglesz ez még azért,némi kompenzációként.
Mindenesetre ez fekete hétvége és engem még a F1 sem boldogít... :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.22. 15:57:47

shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...

ejnye, ettől függetlenül szerintem képesek leszünk pont azon a meccsen eldönteni az egészet.

(legalább F1 kompenzált :D)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.22. 15:42:13

szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
messideco
Presidente del Barça

2012.04.21. 16:32:10

Nem néztem a meccset, nem is bánom.
Ramseyt el tudom képzelni...
Van három meccs, kötelező a 9 pont, de 7 minimum.
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.21. 16:25:54

remélem a chelsea nem lesz az első négyben, mert egyértelműen arra hajtanak, hogy a bl-t megnyerjék, máskülönben egy ilyen 6 pontos meccsen nem pihentették volna a kezdőt.

aztán remélem két szék közül a pad alá :D
PCsabi
aka Game90

2012.04.21. 16:16:11

Game90 írta:Ramsey-nek nem örülök
Gyakorlatilag emberhátrányban játszottunk miatta. Szegény srác nagyon lassú fejben...

Egyébként a mai produkcióért megtapsolhatjuk magunkat. A balszerencsén (2 kapufa, Walcott egy kitámasztásba belesérült) meg már nem tudok meglepődni.

Innentől azért izgalmas lesz:
3. Arsenal 35 meccs 65 pont
4. Tottenham 33 meccs 59 pont
5. Newcastle 33 meccs 59 pont
6. Chelsea 34 meccs 58 pont

Arsenal: Stoke idegenben, Norwich otthon, WestBrom idegenben.
Tottenham: QPR idegenben, Blackburn otthon, Bolton idegenben, AVilla idegenben, Fulham otthon.
Newcastle: Stoke otthon, Wigan idegenben, Chelsea idegenben, ManCity otthon, Everton idegenben.
Chelsea: QPR otthon, Newcastle otthon, Liverpool idegenben, Blackburn otthon.

Senal-tól minimum 2 győzelmet és 1 döntetlent várok, amivel már meglenne a BL.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.21. 16:10:34

Most veszem észre, h lemaradtam a londoni rangadóról, bár az eredményt elnézve talán nem is akkora baj. Amúgy az Arsenalnak nem rossz ez az x, de én bíztam a győzelemben azért.
PCsabi
aka Game90

2012.04.21. 13:20:02

LG írta: Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.
Shearer-en sokat gondolkoztam. De Henry nálam egyértelmű volt, Bergkamp meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, egy zseni.
ozsimiki írta:Game!

Ezt figyeld:

HAJRÁ ARSENAL MA! :)

Annyira dühös vagyok a szerda miatt még mindig,hogy képtelen lennék örülni egy Chelsea pontszerzésnek is. Tömjétek őket ki :wink:
\:D/ :D

Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Ramsey, Rosicky - Walcott, van Persie, Oxlade-Chamberlain.
Subs.: Fabianski, Djourou, Santos, Diaby, Coquelin, Gervinho, Chamakh.

Chelsea: Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand - Essien, Romeu, Malouda - Sturridge, Torres, Kalou.
Subs.: Turnbull, Ferreira, Cole, Mikel, Mata, Meireles, Lampard.

Senal-tól ezt a kezdőt vártam, bár Ramsey-nek nem örülök, de más választás nem igazán volt, Diaby és Coquelin is csak most tért vissza a keretbe. Hamilton-tól és Ox-tól nagyon jó meccset várok, a széleken nyerhetünk. Chelsea meg pihentet, csak Cech, Cahill és Terry maradt a kezdőben. Viszont ha ez ellen a tartalékos Chelsea ellen nem tudunk minimum egy döntetlent összehozni, akkor nem is érdemeljük meg a BL-t.

Ha valakinél nincsen Digi, akkor Sky Sports 2:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.21. 12:28:06

Game!

Ezt figyeld:

HAJRÁ ARSENAL MA! :)

Annyira dühös vagyok a szerda miatt még mindig,hogy képtelen lennék örülni egy Chelsea pontszerzésnek is. Tömjétek őket ki :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.21. 12:18:24

Most nézem, 13:45-től 'Zenál-Bunkóciak meccs.
Jó kis felvezetés az esti derbi előtt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
zola8787
Director del Fútbol

2012.04.20. 19:09:31

Támadók közül sztem lehetetlen dönteni. Henry, Bergkamp, Shearer, ZOLA, Nistelrooy. 5 támadóval áll fel a kezdőm :D

Schmeichel - Gary Neville, Desailly, STAM :D - Paul Ince, Vieira - Bergkamp, Henry, Shearer, Zola, Nistelrooy
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.04.20. 18:46:00

Nekem a következő lett a 11-em:
Van der Sar-G.Neville, Campbell, Ferdinand, A. Cole-Beckham, Makelelé, Gerrard, Giggs-Shearer,Bergkamp.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.04.20. 18:30:34

Nekem ilyen lett:
Scmeichel - Neville, Terry, Desailly, Cole - McManaman, Scholes, Makélelé, Giggs - Bergkamp, Shearer.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.20. 18:18:38

Csabiéhoz hasonló:
vdS - Neville ; Stam ; Terry ; Riise - Beckham ; Scholes ; Makalelé ; Giggs - Henry ; RvN
messideco
Presidente del Barça

2012.04.20. 14:47:56

Nekem ez:

Schmeichel- Petrescu,Stam,Desailly,A.Cole- Becks, Lampard, Keane, Pires - Henry, Nistelrooy

Lampard nálam jobb mint Scholes, CB-knél voltam elakadva...
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.20. 14:20:14

Game90 írta:
PL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html

Én összedobtam egy ilyen csapatot: van der Sar - G. Neville, Campbell, Terry, A. Cole - Beckham, Scholes, Vieira, Giggs - Henry, Bergkamp.

CB-nél, CM-nél, ST-nél voltam a legnagyobb gondban. Adams-t szerintem nem is láttam játszani, őt ezért nem tettem be, CR-t 3 jó szezonért nem fogom betenni, Scholes - Vieira helyett simán mehetett volna Gerrard is akár, néhány év múlva meg szerintem Rooney is be fog férni a csapatomba.
Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.
PCsabi
aka Game90

2012.04.20. 12:44:06

S.Agüero a Barca Igazolásokban írta:http://www.hatharom.hu/article/5523e4-v ... sokat-foto
:roll:
Ez jó... És mi van akkor, ha csak Fabregas-t próbálta visszacsábítani a Senal-hoz? :P Egyébként talán Santos is meglátogatta Alves-t, szóval ő is ide fog igazolni.
S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/56eb18-a ... t-a-szezon
Ez az átok még mindig rajtuk van... :roll:
Voltak olyan hírek is, hogy eltört a bokája/súlyosan megsérültek a szalagjai, de szerencsére csak 4 meccset kell kihagynia, 6-8 hét múlva rendbe jön. Viszont így Ramsey tuti kezdő lesz a maradék meccseken, aminek nagyon nem örülök.

Arsenal league win % with Mikel Arteta - 70%. Without Arteta - 14%. Missing.

Mikel Arteta has successfully completed 2023 passes this season - more than any other Premier League player.

PL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html

Én összedobtam egy ilyen csapatot: van der Sar - G. Neville, Campbell, Terry, A. Cole - Beckham, Scholes, Vieira, Giggs - Henry, Bergkamp.

CB-nél, CM-nél, ST-nél voltam a legnagyobb gondban. Adams-t szerintem nem is láttam játszani, őt ezért nem tettem be, CR-t 3 jó szezonért nem fogom betenni, Scholes - Vieira helyett simán mehetett volna Gerrard is akár, néhány év múlva meg szerintem Rooney is be fog férni a csapatomba.

Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 18:02:47

http://www.hatharom.hu/article/56eb18-a ... t-a-szezon
Ez az átok még mindig rajtuk van... :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.18. 16:21:13

S.Agüero írta:62 méterről lőtt gólt! :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=dVZNCR5C ... r_embedded
Fel akar szabadítani és beesik. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.18. 16:18:53

matador
Jugador d'estrella

2012.04.18. 13:17:22

Game90 írta:
shutterisland írta:
PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.

PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
az egyiket biztos behúzza agu.
Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.
Egyértelmű, hogy Van Persie fogja megkapni. Szvsz meg is érdemli.

Ugyanakkor megint baromság az egész lista. Rooney a listán van, amikor idén Valencia például messze jobban teljesít nála, Scholes pedig akár a félszezonos teljesítménye alapján is kaphatna jelölést (ha már Hart kapott...), mert amióta visszatért, egyértelműen a PL legjobb középpályása, de valszeg a legjobb játékosa is.

A fiataloknál pedig Evanst hiányolom, az egész szezonban remekül pótolja Vidicet, jelenleg Ferguson az ország legjobb védőjének tartja (ami az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján jogos is lehet). A szezon kezdetén ő is csak 23 éves volt, tehát felkerülhetett volna a fiatalok közé, de bezzeg felkerült a tehetséges, de még messze nem megbízható Walker és az egész szezonban 5 meccsen kezdő Chamberlain bezzeg igen...
PCsabi
aka Game90

2012.04.17. 14:36:11

Wilshere bokasérüléséért nagyon kár, ilyen fiatalon már ki kellett hagynia egy teljes szezont, Djibril Cissé egy lábtörés után hamarabb visszatért...

Trying to get fit so I can help the team next season! No holidays, I just want to play and show AFC fans what I can do! Night all....

Papiss Demba Cissé meg gyorsan felvette a PL ritmusát, 9 meccsen 10 gól! Aztán Carroll 36 millió volt, ő meg 10 :) Newcastle-nek amúgy is szurkolok, hogy a BL/EL-helyre odaérjenek.
shutterisland írta:
PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.

PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
az egyiket biztos behúzza agu.
Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.
kurdt írta: Ott meddig számít fiatalnak valaki? Elvileg az ilyen 'young player' díjak a 21 év alattiaknak szólnak, de ha jól látom, ezek mind 21 és 25 közötti játékosok... :-k
23 vagy annál fiatalabb játékos.
Válasz küldése