Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én beletörődtem. Gondolom sokan mások is.Los Banditos írta:Szerintem itt már az emberek többsége beletőrödött abba, hogy Magyarországon nem a foci a legjobb dolog.lionelmessi19 írta:Azt veszem észre, hogy a magyar sportsajtó még csak nem is kritizál, pedig lenne mit.
Szerintem itt már az emberek többsége beletőrödött abba, hogy Magyarországon nem a foci a legjobb dolog.lionelmessi19 írta:Azt veszem észre, hogy a magyar sportsajtó még csak nem is kritizál, pedig lenne mit.
Hát tényleg nemgrecki írta:Ebben nem értünk egyet! Ennél gyermetegebb, bugyutább, hibákat ők sem követtek volna el. Az meg már az u19-es csapat írek elleni derbije előtt kiderült, hogy nem juthatnának tovább. Maximum erőnléti problémáik lehettek volna, de akkor a szünetben rákapcsolták volna őket a vastüdőre...
Az írek elleni meccsre már eleve úgy mentek ki a játékosok, hogy kerülni kell az ütközéseketgrecki írta: Maximum erőnléti problémáik lehettek volna, de akkor a szünetben rákapcsolták volna őket a vastüdőre...
Ebben nem értünk egyet! Ennél gyermetegebb, bugyutább, hibákat ők sem követtek volna el. Az meg már az u19-es csapat írek elleni derbije előtt kiderült, hogy nem juthatnának tovább. Maximum erőnléti problémáik lehettek volna, de akkor a szünetben rákapcsolták volna őket a vastüdőre...antiimperialista írta:Francot. ettől a magából 20%-ot kiadó görög válogatottól kb. 7-et kaptak volna. Azt meg, hogy mennyire tudnak hajtani, bebizonyították nemrég az írországi selejtezőtornán...grecki írta:Akkor rakja oda az u19-es csapatot, azok legalább végig hajtva, emelt fővel kapnának ki ugyanúgy, mint ezek a suttyó, töketlen, "agyonhajszolt", jóllakott, kihaénnem, menővagyokmertbejövökacsajoknakadiszkóbanéscigizek iqfájterek!
Farkas Balázs és Koman Vologya valóban játszottak már pár meccset az első csapatban is, de inkább az a jellemző, hogy kispadon ülnek vagy a tarcsiban nyomják. Nem baj, van még idejük, az számít, hogy 2-3 év múlva mire lesznek majd képesek!Game90 írta:Farkas a Dinamo Kijevben, Koman pedig a Samp-ban játszott már elég fiatalon. Filkor igaz, hogy csak az Inter B csapatában van, de még így is jobb, mint az NB1-es sztárok. Némethre meg nem hiába figyelt fel a Pool
Nekünk, vagyis inkább csak egyes számban beszélek, tehát nekem csak az nem tetszett, h ezt az egész, Magyarországon játszó futballtársadalomra értetted, h általánosítottad minden szinten.varga tamás írta:Egy másik eurobarca topicban a múlt héten sokan vitatkoztatok velem, hogy mit érdemes inkább támogatni: a magyarfocit vagy Nagy Tímeát. Nos, akik az előbbi mellett kardoskodtak most ugyanezt gondolják. Épeszű ember ezt nem gondolhatja komolyan. A magyarfocira elköltött pénz olyan, mintha llyukas kasba hordanánk a lisztet.
Francot. ettől a magából 20%-ot kiadó görög válogatottól kb. 7-et kaptak volna. Azt meg, hogy mennyire tudnak hajtani, bebizonyították nemrég az írországi selejtezőtornán...grecki írta:Akkor rakja oda az u19-es csapatot, azok legalább végig hajtva, emelt fővel kapnának ki ugyanúgy, mint ezek a suttyó, töketlen, "agyonhajszolt", jóllakott, kihaénnem, menővagyokmertbejövökacsajoknakadiszkóbanéscigizek iqfájterek!
Farkas a Dinamo Kijevben, Koman pedig a Samp-ban játszott már elég fiatalon. Filkor igaz, hogy csak az Inter B csapatában van, de még így is jobb, mint az NB1-es sztárok. Némethre meg nem hiába figyelt fel a PoolShandor írta:DE! Németh, Farkas, Koman&Filkor mit tettek le az asztalra? Ja, neves klubok 'B' keretében játszanak..
Tehetségek, de nincs fizikum.. anélkül meg
DE! Németh, Farkas, Koman&Filkor mit tettek le az asztalra? Ja, neves klubok 'B' keretében játszanak..Game90 írta:Fülöp/Babos - Bodnár/Fehér, Juhász, Máté, Halmosi/Leandro - Gera, Dárdai, Filkor/Hajnal/Koman, Huszti/Tőzsér - Németh/Farkas - Priskin
Mai csapatnál csak jobb lehet, de van egy sanda gyanúm, hogy nem leszGame90 írta:Az lehet, sőt biztosZozzy 5 írta:Szerintem felesleges a nevekkel játszadozni, egy komolyabb ellenféllel szemben ígyis-úgyis alulmaradunk![]()
De azért ez egy elfogadható válogatott lenne a felhozatalból. A mai csapatnál jobb lenne sztem.
Az lehet, sőt biztosZozzy 5 írta:Szerintem felesleges a nevekkel játszadozni, egy komolyabb ellenféllel szemben ígyis-úgyis alulmaradunk![]()
Mintha csak Rijkaardot hallottam volnaGame90 írta:"Én úgy gondolom, hogy nem vallottunk szégyent, mert volt játékunk, én úgy gondolom, a középpályán létszámfölényünk volt, megpróbáltuk kihasználni, hát azért ne felejtsük el, hogy egy minőségi ellenfél a görög válogatott, az aktuális Európa-bajnok, én azt mondom, hogy építkezni lehet erre..." - VP.
Szerintem felesleges a nevekkel játszadozni, egy komolyabb ellenféllel szemben ígyis-úgyis alulmaradunkGame90 írta:Várhidi is benyögte a fiatalítást az első pár meccsenHrepka, Németh, Filkor, Vass, Farkas, ők azóta nem is jászottak.
Fülöp/Király - Bodnár/Fehér, Juhász, ?, Halmosi - Gera, Dárdai, Filkor/Hajnal/Koman, Huszti - Németh/Farkas - Priskin
De pl Szerbek se egy világválogatott,mégis sanszunk nem lenne ellenük,főleg nem idegenben,namármost ezek a Görögök nem nyomják rosszúl eddig...igaz nem világsztároksokasága,de jóval elöttünk vannak! Szóval egyértelmű,hogy az x maga lett volna a kánaán...főleg ilyen kerettelgrecki írta:Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
Grecki! Általában nagyon jó dolgokat írsz,most mégis nagyon sikerült meglepnedMi a rákért gondoltad,h Ők képesek az x-re
![]()
Igaz, a reménykedés,és a valós érzelmek között van különbség,de én úgy vettem le,h sznted a meccs előtt jók lettünk volna egy x-re...
Ez a fiatalítás még nagyon nem vált be,igaz ez egy hosszú folyamat,de elég bizalomromboló így rögtön az elején...