Magyar Válogatott
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Érett sajna, Ronaldo nagyot játszik sajnos. Minden támadást magára vállal és rendre jó döntéseket hoz.

ott volt az egyenlítési lehetőség...
- Mascherano
- Jugador del Barça
Hajtas, küzdés
le a kalappal, nem baj a kemény játék

Més que un club !
Mezőnyben már 2-3 éve az, Befejezésben meg NR1... ennyi, ha ki tudják szolgálni akkor belövi. Egy - két csel még megy neki, de ilyen rugótechnikával ami neki van az bőven elég.Rivaldo11 írta:Priskin agyatlanságára nincsenek szavak...szoros meccs benne volt a pakliban, így félő, be fognak darálni.
Aranylabdának meg 1vs 1 ben már Fiola meg Elek ellen se megy. Csak a befejezés, mezőnyben nagyon nagy nulla.
Nyomjuk csak tovább így. Tetszik a harcosság és a keménység.
Cserélni kellene,Elek kicsit kezdett túlpörögni,nem kellene dupla emberhátrány...
- davi10
- Llegenda del Barça
Necces, nagyon nagy mák kéne, hogy kihúzzuk 0-0ra.
Nembaj az, hogy kicsit keményebben játszunk, pláne hazai pályán, de azért azt is lehetne ésszel. Nagy kár a pirosért, most már kb. semmi esély arra, hogy egy kontrából meglepjük őket.
"Mázli", hogy nekünk ez már tét nélküli
Nembaj az, hogy kicsit keményebben játszunk, pláne hazai pályán, de azért azt is lehetne ésszel. Nagy kár a pirosért, most már kb. semmi esély arra, hogy egy kontrából meglepjük őket.
"Mázli", hogy nekünk ez már tét nélküli

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
https://444.hu/2017/03/25/cristiano-hom ... sszabonban" target="_blankkomutnemukod írta:Ohhh faxom hagyjuk már ezeket az erkölcsi magaslatról prédikálásokat...hányinger.Nero. írta: Az nem baj ha kikapunk, az a realitás, de a kultúránkat ne villantsuk meg megint ha lehet mert a multkor is arcpirító volt.
Nekem ez magas volt
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Priskin agyatlanságára nincsenek szavak...szoros meccs benne volt a pakliban, így félő, be fognak darálni.
Aranylabdának meg 1vs 1 ben már Fiola meg Elek ellen se megy. Csak a befejezés, mezőnyben nagyon nagy nulla.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mondjuk szerencsére a spori is engedi a keményebb játékot.
De szerintem még lesz kiállítás. Nagyon komoly lenne egy 0-0 ,de szerintem majd jön Nani és rendberakják a védelmünket... Vagy Gomes és megvillantja a Barca-s sulit
De szerintem még lesz kiállítás. Nagyon komoly lenne egy 0-0 ,de szerintem majd jön Nani és rendberakják a védelmünket... Vagy Gomes és megvillantja a Barca-s sulit

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyot harcolunk, le a kalappal!

Idegesek is a luzitánokS.Agüero írta:Oda-odapakolunk azért néha...

Buta, agyatlan, túlfizetett senki ez a Priskin, az ilyenek nemhogy nem szeretettik meg, de megutáltatják velünk a magyar focit.
Ejj Tomi Tomi.... pedig nem volt olyan vészes eddig. Pepe-t pont nem sajnálom, csak a srácokat akik most a hülyegyerek miatt fognak meghalni a pályán....
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na innentől brutál egycsapatos lesz a meccs...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Priskin megkoronázta mostani formáját, nagyon nagy butaság volt, teljesen egyértelmű volt a könyöklés. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na szép... Így elrontani....
Különben meg ha ekkora küzdéssel mentünk volna Andorra és társai ellen, akkor most nem tét nélküli meccs lenne a mai...
Különben meg ha ekkora küzdéssel mentünk volna Andorra és társai ellen, akkor most nem tét nélküli meccs lenne a mai...
Ennyi lövést 10 meccs alatt nem szoktunk blokkolni. Jó lenne kicsit feljebb jönni,így biztosan nem bírjuk ki.
Priskin..
Priskin..

Kb az összes labdát középre szabadítjuk fel, általában kapáslövésre egy portugálnak.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Semedo nincs is a keretben?
Na majd Gomes bejön padról és persze ellenünk majd oktat...
Na majd Gomes bejön padról és persze ellenünk majd oktat...

Az nem baj ha kikapunk, az a realitás, de a kultúránkat ne villantsuk meg megint ha lehet mert a multkor is arcpirító volt.Messias2 írta:Cristianoooo homoexualra.S.Agüero írta:Mire számítotok a portugálok ellen?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”