Magyar Válogatott
Nem nézem a meccset, de jól írja az eredmenyek.com, hogy egy győri játékos kedzett? Egy nb 2-es focista?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Varga esetében se elitben gondolkoznék, egy Bundesliga kettő is jó lenne már. Nem értem, hogy legalább a bizakodást miért venné el magától az ember. EB-t nem menedzseltük jól, de az U jó szereplés is adhat valami reménysugarat.
Egy ilyen meccsen mi vezetne előrébb ha ugyanazok játszanának mint eddig? Ez nekünk már "felkészülés" a következőre. Pont ezt írtam múltkor is, hogy jelen pillanatban senkiben nincs meg a lehetőség hogy egy Gera legyen vagy Dárdai. Akik egy szép nemzetközi karriert is betudtak futni.
@Nero ebbe nem akarok mélyebben belemenni, nem szeretem ezt felhozni,d e valószínűleg te más generáció vagy, sajnálom ha te nem tudsz úgy hozzáállni a dolgokhoz mint akár én vagy sokan mások. Én pl a Barcelonának se tudnék soha úgy szurkolni mint pl a Fradinak vagy a válogatottnak.
Egy ilyen meccsen mi vezetne előrébb ha ugyanazok játszanának mint eddig? Ez nekünk már "felkészülés" a következőre. Pont ezt írtam múltkor is, hogy jelen pillanatban senkiben nincs meg a lehetőség hogy egy Gera legyen vagy Dárdai. Akik egy szép nemzetközi karriert is betudtak futni.
@Nero ebbe nem akarok mélyebben belemenni, nem szeretem ezt felhozni,d e valószínűleg te más generáció vagy, sajnálom ha te nem tudsz úgy hozzáállni a dolgokhoz mint akár én vagy sokan mások. Én pl a Barcelonának se tudnék soha úgy szurkolni mint pl a Fradinak vagy a válogatottnak.

- Veidt_madridista
- Madridista
Ez a magyar valosag, ahogy irtak tobben is. Lehet Izlanddal jonni, csak ott nem lett velejeig elrontva az egesz rendszer az elmult 30 evben. Tegnap az olaszok is lemostak Szoboszlaiekat a palyarol. Felesleges remenykedni veluk kapcsolatban (is), par even belul az osszes fonixes sracot elnyeli majd a rendszer. Ha csak nem igazolnak kulfoldre addig.
Kadart azert megemlitenem mint pozitivum, o az egyetlen komoly mezonyjatekosunk. Storckot meg ki lehet rugni, talan ki is kell, de barki is jon majd utana, nem lesz valtozas. Maximum negativ irányba.
Kadart azert megemlitenem mint pozitivum, o az egyetlen komoly mezonyjatekosunk. Storckot meg ki lehet rugni, talan ki is kell, de barki is jon majd utana, nem lesz valtozas. Maximum negativ irányba.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jah mert Lacika rúgott egy gólt amit belepkézett a kapus:D
Aztán zavarták is haza.
Ne vicceljünk már.
De neki legalább akkor még volt szíve amit odarakott a pályára.
Hiába írod hogy nem számít hogy Varga 27 éves, dehogy nem számít, ha magasabb szintet képviselne nem a fradiba lenne már ennyi idősen. Ha meg balhéi voltak, akkor meg fejben vannak bajok.
Ráadásul ilyen teljesítménnyel mint amit leraknak a válogatottban, senkinek nem fognak kelleni.
Persze bízni lehet hogy hátha ma jó napja lesz.
De most nem rá van kihegyezve, de olyanokba kapaszkodsz amiknek nincsen realitása.
Mint ahogy nem volt hogy az eb szereplés kiharcolásával egyenes út az europai elitbe a játékosainknak. Losz@rt, az csak egy lehetőséget adott.
És hiába nem vallottunk szégyent az eb-n, sőt, de semmi ilyen jellegű haszna nem lett.
Korhut és Kádár akik előreléptek, meg Nagy, de ő meg a kezdeti jo kezdés után már padozik.
Aztán zavarták is haza.
Ne vicceljünk már.
De neki legalább akkor még volt szíve amit odarakott a pályára.
Hiába írod hogy nem számít hogy Varga 27 éves, dehogy nem számít, ha magasabb szintet képviselne nem a fradiba lenne már ennyi idősen. Ha meg balhéi voltak, akkor meg fejben vannak bajok.
Ráadásul ilyen teljesítménnyel mint amit leraknak a válogatottban, senkinek nem fognak kelleni.
Persze bízni lehet hogy hátha ma jó napja lesz.
De most nem rá van kihegyezve, de olyanokba kapaszkodsz amiknek nincsen realitása.
Mint ahogy nem volt hogy az eb szereplés kiharcolásával egyenes út az europai elitbe a játékosainknak. Losz@rt, az csak egy lehetőséget adott.
És hiába nem vallottunk szégyent az eb-n, sőt, de semmi ilyen jellegű haszna nem lett.
Korhut és Kádár akik előreléptek, meg Nagy, de ő meg a kezdeti jo kezdés után már padozik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem kötekedésből, de miért olyan nehéz neked meg még sokak másoknak ezt elengedni? Nekem is a foci a kedvenc sportom, de elfogadom hogy itthon nincs játék és az okát is megértem. Ugyanúgy szeretem a Forma-1et, a boxot stb. és örülnék ha lenne magyar képviselő, de tudom hogy nincs és nagyon sanszos hogy nem is lesz és szintén tudom a miértjét és elfogadom.magyar futballt minden elég helyezem,
Most megint mindenki duzzog, aztán amikor jön a következő világesemény sorsolása akkor megint mindenki elkezd teljesen irreális terveket szövögetni, amikor meg jönnek a meccsnapok mindenki meglepődik és felháborodik.
Holnap Strockot kifogják rúgni, vagy feláll magától, de teljes mindegy kit hoznak ide, mert ameddig nincs legalább 5-6-7 olyan játékosunk aki rendszeresen játszik valamelyik topligában addig nincs mibe reménykedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.10.07. 21:56:29-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Próbál az ember valamibe kapaszkodni, a magyar futballt minden elég helyezem, azzal nem értek egyet, hogy ne lehetne ilyenkor eladnia magát valakinek. Kleinheisler gyakorlatilag egy meccs elég volt anno, Vargát meg már Nyáron is vitték volna, az hogy 27 éves semmit nem jelent. Neki nagy botránya is volt, nem is játszott, problémái voltak. Most tudja magát összerakni, Varga Kevinnek azt hiszem valami kézsérülése van, őt is ki kéne lassan próbálni, berobbant a Debrecenbe.

Attol hogy meg valogatottak nem fogjak megvenni oket. Foleg ekkora blamak utan. Ahhoz hogy elvigyek oket teljesitmeny is kene. Nb1es teljesitmeny meg sehol nem szamitott komolyan. Ilyenkor lehetne megmutatni hogy nem csak itthon nagy kiralyok.Bob_Marley írta:Így hogy elment a selejtező pont jó hogy ilyeneket válogatott be mint Varga, Ugrai, Pátkai, Hangya vagy előtte Eppel. Így van lehetőség esetleg külföldre igazolniuk. Vargát ha nem is most télen, de következő Nyáron biztos, hogy viszik, a Fradi fel is készült már erre, tele vannak szélsőkkel.
Totál szétestünk, nagyon nagy kár érte.
Az a baj, hogy Király Gabi, Dzsudzsák, Szalai, Gera, Fiola sem magasan jegyzett klasszisok, de ha ők nincsenek, teljes a nihil. Gólképtelen csapat, miközben nekünk kiszaggatják a hálónkat. Hangya, Apple, Ugribugri, ezekről már tényleg azt sem tudjuk, kicsodák és hol játszanak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2017.10.07. 21:39:16-kor.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Kb annyi esélyük van küldfoldre igazolni, mint bármelyik andorrainak...mégis az idei selejtezők alapján mi alapja lenne bármelyiknek is arra, h bárki észrevegye?Bob_Marley írta:Így hogy elment a selejtező pont jó hogy ilyeneket válogatott be mint Varga, Ugrai, Pátkai, Hangya vagy előtte Eppel. Így van lehetőség esetleg külföldre igazolniuk. Vargát ha nem is most télen, de következő Nyáron biztos, hogy viszik, a Fradi fel is készült már erre, tele vannak szélsőkkel.
Nagyjából Andorra szintjén vagyunk, továbbá hagyjuk, h ez a senkiházi évi 60 millióért leépítse azt, amit Dárdai összerakott. Totál nulla, kb mélyponton vagyunk, ne gyere itt nekem a kamu optimizmussal Bob.
falábúak egy fafejű edzővel.
- csababarca
Bob te örök optimista vagy, az eb kijutásnál is bevizionáltad hogy most aztán robbanunk az europai piacon, aztán nem lett semmi belőle.
Ez a Varga is 27 éves, ennél jobb már nem lesz, ennyi van benne, hiába meg külföldre.
Ez a Varga is 27 éves, ennél jobb már nem lesz, ennyi van benne, hiába meg külföldre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így hogy elment a selejtező pont jó hogy ilyeneket válogatott be mint Varga, Ugrai, Pátkai, Hangya vagy előtte Eppel. Így van lehetőség esetleg külföldre igazolniuk. Vargát ha nem is most télen, de következő Nyáron biztos, hogy viszik, a Fradi fel is készült már erre, tele vannak szélsőkkel.

"Ez a realitás, fociban nem vagyunk jók" 43227. epizód
Amugy a következő VBn mar kintlehetünk, mert ugye emeltek a létszámon.
Az azért engem is zavar hogy egy darab nemzetközi szinten ismert játékosunk sincs. Nálunk kisebb országok is feltudnak mutatni valakit.
Amugy a következő VBn mar kintlehetünk, mert ugye emeltek a létszámon.
Az azért engem is zavar hogy egy darab nemzetközi szinten ismert játékosunk sincs. Nálunk kisebb országok is feltudnak mutatni valakit.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
Nekem nagy bajom a válogatottal, hogy nem is ismerek senkit kb belőlük.
Nekem ez a Lovrencsics gyerek se nagy durranás, meg a Varga se, elhiszem hogy a fradiban ők a királyok a színvonaltalan magyar bajnokságban, de nagyon kevesek ehhez a szinthez.
De a többiek is ilyenek.
nyílván ha mazochista lennék, és néznék több nb1es meccset, akkor ismerném a játékosokat, de így nem is visz rá a lélek, hogy nézzem.
Méltatlan a magyar válogatott mezhez, hogy ilyen játékosok alkotják jelenleg a 11et, ez mindent elmond a magyar fociról.
Bakker még a bosnyákok is ki tudtak nevelni olyan játékosokat, akik topbajnokságokban meghatározók, nekünk egyszerűen 15 éve nem sikerül. Oké, van egy Gulácsink a Lipcsében.
Nekem ez a Lovrencsics gyerek se nagy durranás, meg a Varga se, elhiszem hogy a fradiban ők a királyok a színvonaltalan magyar bajnokságban, de nagyon kevesek ehhez a szinthez.
De a többiek is ilyenek.
nyílván ha mazochista lennék, és néznék több nb1es meccset, akkor ismerném a játékosokat, de így nem is visz rá a lélek, hogy nézzem.
Méltatlan a magyar válogatott mezhez, hogy ilyen játékosok alkotják jelenleg a 11et, ez mindent elmond a magyar fociról.
Bakker még a bosnyákok is ki tudtak nevelni olyan játékosokat, akik topbajnokságokban meghatározók, nekünk egyszerűen 15 éve nem sikerül. Oké, van egy Gulácsink a Lipcsében.
Kár érte,nem a 2-0 miatt,hanem ahogy összejött megint. Nem igaz,hogy nincs egy selejtezősorozat ahol nem csinálunk valami egészen nevetségeset. Bár ez már nem az első,Andorra is elég gáz volt.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na, ennyit a mai meccsnézésről, kapcsolom is ki a tv-t.
Legalább megnézzük Vargát meg Ugrait, meg remélem becserélnek 1-2 fiatalt. Én Feröer ellen kajak beraknám Szoboszlait meg még párat abból a korosztályból.
A vb-t már elengedtük, nem árt egy kis padozás a brigádnak.
Legalább megnézzük Vargát meg Ugrait, meg remélem becserélnek 1-2 fiatalt. Én Feröer ellen kajak beraknám Szoboszlait meg még párat abból a korosztályból.
A vb-t már elengedtük, nem árt egy kis padozás a brigádnak.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Két ilyen béna gólt összerakni.
Múltkor kérdezte valaki Nagy miért nem játszik a Bolognában, ma is mint egy 8 éves serdülő úgy pattan le, hihetetlen, hogy semmit nem tudott erősödni az évek alatt.
Múltkor kérdezte valaki Nagy miért nem játszik a Bolognában, ma is mint egy 8 éves serdülő úgy pattan le, hihetetlen, hogy semmit nem tudott erősödni az évek alatt.

Úristen.
"It is what it is."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gulácsi – Bese, Guzmics, Kádár, Korhut – Nagy Á., Pátkai, Elek – Varga R., Ugrai, Lovrencsics
Vargára nagyon kíváncsi vagyok, legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, megalapozhatja akár már a téli elszerződését is egy mai jó produkció.
Ugrai múltkor nagy gólt lőtt, de rengeteg helyzetet hagy ki a Diósgyőrben, s valószínűleg nem lesz sok lehetőségünk.
Egy ikszet ellehetne csípni, Hajrá
Vargára nagyon kíváncsi vagyok, legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, megalapozhatja akár már a téli elszerződését is egy mai jó produkció.
Ugrai múltkor nagy gólt lőtt, de rengeteg helyzetet hagy ki a Diósgyőrben, s valószínűleg nem lesz sok lehetőségünk.
Egy ikszet ellehetne csípni, Hajrá

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Belelehetne menni megint sok dologba, meg ugye mindenki ért hozzá, de leginkább most az a vészjósló, hogy Dzsudzsák ide vagy oda vagy más, de kezd öregedni a válogatott és nem nagyon látni olyat, aki tudna olyan tartást vagy lökést adni a jövőben mint Gera vagy Dzsudzsák. Nagy Ádám véleményem szerint borzasztóan megrekedt és szinte semmit nem erősödött kint, nem hiába kezd a bizalom is apadni. Lang teljesen kiesett a pikszisből, Eppel jó gyerek, de mindent elmond, hogy talán minden idők legkevesebb góljával lett gólkirály. Kalmárról nem is tudom mi van, Sallainak talán jót tehet Ciprus és még sorolhatnám, de nem látok olyat magam előtt, hogy akkor mi lesz mondjuk 4 év múlva.
Viszont a tegnapi meccs nem egy összkép, hanem adott pillanat értékelése és helytálltunk. Letteket bedaráltuk, ahogy kell. Ezt azért nem szabad lenézni és fanyalogni.
Viszont a tegnapi meccs nem egy összkép, hanem adott pillanat értékelése és helytálltunk. Letteket bedaráltuk, ahogy kell. Ezt azért nem szabad lenézni és fanyalogni.

- Mascherano
- Jugador del Barça
Ha hajtank akkor megerdemlik a himnusz éneklést közösen. Én amúgy örülök, hogy storck maradt Andorra utánS.Agüero írta:És ez baj, hogy megy a himnusz és a szép volt fiúk, egy ilyen meccs után? Ez most rossz? Inkább menjen a fújolás és köpködés?
Més que un club !
"A majdnem napra pontosan nyolc évvel ezelőtt ugyancsak 1-0-ás portugál sikerrel véget ért vb-selejtező után a magyar drukkerek és a sajtó jelentős része is számon kérte Erwin Koeman kapitányon a támadó futballt, és gyávának minősítette."S.Agüero írta:Miért, mert kisebb az elvárás? Nyilván nem várunk el szép és eredményes focit a válogatottól, én legalábbis.Samper írta:A magyar sportvezetésnek ezer a szerencséje, hogy a közönsége százszor igénytelenebb, mint a Barcaé.
Ha stabilan a 30-40. hely között tudnánk maradni a világranglistán, az már jó lenne.
Most meg himnusz meg melldöngetés...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért, mert kisebb az elvárás? Nyilván nem várunk el szép és eredményes focit a válogatottól, én legalábbis.Samper írta:A magyar sportvezetésnek ezer a szerencséje, hogy a közönsége százszor igénytelenebb, mint a Barcaé.
Ha stabilan a 30-40. hely között tudnánk maradni a világranglistán, az már jó lenne.