Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca99 írta:Az lfp.es szerint a sevillából Navas, Fabiano, Duscher, Navarro akit eltiltás fenyeget, ha besárgul. Most ezek közzül Fabiano és Navas is sárgát kapott, így ha nem törlik el, mind a ketten kihagyják a jövőheti Barca meccset.
FCBarca88 írta:Na most nagyon unalmas a Sevilla - Valencia vagy túl sokat ittam... valószinűleg az első lesz a megoldás.
Hát ha ellenünk is így "játszanak" akkro semmi gond nem lesz, bár felszívják magukat..
Ha jól figyeltem Jesús Navas kapott sárgát, így nem játszhat a következő fordulóban.
www.livescore.comkunyho78 írta:Sziasztok..lelkes olvasó vok..most jöttem haza, és kiványcsi vok az eredményekre..Madrid..villa..köszi
Erről van szó szerintem is, de azért páran úgy gondolják,h veszélyesek lesznek végig ránk is,meg a bajnoki címre is, szntem tévednek, majd kiderül. én csakis a madrid és köztünk lévő különbségre figyelek minden esetre...hau30 írta:Ilyen csapatok(itt most a nem sztár csapatokra gondolok),mint a Villareal nem tud tartósan két fronton jó eredményt produkálni.Vagy a bajnokságban vitézkednek,vagy a BL-ben.Ez volt mikor a BL elődöntőbe jutottak.Akkor is azt hiszem a középmezőnyben végeztek a La Liga-ban.Most is ez lesz!
Ha így folytatják akkor kihullanak a BL-ből és akkor schuster repül a székéből. Remélem ez megtörténik és a madrid teljesen széthullikozsimiki írta:Jah h ez az a Villarreal akire majd végig figyelni kell,és végig harcban lesz az első helyért![]()
![]()
perszeee
Real behúzta,de lehet kidőltek páran tőlük, érdekes lesz nekik a bl is így.
Elsőnek azt hittem, hogy rosszul írtad az eredményt és fordítva kellett volna, de szerencsére nem.Varga Tamás írta: Villarreal-Valladolid 0-3
Éppen ideje, hogy süllyedjen!lui1698 írta:Süllyed a "Sárga tengeralattjáró"...
Villarreal-Valladolid 0-3Barcaforever írta:Gyerekek nagyon vízen vagyook!![]()
mondjatok egy állást egy villareal és real meccsre e gyorsean, mert úgy iszok tovább.![]()
lui1698 írta:Emlékszek mikor pár éve 0-3 volt nekik a Bénabeuban.bouba írta:Megnéztem a tabellát és látom ,Osasuna az utolsó 3-11 -es gólaránnyal...
Az a 11 kapott gól 11 meccsen az nagyon jó, dehát 3 rúgott gól???![]()
Pedig olyan csatárok vannak ott mint Pandiani vagy Portillo...ők azért nem rossz nevek a La Ligában...Sajnálnám ha kiesnének ,mert szimpatikus csapat volt, realt is megszorongatta párszor...
Emlékszek mikor pár éve 0-3 volt nekik a Bénabeuban.bouba írta:Megnéztem a tabellát és látom ,Osasuna az utolsó 3-11 -es gólaránnyal...
Az a 11 kapott gól 11 meccsen az nagyon jó, dehát 3 rúgott gól???![]()
Pedig olyan csatárok vannak ott mint Pandiani vagy Portillo...ők azért nem rossz nevek a La Ligában...Sajnálnám ha kiesnének ,mert szimpatikus csapat volt, realt is megszorongatta párszor...
Sesma dupla és Pedró Leon.norbert55 írta:Villarreal-Valladolid 0-3 a FÉLIDŐBEN!![]()
A Villarreal még 2008-ban veretlen otthon!Viszont a Real vezet 1-0-ra Sneijder szerencsés góljával.Remélem egyenlít a Recre!
Öregem! Vezet a Valladolid a Villareal ellen!MichaaBee írta:Ezquerrot meg Vadócz Krisztiánt kihagytadbár utóbbi kp.