2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Úgy van, ahogy Ákocka nagyon helyesen leírta. Ennél pontosabban, precízebben nem is lehetett volna megfogalmazni.Varga írta:Nem, úgy van, hogy a Sport Klub adja a forduló első és utolsó meccsét, Sport1,2 pedig a forduló még 2 legjobbnak ígérkezőjét?Ákocka írta:Ha még valaki nem vette észre a rendszert, akkor most leosztanám:
A szombati 8as meccset, és a vasárnapi 9es meccset adja a Sport Klub.
A szombati 10es meccset, és a vasárnapi 5ös és 7es meccset adja a Sport1.
Nem, úgy van, hogy a Sport Klub adja a forduló első és utolsó meccsét, Sport1,2 pedig a forduló még 2 legjobbnak ígérkezőjét?Ákocka írta:Ha még valaki nem vette észre a rendszert, akkor most leosztanám:
Én még nem vettem észre. KösszÁkocka írta:Ha még valaki nem vette észre a rendszert, akkor most leosztanám:
Hogyne,a SportKlub !!!fcgigi írta:Valaki meg tudná mondani, h fogja e adni a tv a meccset??? elöre is köszi
Igen adja a sport klub 20:45-tőlfcgigi írta:Valaki meg tudná mondani, h fogja e adni a tv a meccset??? elöre is köszi
100% hogy arra gondolIlúvatar írta:melyik csapatra gondolsz? Villareal -ra?lui1698 írta:Nagyon nagy formában a "Sárga Tengeralattjáró"!
Érdemes lesz rájuk odafigyelni! Bele szólhatnak simán a bajnokságba.
Azt én nagyon kétlem h olyan könnyen talpraállnak.Már volt olyan h halomra vették a játékosokat és mégse lett jobb a dolog semmivel.Nekik most kb azt kéne csinálni mint nekünk nyáron:fiatal, dinamikus játékosokat vettünk, melléjük jött egy fiatal, "buzgómócsing"(jó értelemben) edző.bali 15 írta:Nagy történelem lenneA télen úgyis végigvásárolják európát és talpra állnak. Az ő pénzügyi hátterük nem olyan mint a Barcáé. Ők többet megengedhetnek maguknak. Ők nem gondolkoznak ,lecsapnak ,és náluk be is válik. Szóval szerintem hiába álmodoztok
Remélem nyernek (malaga), mert a tippjátékban arra tettem.szajko írta:A málaga szerintem egy X-re kifogja hozni. Vagyis nagyon reménykedem.Benga írta:Llorente 1-2
A málaga szerintem egy X-re kifogja hozni. Vagyis nagyon reménykedem.Benga írta:Llorente 1-2
Igen! Úgy, mint tavaly... Szerintem idén is ott lesznek az első háromban.lui1698 írta:Nagyon nagy formában a "Sárga Tengeralattjáró"!
Érdemes lesz rájuk odafigyelni! Bele szólhatnak simán a bajnokságba.