Neki nagyon örülnék, csak nehogy úgy járjunk vele, mint Reyes-szel. Széleken akkor már meg is lennénk, Gervinho, Podolski, Walcott, Ox. Bár én még egy Hazard-nak is örülnék, bár az ő leigazolása szinte esélytelen, úgyis a Tottenham-be/Chelsea-be megy majd.
Viszont Song és RvP még nem hosszabbította meg a szerződését, gondolom megvárják, hogy meg lesz-e a 4. hely. Van Persie: "Nyolc éve vagyok az Arsenalnál, erre pedig nagyon büszke vagyok. Egy igaz Ágyús vagyok, imádom ezt a klubot, és ez nem titok. A szezont követően le fogok ülni a klub elnökével és menedzserével egy kicsit kávézgatni."
Mivel ebben a szezonban már csak azért izgulhatok, hogy sikerül-e megszerezni a 4. helyet, ezért már inkább a következő szezonnal foglalkozok, egy ilyen csapatnak nagyon örülnék, bár nem bajnokesélyes: Szczesny/új kapus - Sagna/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker, Vermaelen/Djourou/Bartley, Santos/Gibbs - Arteta/Ramsey/Lansbury, Song/Coquelin/Frimpong, Wilshere/Rosicky - Gervinho/Walcott/Ryo Miyaichi, van Persie/új csatár, Podolski/Chamberlain.
Szóval:
ON: Podolski, új kapus, új csatár, Bartley (20 éves, kölcsönben van a Rangers-nél, kezdő szokott lenni), Lansbury (21, jelenleg a WestHam-nél van kölcsönben, U21-es válogatott), Ryo Miyaichi (19, hatalmas tehetség, tavaly a Feyenoord szurkolók imádták őt, most a Bolton-nál van kölcsönben). De még egy kreatív/box-to-box középpályásnak örülnék.
OUT: Almunia, Fabianski, Squillaci, Diaby, Arshavin, Park, Chamakh, Bendtner, Vela (sajnos, pedig a kis mexikóit nagyon bírom, de ő kb. olyan helyzetben van, mint nálunk Bojan). És szerintem Benayoun-t sem vesszük meg végleg a Chelsea-től.
Messideco, vélemény?